Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Dromen en tegenslagen, Yvo heeft mij geraakt met zijn persoonlijke verhaal over hoe hij zijn vuurtje weer liet branden na een fikse tegenslag. Na de lezing hadden wij een realistische eerste stap op papier naar ons eigen doel. Mijn vuur laaide hoog op door zo samen te sparren over ons persoonlijke doel. Wat een aanstekelijke positieve spreker!' Manon Wennink, IQ coach, na lezing van donderdag 28 november
IQCoach

Sprekers Innovatie

HomeSpreker/IT en Innovatie/Innovatie

Op zoek naar nieuwe inzichten en businesskansen? Een spreker of workshopleider op het gebied van innovatie werpt samen met jouw team of organisatie een blik in de toekomst. Vind uit welke innovaties jouw organisatie toekomstbestendig maken.

123 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Innovatie

De letterlijke betekenis van innovatie is vernieuwing. Organisaties die innovatief zijn, zijn altijd bezig met iets nieuws. Dit hoeft lang niet altijd op het gebied van nieuwe technologie te zijn. Je kunt bij innovatie bijvoorbeeld ook denken aan sociale innovatie, design thinking, business model innovation of disruptieve innovatie. Een innovatie die voor veel bedrijfstakken belangrijke gevolgen gaat hebben, is robotisering. In de zorg kunnen robots operaties preciezer uitvoeren en bovendien verplegers zwaar werk uit handen nemen. Ook op het gebied van artificial intelligence, blockchain, biohacking en in de genetica en fotonica worden belangrijke innovaties verwacht. Een lezing over innovatie levert nieuwe inzichten en businesskansen, met name op gebieden die voor velen nog onbekend zijn. Het geeft ook boeiende gespreksonderwerpen en stof tot discussie. Het zet je bovendien aan het denken hoe je innovatie in jouw organisatie kan toepassen. Vind je het lastig om te bepalen welke innovatiespreker het beste bij jouw organisatie of event past? Neem dan contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.