Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij waren zeer onder de indruk van jou verhaal en hoe je in gesprek ging met de studenten. De manier waarop je met studenten in gesprek ging was persoonlijk waardoor studenten ook het gevoel Kregen dat zij de ruimte hadden om informeel met je in gesprek te gaan. De documentaire is een prachtige vorm om het gesprek te beginnen. Je ziet de drive die jij hebt als persoon ondanks alle tegenslagen. Dit werkt positief op de kijker. Voor sociaal werkers was het dan ook goed om te zien dat elk individu ondanks hetzelfde "ziektebeeld" heel anders in zijn of haar leven staat. Ik vond dat dan ook het mooiste van het gesprek met de studenten.
Hogeschool Arnhem & Nijmegen

Sprekers Innovatie

HomeSprekers/IT en Innovatie/Innovatie

Op zoek naar nieuwe inzichten en businesskansen? Een spreker of workshopleider op het gebied van innovatie werpt samen met jouw team of organisatie een blik in de toekomst. Vind uit welke innovaties jouw organisatie toekomstbestendig maken.

122 Sprekers gevonden

Jaap Peters Bekijken
Bewaar als favoriet
Kim Spinder Bekijken
Bewaar als favoriet
Mike Hoogveld Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Ros Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Michiel Muller Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Innovatie

De letterlijke betekenis van innovatie is vernieuwing. Organisaties die innovatief zijn, zijn altijd bezig met iets nieuws. Dit hoeft lang niet altijd op het gebied van nieuwe technologie te zijn. Je kunt bij innovatie bijvoorbeeld ook denken aan sociale innovatie, design thinking, business model innovation of disruptieve innovatie. Een innovatie die voor veel bedrijfstakken belangrijke gevolgen gaat hebben, is robotisering. In de zorg kunnen robots operaties preciezer uitvoeren en bovendien verplegers zwaar werk uit handen nemen. Ook op het gebied van artificial intelligence, blockchain, biohacking en in de genetica en fotonica worden belangrijke innovaties verwacht. Een lezing over innovatie levert nieuwe inzichten en businesskansen, met name op gebieden die voor velen nog onbekend zijn. Het geeft ook boeiende gespreksonderwerpen en stof tot discussie. Het zet je bovendien aan het denken hoe je innovatie in jouw organisatie kan toepassen. Vind je het lastig om te bepalen welke innovatiespreker het beste bij jouw organisatie of event past? Neem dan contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.