Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Foto Kevin Weijers
Bewaar als favoriet

Kevin Weijers

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Kevin deelt zijn ontdekkingen en verhalen met als doel je op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te laten kijken. Complexe dingen simpel te maken. Met humor te schudden aan gedrag, houding en cultuur. En je vanuit nieuwsgierigheid te laten experimenteren met de mensen en de wereld om je heen.

UWV

"Kevin liet de theaterzaal vol medewerkers met een nieuwe verfrissende blik kijken. Na afloop waren de toehoorders vol lof en inspiratie. De volgende dag hoorde ik een aantal keer op de werkvloer 'maar laten we gewoon beginnen', 'het begint met 1 steentje'."

Kevin Weijers

Als spreker wordt Kevin Weijers bestempeld als jong, verfrissend en energiek. Zonder powerpoint en bullet points, maar vol humor daagt hij zijn publiek uit anders naar de eigen werkelijkheid te kijken. Hij schudt aan vastgeroeste gewoontes, ingeslepen patronen en speelt met perceptie. Zodat je vervolgens zelf kunt experimenteren met de mensen en de wereld om je heen. Binnen de eigen organisatie, als ondernemer, en thuis.

De experimenten als Chief Exploration Officer van Rond de Wereld in 80 Experimenten hebben Kevin Weijers universeel toepasbare lessen geleerd. Van cultuur, samenwerken en innovatie, tot het stoppen met email, het vergroten van je (persoonlijke) productiviteit en het opzoeken van de grenzen van je comfort zone. Door de lessen te verpakken in persoonlijke verhalen en te koppelen aan situaties in het bedrijfsleven, gaat iedereen vol energie en inspiratie naar huis.

Mogelijke onderwerpen voor een lezing of workshop van Kevin Weijers

– Anders kijken, anders doen: Nieuwsgierigheid is de basis van creativiteit en misschien wel innovatie. En nieuwsgierigheid is precies wat deze keynote wil prikkelen. Het doel is je anders naar je eigen werkelijkheid te laten kijken. En wat je daar vervolgens mee kunt, of niet.

– Leren Experimenteren: Kevin Weijers laat zien hoe je met laagdrempelige experimenten gaandeweg kunt ontdekken wat wel en niet werkt. Hij leert je de vaardigheden en skills die nodig zijn om elk idee te vertalen naar een concreet experiment. En hoe je daar collega’s en klanten bij betrekt en in meeneemt. Het stimuleren van een meer experimentele mindset heeft altijd een positief effect op de cultuur van een organisatie. Het doel wordt zo snel mogelijk, zo veel mogelijk leren. Medewerkers komen in beweging, nemen hun verantwoordelijkheid, en voelen eigenaarschap over de projecten waarbij ze betrokken zijn.

– Stoppen met email: In deze keynote introduceert Kevin Weijers het emaildieet: Een experiment om te ontdekken hoe je de manier waarop je met anderen samenwerkt, vele malen prettiger, effectiever en zinvoller kunt invullen. Wil je ooit losbreken uit je inbox en niet meer worden geleefd door berichten van anderen; dan is het emaildieet het begin. Pauzeer de waan van de dag, pak de regie over je werk terug, en doe weer wat echt belangrijk is. Tijdens de keynote komen het waarom, hoe en wat van het stoppen met email aan bod, zodat je klaar bent om zelf het experiment aan te gaan.

– Buiten de grenzen van je comfort zone: Deze keynote is bedoeld voor plekken waar mensen een beetje vast zitten. Waar het zijn gangetje gaat. Waar even geschud moet worden. De presentatie laat zien hoe je groot denkt, en klein begint. Hoe je complexe uitdagingen, weer simpel maakt. En hoe je ideeën die misschien al lang door je hooft dwalen, vertaalt naar actie.

– Cultuur en samenwerken: Het doel van deze keynote is je aan het denken te zetten door de juiste vragen te stellen. Niet door een compleet nieuwe methode te introduceren, maar juist om te ontdekken wat al aanwezig is.

Over Kevin Weijers

Ooit was Kevin Weijers ambtenaar, stopte hij met email, en gaf hij 50 presentaties in 15 weken. Nu is hij Chief Exploration Officer van het zelfverzonnen De Wereld Rond in 80 Experimenten. Hij helpt bedrijven rond de hele wereld nieuwe ideeën te lanceren. Meestal in ruil voor eten en onderdak.

Naast het spreken voor groepen over de hele wereld, leert Kevin bedrijven de kunst van experimenteren. Zijn eigen experimenten richten zich nu met name op sociale uitdagingen. Daarom doneert hij eventuele opbrengsten van zijn experimenten aan het goede doel. Hij schreef ook het boek, ’21 dagen niet klagen’ (2018).

Kies ook de experimentele aanpak, en laat Kevin je met zijn bijzondere verhaal inspireren zelf het gat tussen denken en doen te laten verdwijnen.

Kevin Weijers boeken voor een lezing of workshop?

Kevin Weijers inhuren of boeken voor een lezing? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Openbaar Ministerie

"Kevin heeft ons weten te inspireren om met een open blik te (blijven) kijken en vooral te gaan experimenteren met zaken waarover we klagen :-) Zijn laagdrempeligheid, humor en charme zijn verfrissend."

FME

"Kevin Weijers had een inspirerend verhaal dat bij het publiek goed aankwam en overeen kwam met de verwachtingen. Ik ben ook positief over de afstemming van te voren."

Beschikbaarheid en informatie

Kevin Weijers

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid