Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Deloitte met 140 collega´s in een prachtige locatie: Oceanium Diergaarde Blijdorp een zeer goede opstart van de dag onder leiding van Isabelle Schuurman. Jouw Workshop voldeed volledig aan de verwachtingen met alle metaforen naar het bedrijfsleven! Isabelle, dank voor de plezierige workshop die je geleid hebt. We vonden het een fijne ervaring en een goede toevoeging aan het programma! Henk Wokke, geassocieerd partner Rijnconsult.
Deloitte

Incompany workshops Creativiteit

HomeZakelijke workshops/Creativiteit

Laat onze workshopleiders je inspireren en kom meer te weten over creativiteit. Je kunt denken aan onderwerpen als: hoe kun je creativiteit zakelijk inzetten? Hoe werkt creativiteit? Een workshop over dit onderwerp zet je al snel aan het denken!

10 resultaten gevonden

Workshop Speelruimte creëren in je organisatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop communicatiestijlen Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Zakelijk vloggen Bekijken
Bewaar als favoriet
Creativiteit en Innovatie Bekijken
Bewaar als favoriet
Rogier-van-Kralingen-workshop-storytelling Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop Video Vitamins Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Creativiteit

Je kunt creativiteit stimuleren door hier tijd aan te besteden. Ruimte te maken voor creatieve gedachten. Je zult merken dat je creativiteit zich dan verder ontwikkeld. Vaak als we een idee nodig hebben, willen we dat zo snel mogelijk. Het wordt genoemd in een meeting en er worden al snel ideeën verwacht. Leer meer over hoe je deze processen het beste kunt inrichten. Onze sprekers maken hun lezing over creativiteit op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.