Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter heeft opgetreden als dagvoorzitter tijdens een conferentie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties eind mei 2013, getiteld "Detailhandel als strategie voor leefbaarheid in krimp- en anticipeergebieden". De organisatie lag bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) (voorheen: Agentschap NL). De conferentie werd bezocht door 165 mensen. Ik vond Peter prettig in de omgang. Hij luisterde in het voortraject goed naar wat nou je eigenlijke bedoeling was en dacht mee over de vormgeving van de bijeenkomst. In zijn functie als dagvoorzitter straalt hij rust uit en geeft mensen de kans om hun verhaal te doen. Daarbij vraagt hij ook goed door om interessante informatie naar boven te brengen. Ook onverwachte gebeurtenissen, zoals een belangrijk spreker die flink verlaat was in het verkeer, wist hij goed en rustig op te vangen. Hij paste heel vanzelfsprekend het programma ter plekke aan. Als me gevraagd zou worden Peter te omschrijven dan denk ik dat 'opgewekt, zakelijk en rustig' de lading wel dekt. Iemand waaraan je het dagvoorzitterschap wel kan toevertrouwen." Dr. Sandra Taal Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Ministerie van Binnenlandse Zaken

Sprekers Doorzettingsvermogen

HomeSpreker/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit/Doorzettingsvermogen

Mis jij doorzettingsvermogen binnen jouw team? Tijdens moeilijke tijden of tijden van verandering, is doorzettingsvermogen erg belangrijk. Maar wat betekent duurzame inzetbaarheid? Maak kennis met onze sprekers, zij leren je graag meer!

6 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over doorzettingsvermogen

Samen sta je sterker dan alleen. Hoe creëer je team spirit en doorzettingsvermogen? Met doorzetten behaal je doelen en daag je jezelf uit. Je hebt motivatie nodig om door te zetten, maar hoe stimuleer je jezelf en de mensen om je heen?