Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Als coördinator van Businessclub De Loopplank in Alblasserdam ben ik voortdurend op zoek naar goede onderwerpen én sprekers om leden en geïnteresseerde bezoekers te inspireren. Een avond organiseren over storytelling is dan een heel boeiende en spreekt veel ondernemers, leerkrachten en vrijwilligers aan. En als dan ook nog eens een verhalenverteller als Erik Mathlener komt, tja... Super natuurlijk. En ja, Erik Mathlener is op 1 april 2015 bij onze club geweest. Wij nuchtere Nederlanders zijn over het algemeen niet zo scheutig met superlatieven en prijzende woorden. Maar over deze avond kan ik - maar ook de deelnemers - niets anders zeggen. Het was fantastisch. Inspirerend. Vernieuwend en toch herkenbaar. Boeiend van de eerste tot de laatste minuut. En je kunt er ook echt gelijk iets mee. Erik vertelde dat 'verhalen vertellen' besmettelijk is. Ik geloof hem! Ik ben nu ook besmet. En fan.
Businessclub De Loopplank, Alblasserdam

Sprekers Doorzettingsvermogen

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Persoonlijke effectiviteit/Doorzettingsvermogen

Mis jij doorzettingsvermogen binnen jouw team? Tijdens moeilijke tijden of tijden van verandering, is doorzettingsvermogen erg belangrijk. Maar wat betekent duurzame inzetbaarheid? Maak kennis met onze sprekers, zij leren je graag meer!

14 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over doorzettingsvermogen

Samen sta je sterker dan alleen. Hoe creëer je team spirit en doorzettingsvermogen? Met doorzetten behaal je doelen en daag je jezelf uit. Je hebt motivatie nodig om door te zetten, maar hoe stimuleer je jezelf en de mensen om je heen?