Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Beste Nielsson , Intussen is de rook in en rond Bleiswijk weer een beetje opgetrokken na het daverende succes van ons eerste SB Oranje Wit Diner. Veel werd grondig en goed voorbereid , hetgeen natuurlijk helpt … , echter zonder enige praktijkervaring vwb het houden van een heuse veiling in ons clubhuis , bleef als onzekere factor/vraag toch wel : ‘ gaat er actief en voldoende ruim geboden worden ….’? De lijst met veilingitems mocht op voorhand ( zeker voor een eerste keer ..) indrukwekkend genoemd worden , echter uiteindelijk moet het allemaal nog wel even gebeuren …. Een van de ( gelukkig vele ..) goede beslissingen die we genomen hebben was wel het inhuren van een echte veilingmeester , en wat voor een …! Graag willen we jou van harte complimenteren en bedanken voor de geweldige wijze waarop je de items hebt weten aan te prijzen en de uiteindelijke bedragen die er gerealiseerd zijn. Een ding is duidelijk en wel dat we zonder jouw eigen en professionele aanpak niet tot eenzelfde eindresultaat gekomen zouden zijn …… . Met elkaar hebben we op vele vlakken een bijzonder hoog niveau bereikt en daarmee niet alleen een fantastisch bedrag voor het goede doel ingezameld , maar eveneens als SoccerBoys een prachtig visitekaartje in Lansingerland en ver daarbuiten afgegeven , waarop we als vereniging weer kunnen voortborduren. Op de SB-site staat intussen een mooi verslag van de avond en graag sturen we je op een later tijdstip nog wat foto’s toe. Nogmaals , van harte bedankt , mede namens mijn ‘collega-organistoren’. Mvrgr Henk Moerman
SB Oranje Wit Diner

Sprekers Marketing

HomeSpreker/Marketing en Sales/Marketing

Voor bijna alle marketing onderwerpen heeft deSpreker.nl een spreker, trainer of workshopleider beschikbaar. Van Conversie optimalisatie via Neuromarketing naar Reputatiemanagement. Boek een spreker en geef jouw marketing een boost.

68 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Marketing

Als je op zoek bent naar een inspirerende spreker over marketing, dan ben je hier op de juiste plek. Dat kan een onderwerp binnen de Online Marketing zijn, zoals Growth Hacking, Content marketing, Crowdsourcing, Conversie optimalisatie of Influencer Marketing. Andere sprekers zijn gespecialiseerd in algemene marketing of marketing strategie. Zo leggen sprekers over Neuromarketing een verband tussen koopgedrag en ons brein. Consultants op het gebied van Zintuigenmarketing helpen bedrijven zintuiglijke merken te ontwikkelen en hun Experience Strategy te optimaliseren. Ook een training op het gebied van Marketing Automation, CRM of E-Commerce behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze marketing sprekers zijn zelf trainer of consultant en helpen je graag om je marketing funnel te optimaliseren. De expertise van deze sprekers is divers. Bouwen aan sterke merken, de klant als superpromotor van uw merk, Branding en Reputatiemanagement. Ook bieden we lezingen of workshops over Diversiteitsmarketing, Public relations, Personal branding, Klantbeleving of Videomarketing. Begint het je al een beetje te duizelen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met team van DeSpreker.nl. Zij adviseren je graag over de inzet van de juiste spreker voor jouw team of organisatie. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.