Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Een mooie energieke ervaring! Snelle communicatie en afstemming. Ron Zwerver maakte er een mooi energiek verhaal van waar we de rest van de dag op konden voortborduren.
Stichting iHub

Sprekers Marketing

HomeSprekers/Marketing en Sales/Marketing

Voor bijna alle marketing onderwerpen heeft deSpreker.nl een spreker, trainer of workshopleider beschikbaar. Van Conversie optimalisatie via Neuromarketing naar Reputatiemanagement. Boek een spreker en geef jouw marketing een boost.

83 Sprekers gevonden

Tom Kikkert Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Frank van den Wall Bake Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan Elbers Bekijken
Bewaar als favoriet
Maarten Reijgersberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Coronel Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Robert-Jan Knoop Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Marketing

Als je op zoek bent naar een inspirerende spreker over marketing, dan ben je hier op de juiste plek. Dat kan een onderwerp binnen de Online Marketing zijn, zoals Growth Hacking, Content marketing, Crowdsourcing, Conversie optimalisatie of Influencer Marketing. Andere sprekers zijn gespecialiseerd in algemene marketing of marketing strategie. Zo leggen sprekers over Neuromarketing een verband tussen koopgedrag en ons brein. Consultants op het gebied van Zintuigenmarketing helpen bedrijven zintuiglijke merken te ontwikkelen en hun Experience Strategy te optimaliseren. Ook een training op het gebied van Marketing Automation, CRM of E-Commerce behoort tot de mogelijkheden. Veel van onze marketing sprekers zijn zelf trainer of consultant en helpen je graag om je marketing funnel te optimaliseren. De expertise van deze sprekers is divers. Bouwen aan sterke merken, de klant als superpromotor van uw merk, Branding en Reputatiemanagement. Ook bieden we lezingen of workshops over Diversiteitsmarketing, Public relations, Personal branding, Klantbeleving of Videomarketing. Begint het je al een beetje te duizelen? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met team van DeSpreker.nl. Zij adviseren je graag over de inzet van de juiste spreker voor jouw team of organisatie. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.