Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jurjen Jongejan
Bewaar als favoriet

Jurjen Jongejan

Bestsellerauteur Drs. Jurjen Jongejan is één van de meest gevraagde sprekers over e-Commerce. Hij is meer dan 15 jaar actief in e-Commerce en hij heeft bijgedragen aan de groei van zo’n 200 kleine en grote webshops.

DPD

"“Wij hebben Jurjen Jongejan als spreker gevraagd op onze klantendag. Jurjen nam onze klanten mee hoe je je website optimaliseert door onbewuste emoties van websitebezoekers te beïnvloeden. Hij dit deed dit met heel veel praktijkvoorbeelden een dosis humor. Zijn bijdrage was heel waardevol en onze klanten gingen vol inspiratie naar huis. Echt een aanrader!” Marielle Verberne, Event Manager DPD"

Jurjen Jongejan

Drs. Jurjen Jongejan (1981) is één van de meest gevraagde sprekers in de e-Commerce wereld. Hij is meer dan 15 jaar actief in e-Commerce en hij heeft bijgedragen aan de groei van zo’n 200 kleine en grote webshops.

Hij is auteur van het boek ‘Meer omzet met je webshop, in 4 stappen naar een hogere conversie’. Het boek over conversie-optimalisatie is een bestseller en ontving een nominatie voor ‘Managementboek van het jaar’. Jurjen staat ook bekend als inspirator. Onder andere Coolblue, Google, en ABN AMRO benaderden hem hiervoor.

Jurjen is ook ondernemer; hij richtte bij e-Commerce bureau ISM eCompany de online marketing & optimalisatie afdeling op en geeft als Online Marketing Director leiding aan een team van ruim 40 e-Commerce Marketeers. In deze rol adviseert hij retailers en merken op het terrein van online strategie, online marketing, e-commerce en data-gedreven optimalisatie.

Zijn boek en jarenlange praktijkervaring vormen de basis voor de presentaties die hij geeft. Hij combineert een dosis humor en praktijkvoorbeelden, waardoor het publiek altijd met iets concreets en inspiratie naar huis gaat. Bezoekers noemen zijn presentaties inspirerend, praktisch en humorvol, waardoor Jurjen al jaren in de top staat van sprekers op e-Commerce congressen.

Onderwerpen waar Jurjen Jongejan o.a. over spreekt

– E-Commerce trends
– Disruptie in retail
– Online marketing strategieën
– Online marketing trends
– Growth hacking
– Veranderend consumentengedrag
– Klantgericht ondernemen
– Neuromarketing
– Conversie-optimalisatie
– Retail strategieën in een digitale wereld
– Ondernemerschap

Jurjen Jongejan inhuren of boeken voor een lezing, masterclass of presentatie?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Jurjen Jongejan

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid