Op zoek naar een ervaren en praktische spreker over online overtuigen?

Arjen_Hanssen
Bewaar als favoriet

Arjen Hanssen

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Arjen is een enthousiaste expert in het toepassen van psychologie, overtuiging en (onbewuste) beïnvloeding op websites, met gegarandeerd resultaat! Arjen vertelt je wat je aan je website aan moet passen, zodat meer bezoekers actie ondernemen. Hij heeft alle succesvolle overtuigingstechnieken zelf getest in de praktijk.

Allianz

"Arjen wordt vaak de Nederlandse Cialdini genoemd. En dat is niet voor niks! Wat een hoop kennis heeft hij over gedragsbeïnvloeding. Decoy, anchoring, social proof… alle technieken heeft hij zelf al eens getest. Hierdoor weet hij in presentaties altijd zijn eigen verhaal te vertellen."

Arjen Hanssen

De afgelopen 15 jaar heeft Arjen bij toonaangevende bedrijven onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt op websites. Hij heeft alle technieken zelf uitgebreid getest in de praktijk. Op basis van deze inzichten geeft hij nu lezingen en workshops over het succesvol toepassen van psychologische overtuigingstechnieken.

Willen jullie ontdekken welke inzichten uit de gedragspsychologie Coolblue, Wehkamp en Booking.com succesvol maken? Arjen geeft hun geheimen prijs. En wel op zo’n manier dat jij er direct mee aan de slag kan. Je ontdekt optimalisatiekansen die je zelf nog niet ziet. Met behulp van deze principes uit de psychologie stuur je het gedrag van je bezoeker in de juiste richting. Daardoor neemt je kans op een hogere conversie – en dus harde resultaten – aanzienlijk toe.

Over de lezingen en workshops van Arjen Hanssen

Arjen neemt je mee in de wondere wereld van het ‘online overtuigen’. Met Arjen ben je gegarandeerd van een resultaatgerichte sessie die je conversies een boost geven! Het zijn inspirerende sessies bomvol succesvolle praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijk onderbouwd, in de praktijk bewezen.

Mogelijke thema’s

  • Populaire workshop: 8 tactieken om je bezoekers te verleiden (met meer dan 25 overtuigingstechnieken)
  • Het Online Overtuigen Model® – Hét model waarmee je je website duidelijker, gebruiksvriendelijker én verleidelijker maakt
  • 25 quick wins die élke website beter maken
  • Online Nudging – Een flinke lading goed bedoelde duwtjes in de juiste richting
  • De 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini toegepast op websites
  • Online Pre-Suasion – Je bezoeker klaarstomen om verleid te worden

Breinfeitje: Je bent nu aan het einde van de pagina gekomen. Je bent dus gemotiveerd! Daarmee is de kans dat je contact opneemt hier groter dan bovenaan de pagina.

Arjen Hanssen boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Ook als je meer wilt weten of een offerte wilt ontvangen. Wij helpen je graag.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Allianz

"Arjen wordt vaak de Nederlandse Cialdini genoemd. En dat is niet voor niks! Wat een hoop kennis heeft hij over gedragsbeïnvloeding. Decoy, anchoring, social proof… alle technieken heeft hij zelf al eens getest. Hierdoor weet hij in presentaties altijd zijn eigen verhaal te vertellen."

ABN AMRO

"Arjen heeft een aantal interessante workshops gegeven die, door zijn inhoudelijke kennis en aanstekelijk enthousiasme, zeer goed zijn gewaardeerd."

Beschikbaarheid en informatie

Arjen Hanssen

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid