Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Hij heeft een erg goed inlevingsvermogen richting publiek en aanpassingsvermogen om op het publiek in te spelen. Chris is zowel Nederland als Engelstalig een enthousiaste, duidelijke en gepassioneerde spreker.
Cleantech Challenge

Sprekers Brein

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein

We kunnen er niet genoeg over leren, want je brein heeft zoveel invloed! Je hersenen zijn belangrijk en hebben ook verzorging nodig. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over het brein.

27 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
MARK TIGCHELAAR Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over het brein

Met kennis over het brein kom je zoveel meer te weten. Wat gebeurd er ten tijden van verandering? Wat is de relatie tussen beweging en het brein? Of muziek en het brein. De wetenschap over het brein wordt steeds meer besproken en is toegankelijk voor iedereen. Hebben jullie bepaalde thema’s of lopen jullie ergens tegen aan? Wij denken graag mee over een passende sprekers. Iedere doelgroep, organisatie en branche is anders. Wij adviseren graag vrijblijvend! Of wellicht hebben jullie zelf al iemand in gedachten. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.