Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvend offerte en/of toegewijd advies
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben met Dienstenthuis de workshop gevolgd over de e-mail als productivity tool & productivity killer. Gedurende anderhalf uur hebben alle collega's met grote ogen gekeken en geluisterd naar wat Outlook allemaal kan, hoe gemakkelijk het eigenlijk is om e-mails op te zoeken en vooral, hoe we efficiënter met Outlook kunnen werken. Iedereen was enthousiast en klaar om de nieuwe werkmethode in Outlook te introduceren. Ook was het heel fijn samen werken met Richard. Vlotte communicatie en alle nodige materialen voor de presentatie waren door hem voorzien. Topspreker!
Dienstenthuis Turnhout

Sprekers Brein

HomeSpreker/Psychologie en het brein/Brein

We kunnen er niet genoeg over leren, want je brein heeft zoveel invloed! Je hersenen zijn belangrijk en hebben ook verzorging nodig. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over het brein.

23 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over het brein

Met kennis over het brein kom je zoveel meer te weten. Wat gebeurd er ten tijden van verandering? Wat is de relatie tussen beweging en het brein? Of muziek en het brein. De wetenschap over het brein wordt steeds meer besproken en is toegankelijk voor iedereen. Hebben jullie bepaalde thema’s of lopen jullie ergens tegen aan? Wij denken graag mee over een passende sprekers. Iedere doelgroep, organisatie en branche is anders. Wij adviseren graag vrijblijvend! Of wellicht hebben jullie zelf al iemand in gedachten. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.