Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik kende Ruud niet en had me vooraf niks voorgesteld van zijn presentatie bij SLIMFIT over de toekomst van het onderwijs. Vooraf was Matthieu Weggeman voor mij het absolute hoogtepunt in gastsprekersland.?Data analyseren en combineren met humor, briljant! Nu ik ook Ruud in actie heb gezien en gehoord komt hij heel dichtbij Matthieu. Je elke dag niet de “wat of hoe, maar de waarom vraag” stellen is een advies die ik zeker heb meegenomen. Zijn vraag “What if you go to sleep, and don’t wake up” is confronterend, net zoals zijn motto ”wanneer heb ik voor de laatste keer, iets voor de eerste keer in mijn leven gedaan”? Waarom ga je elke dag naar je werk? Denk en handel vanuit het morele besef en passie en niet omdat het moet. Dit wil ik mijn team ook zeker meegeven.
Basisschool en kindcentrum ’t Boschveld

Sprekers Brein

HomeSprekers/Psychologie en het brein/Brein

We kunnen er niet genoeg over leren, want je brein heeft zoveel invloed! Je hersenen zijn belangrijk en hebben ook verzorging nodig. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over het brein.

30 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Mieras Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Ellen Heuven Bekijken
Bewaar als favoriet
De SCANshow Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over het brein

Met kennis over het brein kom je zoveel meer te weten. Wat gebeurd er ten tijden van verandering? Wat is de relatie tussen beweging en het brein? Of muziek en het brein. De wetenschap over het brein wordt steeds meer besproken en is toegankelijk voor iedereen. Hebben jullie bepaalde thema’s of lopen jullie ergens tegen aan? Wij denken graag mee over een passende sprekers. Iedere doelgroep, organisatie en branche is anders. Wij adviseren graag vrijblijvend! Of wellicht hebben jullie zelf al iemand in gedachten. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.