Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Bart De Bondt was de keynote spreker op ons managementseminar in Zwolle. Zijn voordracht werd bijzonder gesmaakt door het publiek, wat zich o.a. uitte in een zeer positieve evaluatiescore van 8,4/10. Meteen de hoogste score van alle sprekers die dag. Een greep uit de reacties van deelnemers: - Inspirerend. Uitdagend. Practisch qua aanpak. Herkenbaar vwb uitspraken waardoor je weer bewust wordt van je eigen rol en persoon als leidinggevende. - Zeer boeiend gebracht - Zeer herkenbaar en spiegel voorgehouden. Inspirerend - Zeer inspirerende manier van vertellen. Ik kan niet wachten om zijn boek te lezen. - Je hebt wel theorieën en concepten, maar het was bijzonder inspirerend om te horen van iemand die het geleefd heeft. Beklijft! - Pakkend door combinatie humor-goed verhaal- enthousiasme.
Managementplezier

Sprekers Brein

HomeSpreker/Psychologie en het brein/Brein

We kunnen er niet genoeg over leren, want je brein heeft zoveel invloed! Je hersenen zijn belangrijk en hebben ook verzorging nodig. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over het brein.

23 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over het brein

Met kennis over het brein kom je zoveel meer te weten. Wat gebeurd er ten tijden van verandering? Wat is de relatie tussen beweging en het brein? Of muziek en het brein. De wetenschap over het brein wordt steeds meer besproken en is toegankelijk voor iedereen. Hebben jullie bepaalde thema’s of lopen jullie ergens tegen aan? Wij denken graag mee over een passende sprekers. Iedere doelgroep, organisatie en branche is anders. Wij adviseren graag vrijblijvend! Of wellicht hebben jullie zelf al iemand in gedachten. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.