Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Niets dan respect voor deze bijzondere man. Ben vanavond bij de lezing in Goes geweest. Had dit zéker niet willen missen.
Trix Eversen

Sprekers Presenteren

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Presenteren

Ben je op zoek naar tips over hoe je een perfecte presentatie kunt geven? Of weten hoe je spreekangst kan overwinnen? deSpreker.nl werkt samen met de beste sprekers en workshopleiders op het gebied van presenteren.

12 Sprekers gevonden

Robert-Jan Knoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Harry van Hest Bekijken
Bewaar als favoriet
Reinoud van Rooij Bekijken
Bewaar als favoriet
Rutger Mollee Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
Tino Stuij Bekijken
Bewaar als favoriet
tom Sligting Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom Lash Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Presenteren

Het internet staat vol met tips voor goed presenteren. En met stappenplannen hoe je je spreekangst overwint. Eén ding is duidelijk: Presenteren kun je leren! Ook binnen organisaties is presenteren een steeds terugkerend onderwerp waar veel mensen moeite mee hebben. Bij een presentatie is het belangrijk om te weten hoe je een verhaal goed vertelt. Hoe zorg ik ervoor dat de boodschap daadwerkelijk overkomt bij het publiek? Bij de workshop presenteren wordt er ingegaan op de verschillende aspecten van het presenteren. Deze aspecten zijn bijvoorbeeld je uitstraling en het gebruik van je stem. Bij deSpreker.nl werken we samen met de beste sprekers en workshopleiders op het gebied van presenteren. Eén van hen, prof. dr. Jeff Gaspersz, zegt het volgende over spreekangst: Spreekangst komt vooral voort uit het ego dat bang is beschadigd te raken. Het ego is dus bang om af te gaan of de controle te verliezen. Het lukt dan niet om het ego gerust te stellen met woorden als: ‘Ik ben toch goed voorbereid’. Het ego blijft doemscenario’s bedenken. De meest effectieve manier om spreekangst te overwinnen, is contact maken met dat wat groter is dan je ego. Herinner je bijvoorbeeld waarom je op het podium staat. Dit is meestal niet voor jezelf (je ego), maar om mensen in het publiek te informeren of te inspireren. Om kennis over te dragen of adviezen te geven. Leer nu een perfecte prestatie te geven zonder spreekangst. Roep de hulp in van onze ervaren sprekers en workshopleiders. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.