Op zoek naar een inspirerende trainer voor jullie (online) presentatieskills?

Marit van Bohemen - training online presenteren
Bewaar als favoriet

Training Online presenteren

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Van Ceo tot Junior sales, binnen een paar uur kun je gegarandeerd beter en zekerder online je webinar houden, product presenteren, of speech geven. Voor iedere deelnemer is voldoende aandacht en ruimte om de onzekerheden en leerpunten aan te pakken. Daarnaast deelt Marit van Bohemen de belangrijkste tips en tricks van het vak met de groep. Die komen niet uit een boekje, maar zijn door de jaren heen door haar verzameld en werken àltijd!

Training online presenteren

Beter en zekerder voor de (web)camera binnen 2,5 uur

Onzeker over je presentatie skills? Je bent echt niet de enige! Laat je trainen en voel je stukken zekerder. Online en Hybride gaan blijvend een grotere rol innemen in communicatie. Webinars, meetings, productpresentaties, online is here to stay. Hoog tijd om aandacht te besteden aan professionalisering. In korte tijd grote stappen maken? Het kan echt.

Trainen om beter en zekerder voor de camera te staan, of dit nu in een meeting, voor een webinar of tijdens een congres is, Marit gaat jou en je collega’s helpen. Hoe kom je over, hoe moet je staan, wat moet je aan, hoe hou je je verhaal levendig en de aandacht van je publiek vast? En al die andere vragen… Marit leert het je binnen 2,5 uur!

Doel:
Van Ceo tot Junior sales,
Binnen een paar uur gegarandeerd beter en zekerder online je webinar houden, product presenteren, of speech geven.

Door Wie:
Marit van Bohemen, Actrice, Presentatrice, dagvoorzitter en schrijver. (In alle vakken aantoonbaar senior ervaring) 16 jaar ervaring met presenteren op camera, voor televisie en online, maken samen met haar skills als trainer, dat Marit in korte tijd kan analyseren waar het goed gaat, maar zeker ook waar het beter kan. Op een respectvolle, no nonsens manier, werkt ze in een veilige setting naar betere prestaties waardoor cursisten die zich al heel snel lekkerder en vrijer voelen voor de camera. Daarnaast kan ze ook relevante inhoudelijke feedback en tips geven over de presentatie teksten.

Hoe:
Marit kijkt vooraf naar de reeds geleverde prestaties op camera. Mocht dat er niet zijn, dan geeft ze een korte opdracht een kleine presentatie voor haar op te nemen. Dit materiaal bekijkt ze voorafgaand aan de training gedetailleerd en ze maakt een rapport van wat ze ziet. Vooraf en tijdens de training inventariseert Marit wat de deelnemer(s) willen leren / aanscherpen.

Voor iedere deelnemer is voldoende aandacht en ruimte om de onzekerheden en leerpunten aan te pakken. Daarnaast deelt Marit de belangrijkste tips en tricks van het vak met de groep. Die komen niet uit een boekje, maar zijn door de jaren heen door haar verzameld en werken àltijd!

Groepsgrootte:
Een groep bestaat uit max 5 a 6 deelnemers. Er wordt 2,5 uur gewerkt met een uitloop naar 3 uur.
Bij individuele coaching of groepen tot 3 mensen is 1,5 uur ook mogelijk.

Benodigdheden:
Een (TV)scherm, een eenvoudige camera, een rustige vergaderruimte of webinarstudio.

Achtergrond Marit van Bohemen

Marit van Bohemen presenteert sinds 1998 Televisieprogramma’s voor de Nederlandse omroepen. RTL, Avro/Tros, NTR, SBS6, Net 5, omroep Max o.a. De Taalmeester, Campinglife, Geef om je hersenen, Knoop in je Zakdoek, Klussen &Tuinieren met Kijkers. Voor het bedrijfsleven presenteert Marit regelmatig talkshows, webinars, product presentaties. Als succesvol Dagvoorzitter komt zij zowel over de vloer bij internationale bedrijven als nationale ondernemingen. Haar werkveld is zeer divers en internationaal.

Interesse in een training online presenteren door Marit van Bohemen?

Beter en zekerder voor de (Web)camera. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Training Online presenteren

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid