Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Je was heel duidelijk met af en toe een vleugje humor en dat werkt juist zo opwekkend en ontspannend en je gaf genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen van deelnemers. Je gaf ons genoeg materiaal om bij ons zelf naar binnen gaan en een inventarisatie doen over onze willen en kunnen en belangrijkste niet vergeten, over onze dromen. Milena
Balans Terug

Sprekers Cyber Security

HomeSprekers/IT en Innovatie/Cyber Security

Word geen slachtoffer van schadelijke cyber aanvallen en laat je in goed te begrijpen taal adviseren over cybersecurity en cybercrime door onze deskundige sprekers op het gebied van computer- en informatiebeveiliging en IT-Security.

6 Sprekers gevonden

Jochen den Ouden Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn Dekker Bekijken
Bewaar als favoriet
Don Eijndhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Doorn Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Hooijdonk Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Cyber Security

Onze digitale samenleving brengt veel kwetsbaarheden met zich mee. Bescherming en beveiliging van computersystemen en data wordt steeds belangrijker, mede door toegenomen privacy eisen. Op de vraag ‘Wat is cyber security?’ zijn diverse antwoorden mogelijk. Particulieren denken bij cybersecurity vaak aan bescherming van bankgegevens. Voor bedrijven is bescherming van kernsystemen voor hun bedrijfsvoering of de privacy van hun klanten van belang. Politici denken bij cyber of IT security naast privacy ook aan nationale veiligheid. De politie vindt dat cybersecurity zich richt op hackers en terroristen (cybercrime). Het leger richt zich meer op het bestrijden van cyber warfare: oorlogsvoering met digitale middelen. Wil je je als organisatie wapenen tegen ransomware, DDoS, phishing en andere vormen van cybercrime? Dan is het van belang om je informatiebeveiliging op orde te brengen. Hoe organisaties in elkaar zitten, speelt hierbij een grote rol. Bovendien is cyber security niet alleen een onderwerp voor IT-ers. Security awareness is iets dat moet leven bij alle lagen van de organisatie. Wil je ook jouw organisatie aantoonbaar veiliger maken? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van cyber security. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.