Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Wat bijzonder om met Niek en Richard samen te werken. Het begint al bij de kennismaking; de humor, energie en kwetsbaarheid raakt je meteen. Zo’n open, echte en positieve mannen als Richard en Niek maak je niet (vaak) mee. Wij hadden een idee en wens om (r)echt uit ons hart mensen te raken om onze relaties vervolgens te kunnen helpen om veerkrachtiger en wendbaarder te worden. Door Niek zijn streven naar perfectie/harmonie en door Richard zijn optimisme vullen ze elkaar mooi aan. Hun gezamenlijke kracht zit in hun creativiteit en hun chemie. Om met Niek en Richard een mooi doel na te streven ontstaat er ook samen zo’n boost aan energie en geloof. Dit was ook bij het daadwerkelijke optreden duidelijk voelbaar. Alles klopte met gevoel en boodschap, omdat het ook bij hen echt uit het hart komt. Los van de boodschap die ze meegeven raken ze een ieder met de juiste snaar.” – Olympia
Olympia

Sprekers Cyber Security

HomeSprekers/IT en Innovatie/Cyber Security

Word geen slachtoffer van schadelijke cyber aanvallen en laat je in goed te begrijpen taal adviseren over cybersecurity en cybercrime door onze deskundige sprekers op het gebied van computer- en informatiebeveiliging en IT-Security.

8 Sprekers gevonden

Jochen den Ouden Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn Dekker Bekijken
Bewaar als favoriet
Don Eijndhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Edwin van Andel Bekijken
Bewaar als favoriet
Bert Hubert Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Tony Bosma Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard van Hooijdonk Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Cyber Security

Onze digitale samenleving brengt veel kwetsbaarheden met zich mee. Bescherming en beveiliging van computersystemen en data wordt steeds belangrijker, mede door toegenomen privacy eisen. Op de vraag ‘Wat is cyber security?’ zijn diverse antwoorden mogelijk. Particulieren denken bij cybersecurity vaak aan bescherming van bankgegevens. Voor bedrijven is bescherming van kernsystemen voor hun bedrijfsvoering of de privacy van hun klanten van belang. Politici denken bij cyber of IT security naast privacy ook aan nationale veiligheid. De politie vindt dat cybersecurity zich richt op hackers en terroristen (cybercrime). Het leger richt zich meer op het bestrijden van cyber warfare: oorlogsvoering met digitale middelen. Wil je je als organisatie wapenen tegen ransomware, DDoS, phishing en andere vormen van cybercrime? Dan is het van belang om je informatiebeveiliging op orde te brengen. Hoe organisaties in elkaar zitten, speelt hierbij een grote rol. Bovendien is cyber security niet alleen een onderwerp voor IT-ers. Security awareness is iets dat moet leven bij alle lagen van de organisatie. Wil je ook jouw organisatie aantoonbaar veiliger maken? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van cyber security. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.