Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Erik Scherder neemt op een inspirerende,humoristische, begrijpelijke manier het publiek mee in de complexe opbouw en werking van het brein.
UWV

Sprekers Cyber Security

HomeSprekers/IT en Innovatie/Cyber Security

Word geen slachtoffer van schadelijke cyber aanvallen en laat je in goed te begrijpen taal adviseren over cybersecurity en cybercrime door onze deskundige sprekers op het gebied van computer- en informatiebeveiliging en IT-Security.

11 Sprekers gevonden

Jochen den Ouden Bekijken
Bewaar als favoriet
Martijn Dekker Bekijken
Bewaar als favoriet
Don Eijndhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Edwin van Andel Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van der Kleij Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Bert Hubert Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Cyber Security

Onze digitale samenleving brengt veel kwetsbaarheden met zich mee. Bescherming en beveiliging van computersystemen en data wordt steeds belangrijker, mede door toegenomen privacy eisen. Op de vraag ‘Wat is cyber security?’ zijn diverse antwoorden mogelijk. Particulieren denken bij cybersecurity vaak aan bescherming van bankgegevens. Voor bedrijven is bescherming van kernsystemen voor hun bedrijfsvoering of de privacy van hun klanten van belang. Politici denken bij cyber of IT security naast privacy ook aan nationale veiligheid. De politie vindt dat cybersecurity zich richt op hackers en terroristen (cybercrime). Het leger richt zich meer op het bestrijden van cyber warfare: oorlogsvoering met digitale middelen. Wil je je als organisatie wapenen tegen ransomware, DDoS, phishing en andere vormen van cybercrime? Dan is het van belang om je informatiebeveiliging op orde te brengen. Hoe organisaties in elkaar zitten, speelt hierbij een grote rol. Bovendien is cyber security niet alleen een onderwerp voor IT-ers. Security awareness is iets dat moet leven bij alle lagen van de organisatie. Wil je ook jouw organisatie aantoonbaar veiliger maken? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van cyber security. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.