Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Door de inspirerende lezing, met prachtig beeldmateriaal, zullen deelnemers hun eigen teamdynamiek direct herkennen. Katja Staartjes is toegankelijk en scherp tegelijkertijd in de do’s en don’ts van teamwork. Een waardevolle opstart voor degelijke teamontwikkeling. Erik Koenders, directeur De Boer & Ritsema van Eck
De Boer & Ritsema van Eck

Sprekers Cyber Security

HomeSpreker/IT en Innovatie/Cyber Security

Word geen slachtoffer van schadelijke cyber aanvallen en laat je in goed te begrijpen taal adviseren over cybersecurity en cybercrime door onze deskundige sprekers op het gebied van computer- en informatiebeveiliging.

5 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Cyber Security

Onze digitale samenleving brengt veel kwetsbaarheden met zich mee. Bescherming en beveiliging van computersystemen en data wordt steeds belangrijker, mede door toegenomen privacy eisen. Op de vraag ‘Wat is cyber security?’ zijn diverse antwoorden mogelijk. Particulieren denken bij cybersecurity vaak aan bescherming van bankgegevens. Voor bedrijven is bescherming van kernsystemen voor hun bedrijfsvoering of de privacy van hun klanten van belang. Politici denken bij cyber of IT security naast privacy ook aan nationale veiligheid. De politie vindt dat cybersecurity zich richt op hackers en terroristen (cybercrime). Het leger richt zich meer op het bestrijden van cyber warfare: oorlogsvoering met digitale middelen. Wil je je als organisatie wapenen tegen ransomware, DDoS, phishing en andere vormen van cybercrime? Dan is het van belang om je informatiebeveiliging op orde te brengen. Hoe organisaties in elkaar zitten, speelt hierbij een grote rol. Bovendien is cyber security niet alleen een onderwerp voor IT-ers. Security awareness is iets dat moet leven bij alle lagen van de organisatie. Wil je ook jouw organisatie aantoonbaar veiliger maken? Boek dan een spreker, trainer of workshopleider op het gebied van cyber security. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.