Op zoek naar een spreker die jouw organisatie rond cybersecurity kan wakker schudden?

Edwin van Andel
Bewaar als favoriet

Edwin van Andel

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Edwin is een hacker in hart en nieren. Op 13-jarige leeftijd begon hij al met hacken en inmiddels heeft hij veel ervaring op het gebied van (ethical) Hacking, Cyber Security, IOT Awarenes & Social Engineering. Edwin kan op vaak ludieke wijze zorgen voor meer bewustwording rondom cybersecurity binnen jullie organisatie.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Edwin van Andel

Edwin van Andel is een gerenommeerd spreker en ervaren security expert. Op zijn 13e begon hij al met hacken. Hoewel hij nu CTO is van hackersbedrijf Zerocopter, is zijn band met de hacker-community nog steeds de belangrijkste drijfveer in zijn leven. Zijn droom om de briljante geesten van alle hackers die hij kent samen te zetten in één ruimte en alles te hacken wat er maar binnengebracht wordt, is iets waar hij steeds dichterbij komt.

Daarnaast is hij samen de ‘Guild of de Grumpy Old Hackers’ actief in het begeleiden en op het goede pad leiden van jonge hackers. Hiermee wil hij zijn uiteindelijke doel bereiken: een veiligere samenleving creëren door een veiliger internet.

Mogelijke thema’s lezing Edwin van Andel

  • (Ethical) hacking
  • Cyber Security
  • IOT Awareness
  • Social Engineering

Edwin laat jullie op humoristische wijze kennismaken met de gevaren, deugden en de huidige stand van zaken in de security wereld.

Achtergrond Edwin van Andel

Bij Edwin van Andel was in zijn jeugd geen apparaat veilig voor hem. Door het ontdekken van computers, modems en zijn hack-tic werd zijn pubertijd door zijn naasten omschreven als een “zeer desastreuze periode”. Na het -zoals zijn advocaat aangeeft- “Onderzoeken van mogelijk aanwezige informatie op open systemen”, kwam hij uiteindelijk in dienst bij een grote IT-distributeur, waar hij al snel uitgroeide tot senior consultant met een risicotag, en werd hij uit veiligheidsoverwegingen voornamelijk op langdurige buitenlandse projecten gezet.

In 2003 startte hij samen met een collega het bedrijf Yafsec. Dit bureau ondersteunt bedrijven in de IT en security wirwar.

Sinds 2016 werkt hij voor Zerocopter, een cybersecurity-platform dat ethische hackers inzet voor de identificatie van veiligheidsrisico’s. In 2017 werd hij CEO van Zerocopter en sinds 2022 is hij  CTO. Hij is verkozen tot winnaar van de Lightning talks op Brucon 2013 en is verder organisator van het alternatieve NCSC-congres #ALT-S (“omdat er geen hackers uitgenodigd werden”).

Edwin van Andel boeken voor een lezing?

Heb je vragen over de zijn lezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Taal: Engels, Nederlands

Categorieën: Cyber Security, Ethical Hacker, IT en Innovatie, Sprekers

Meer video’s

Schrijf een recensieBeschikbaarheid en informatie Edwin van Andel

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker