Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Jullie maakten de deelnemers van ons congres ‘prettig ongerust’. Jullie daagden uit, stelden kritische vragen en zetten de mensen aan het denken. Waar ik bij sommige ‘trendwatchers’ een vaag verhaal voorgespiegeld krijg, kon ik gisteren rekenen op concrete handvatten voor de ondernemingen van onze leden, maar ook voor onze organisatie. Ik vond jullie presentatie inspirerend, jullie manier van presenteren gaf me energie en de verbinding die jullie leggen met onze sector, het gehele congresprogramma en de zaal: fantastisch!
FOCWA

Trendwatcher zoeken en boeken?

HomeTrendwatchers

Ben je op zoek naar een inspirerende trendwatcher voor jullie (online) bijeenkomst? Willen jullie verder denken en zijn jullie bezig met de toekomst? Laat onze trendwatchers je inspireren en meer leren over de toekomst van jullie branche.

74 resultaten gevonden

Peter Ros Bekijken
Bewaar als favoriet
Igor-Beuker-spreker-website Bekijken
Bewaar als favoriet
Willem Peter de Ridder Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven van Belleghem Bekijken
Bewaar als favoriet
Jarno Duursma Bekijken
Bewaar als favoriet
Vincent Everts Bekijken
Bewaar als favoriet
Marelle van Beerschoten Bekijken
Bewaar als favoriet
Adjiedj Bakas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een trendwatcher

De tijd gaat snel, de trends vliegen voorbij. Je kunt er maar beter op voorbereid zijn, zodat je mee kunt gaan. Zijn jullie opzoek naar de beste trendwatcher voor jullie branche? Bekijk ons aanbod! Er zijn verschillende onderwerpen waar trendwatchers over spreken, van voeding tot mode. De trendwatchers blijven zichzelf ontwikkelen en verdiepen, om zo op de hoogte te blijven van de trends en innovaties die voorbijkomen. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over …. op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten over trendwatchers en trendwatching? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.