Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard van Hooijdonk
Bewaar als favoriet

Richard van Hooijdonk

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk is een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Tijdens zijn keynotes neemt hij je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen

RTL, BNR

"Richard van Hooijdonk is de trendwatcher van dit moment. Hij is een kind van de toekomst en fantastisch verteller bovendien. Roelof Hemmen Nieuwslezer RTL en presentator BNR"

Richard van Hooijdonk

Futurist, keynotespreker en trendwatcher Richard van Hooijdonk is een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Het is zijn passie om een frisse nieuwe mindset te injecteren die mensen en organisaties helpt de wereld van morgen te begrijpen, omarmen en ontdekken. Met een een krachtige mindset bepalen wij zelf gezondheid en succes, maar ook geluk en een bloeiende economie.

Met zijn internationale researchteam onderzoekt hij trends op het gebied van kunstmatige intelligentie & generatieve AI robotica, drones, zelfrijdende systemen, 3D & 4D printing, sensoren, blockchain, quantum computing, neurotech, biotech, platforms en augmented & virtual reality. Samen met kunstmatige intelligentie zorgen deze technologieën voor baanbrekende mogelijkheden, maar ook voor uitdagingen en bedreigingen voor mensen, bedrijven en overheden. Organisaties en mensen moeten ook sneller veranderen en hebben andere skills en leiderschap nodig. Ook vele van deze voorbeelden, cases en adviezen komen voorbij tijdens de inspirerende lezingen.

Algemene lezingen trendwatcher Richard van Hooijdonk

 • Trends 2040
 • AI revolutie
 • AI voor managers
 • De organisatie van de toekomst
 • De toekomst van leiderschap
 • Maatwerk – Richard ontwikkelt graag een lezing op basis van een aangeleverd onderwerp.

Sector lezingen: De toekomst van …

 • Bouw
 • Onderwijs
 • Finance
 • Zorg
 • Retail
 • Logistiek
 • Slimme steden
 • Overheid
 • Landbouw

Topic lezingen De toekomst van …

 • Digitale criminaliteit
 • Marketing & media
 • Werk & HRM

Meest gevraagde lezing van dit moment: Trends 2030

Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Ook moeten we onze organisaties aanpassen en mensen voorbereiden op deze snelle ontwikkelingen. Onderwerpen die aan bod komen in deze lezing zijn onder andere robots, 3D, en 4D printen, zelfrijdende systemen, bio- en neurotechnologie.

Optioneel: Aanvullende workshop

Richard houdt ook vaak een lezing in combinatie met een workshop. Of uitgebreide lezingen van 2-3 uur (dagdeel) met daarbij een hele uitgebreide Q&A.  De feedback op dit soort bijeenkomsten is heel positief: enerzijds kun je werken aan inspiratie (losmaken) anderzijds zorgt discussie (kleinere groep) of een uitgebreide workshop ervoor dat de informatie ook landt.

Achtergrond spreker Richard van Hooijdonk

Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. Zijn inspiratiesessies zijn door meer dan 600.000 mensen bijgewoond en daarnaast is hij een regelmatige gast bij televisie en radio programma’s.

Sinds 2014 spreekt hij voor veel prestigieuze instellingen en organisaties, zoals Google, Microsoft, IBM, Samsung, Gartner, Interpol, de Europese Commissie, PWC, Deloitte, Booking.com, Heineken, Unilever, Huawei, NIKE en vele meer. Daarnaast is hij de CEO van Future Intelligence Agency, Trendforce.one. Via zijn online blog deelt hij wekelijks zijn bevindingen over de trends en ontwikkelingen van onze tijd. Tot op heden heeft hij 2.500 artikelen en meer dan 60 whitepapers, boeken en e-books gepubliceerd. Een daarvan, ‘De wereld van morgen’, werd een bestseller.

Tarief Richard van Hooijdonk

De tariefindicatie van spreker Richard van Hooijdonk voor een lezing bedraagt 4950 euro exclusief btw. Wij brengen graag een offerte uit op basis van jullie wensen.

Interesse in een van de vele lezingen van futuroloog Richard van Hooijdonk of heb je een vraag?

Neem dan nu vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Koninklijke Luchtmacht

"Jouw lezing op het ‘Airpower event’ was een groot succes. De deelnemers waren zeer positief over jouw bedrag. Door jouw inzet hebben we een goed resultaat kunnen bereiken. Alexander Schnitzger, Luitenant-Generaal"

Stedin

"99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed! Joost Gulden, hoofd inkoop"

Heineken

"Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als ‘wow’ Maarten Buikhuisen, Directeur Global Solutions"

Beschikbaarheid en informatie

Richard van Hooijdonk

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid