Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Richard van Hooijdonk
Bewaar als favoriet

Richard van Hooijdonk

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

RTL, BNR

"Richard van Hooijdonk is de trendwatcher van dit moment. Hij is een kind van de toekomst en fantastisch verteller bovendien.Roelof Hemmen Nieuwslezer RTL en presentator BNR"

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele technologische trends (zoals robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing , AR/VR) en de impact van kunstmatige intelligentie op de wereld van morgen. Daarnaast zullen veel businessmodellen verdwijnen en nieuwe zullen verschijnen. Organisaties en mensen moeten ook sneller veranderen en hebben andere skills en leiderschap nodig. Ook vele van deze voorbeelden, cases en adviezen komen voorbij tijdens de inspirerende lezingen.

Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, white papers en vele lezingen.

Meest gevraagde lezing van dit moment: Trends 2030
Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Ook moeten we onze organisaties aanpassen en mensen voorbereiden op deze snelle ontwikkelingen. Onderwerpen die aan bod komen in deze lezing zijn onder andere robots, 3D, en 4D printen, zelfrijdende systemen, bio- en neurotechnologie.

Andere behandelbare onderwerpen van Richard van Hooijdonk

 • Het bedrijf van de toekomst
 • De toekomst van de bouw
 • De toekomst van de zorg
 • Toekomst landbouw
 • Vervoer, logistiek en supply chain
 • Finance
 • Onderwijs en haar toekomst
 • Slimme steden en de overheid
 • Retail
 • Marketing
 • Werk
 • Cybercrime en terrorisme
 • Maatwerk – Richard ontwikkelt graag een lezing op basis van een aangeleverd onderwerp.

Workshop Richard van Hooijdonk

Richard houdt ook vaak een lezing in combinatie met een workshop. Of uitgebreide lezingen van 2-3 uur (dagdeel) met daarbij een hele uitgebreide Q&A.  De feedback op dit soort bijeenkomsten is heel positief: enerzijds kun je werken aan inspiratie (losmaken) anderzijds zorgt discussie (kleinere groep) of een uitgebreide workshop ervoor dat de informatie ook landt.

Persoonlijke achtergrond Richard van Hooijdonk

In 2015, 2016 en 2017 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond.

Ook kun je Richard van Hooijdonk regelmatig tegenkomen op radio en televisie. Ook is Richard regelmatig op televisie te zien bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard, RTL op 5), SBS (SBS shownieuws), BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’. Daarnaast heeft Richard het boek ‘De Wereld van Morgen’ geschreven wat inmiddels een ‘bestseller’ is.

Interesse in een van de vele lezingen van Richard van Hooijdonk of heeft u een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072-750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Koninklijke Luchtmacht

"Jouw lezing op het ‘Airpower event’ was een groot succes. De deelnemers waren zeer positief over jouw bedrag. Door jouw inzet hebben we een goed resultaat kunnen bereiken.Alexander Schnitzger, Luitenant-Generaal"

Stedin

"99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed!Joost Gulden, hoofd inkoop"

Heineken

"Gedreven spreker, een goed en veelzijdig verhaal. De lezing werd door iedereen ervaren als ‘wow’Maarten Buikhuisen, Directeur Global Solutions"

Beschikbaarheid en informatie

Richard van Hooijdonk

Sprekers ook online inzetbaar

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Groot (inter)nationaal netwerk

8,9 op basis van +1120 reviews

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt