Richard van Hooijdonk
Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt je mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Met zijn internationale researchteam van 30 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele technologie trends (robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D en 4D printing , AR/VR) en de impact van kunstmatige intelligentie op de wereld van morgen. Veel businessmodellen zullen verdwijnen en nieuwe zullen verschijnen. Organisaties en mensen moeten sneller veranderen en hebben andere skills en leiderschap nodig. Vele voorbeelden, cases en adviezen komen voorbij tijdens de inspirerende lezingen.

Wekelijks wordt het onderzoek gepubliceerd in aantrekkelijke artikelen, e-books, white papers en vele lezingen.

Meest gevraagde lezing van dit moment: Trends 2030
Nieuwe technologie zal impact hebben op alles wat we doen. Ook moeten we onze organisaties aanpassen en mensen voorbereiden op deze snelle ontwikkelingen. Onderwerpen die aan bod komen in deze lezing zijn onder andere robots, 3D, en 4D printen, zelfrijdende systemen, bio- en neurotechnologie.

Andere beschikbare lezingen:
– Het bedrijf van de toekomst
– De toekomst van de bouw
– De toekomst van de zorg
– De toekomst van landbouw
– De toekomst van de vervoer, logistiek en supply chain
– De toekomst van de finance
– De toekomst van de onderwijs
– De toekomst van de slimme steden en overheid
– De toekomst van de retail
– De toekomst van de marketing
– De toekomst van de werk
– De toekomst van de cybercrime en terrorisme

Persoonlijke achtergrond Richard van Hooijdonk
In 2015, 2016 en 2017 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Zijn inspiratiesessies zijn al door ruim 420.000 mensen bijgewoond.

Ook kun je Richard van Hooijdonk regelmatig tegenkomen op radio en televisie. Richard is regelmatig op televisie te zien bij RTL (RTL Late Night, RTL Boulevard, RTL op 5), SBS (SBS shownieuws), BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’. Daarnaast heeft Richard het boek ‘De Wereld van Morgen’ geschreven wat inmiddels een ‘bestseller’ is.

Interesse in een van de vele lezingen van Richard van Hooijdonk of heeft u een vraag?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Richard van Hooijdonk SKU UPC Model

Richard van Hooijdonk is de trendwatcher van dit moment. Hij is een kind van de toekomst en fantastisch verteller bovendien.Roelof HemmenNieuwsl

Nov 07, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: RTL, BNR 

Richard van Hooijdonk is de trendwatcher van dit moment. Hij is een kind van de toekomst en fantastisch verteller bovendien.

Roelof Hemmen
Nieuwslezer RTL en presentator BNR


Jouw lezing op het ‘Airpower event’ was een groot succes. De deelnemers waren zeer positief over jouw bedrag. Door jouw inzet hebben we een goed r

Nov 07, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Koninklijke Luchtmacht 

Jouw lezing op het ‘Airpower event’ was een groot succes. De deelnemers waren zeer positief over jouw bedrag. Door jouw inzet hebben we een goed resultaat kunnen bereiken.

Alexander Schnitzger, Luitenant-Generaal


99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed!Joost Gulden, hoofd inkoop

Nov 07, 2018 by Anonymous
Bedrijfsnaam: Stedin 

99% was laaiend enthousiast en 1% zeer enthousiast :)! Je hebt wat los gemaakt binnen de club, heel goed!

Joost Gulden, hoofd inkoop


5.0 5.0 4 4 Richard van Hooijdonk is de trendwatcher van dit moment. Hij is een kind van de toekomst en fantastisch verteller bovendien.Roelof HemmenNieuwslezer RTL en presentator BNR Richard van Hooijdonk
Page:
12

Gerelateerde sprekers

 • Igor Beuker

  Igor is een internationale topspreker op gebied van marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie. Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor Fortune 500s, ondernemer met meerdere exits op zijn naam en angel investor.

   

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

   

 • Ruud Veltenaar

  “De wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt.”