Toegewijd advies
Sprekers met een missie
Nr.1 online sprekersbureau
8.8 op basis van 615 klantreviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Peter van der Wel heeft een geweldige bijdrage geleverd met zijn presentatie aan de groep Studenten gedurende de ColoRED game van Strukton Civiel. Naast de presentatie over de toekomst en mobiliteit heeft Peter ook zijn bijdrage gelebverd met een workshop. In deze workshop zijn de studenten uitgedaagd om na te denken over oplossingen van hedendaagse problemen met Ls thema mobiliteit. Zijn enthousiaste optreden gedurende de dag heeft een positieve bijdrage geleverd voor de studenten bij het uitwerken van een case
Strukton

Sprekers 3D printen

HomeSpreker/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen/3D printen

Benieuwd welke voordelen 3D printen jouw organisatie kan opleveren? Onze door de wol geverfde sprekers en workshopleiders kennen de belangrijkste trends en toepassingen van 3D printen. En delen deze graag met jou!

3 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over 3D printen

Heeft 3D printen de toekomst? Trendwatchers voorspellen dat 3D printing zowel voor particulieren als voor organisaties veel nieuwe toepassingen gaat brengen. De markt voor 3D prints, met in haar kielzog 3½D-, 4D- en zelfs 5D-printen, zal alleen nog maar verder groeien. En dat terwijl er nu al allerlei voorwerpen, voedsel en zelfs organen geprint kunnen worden! Het is de vraag of 3D printen ook kansen voor jouw organisatie biedt. Zo zou je 3D printen kunnen gebruiken voor productpersonalisatie of voor het bieden van extra maatwerk. De technologie maakt het immers mogelijk om je product volledig op jouw klant af te stemmen. Wellicht kan 3D printen zelfs de waarde van je product verhogen en je een voorsprong op de concurrentie geven. Ook kan je op den duur je fabricageproces decentraliseren. Je stuurt jouw design naar je klant toe die het thuis aan de keukentafel op zijn 3D-printer uitprint. Wil je meer weten van de wereld van 3D prints, Additive Manufacturing en Rapid Prototyping? En vooral of dit jouw organisatie voordelen kan opleveren? Laat je dan informeren en inspireren door een deskundige spreker die volledig op de hoogte is van alle trends. En boek een lezing of workshop. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.