Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Goed verhaal. Frits weet mensen te prikkelen met zijn visie en ideeën. De presentatie was een goede introductie voor het vervolg van onze innovatiedag.
Scheer & Foppen Installatietechniek BV

Sprekers 3D printen

HomeSprekers/IT en Innovatie/Technologische ontwikkelingen/3D printen

Benieuwd welke voordelen 3D printen jouw organisatie kan opleveren? Onze door de wol geverfde sprekers en workshopleiders kennen de belangrijkste trends en toepassingen van 3D printen. En delen deze graag met jou!

12 Sprekers gevonden

Remy Gieling Bekijken
Bewaar als favoriet
Danny Mekić Bekijken
Bewaar als favoriet
Rens van der Vorst Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben van der Burg Bekijken
Bewaar als favoriet
Errol van Engelen Bekijken
Bewaar als favoriet
Richard Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Lieke Lamb Bekijken
Bewaar als favoriet
Jarno Duursma Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over 3D printen

Heeft 3D printen de toekomst? Trendwatchers voorspellen dat 3D printing zowel voor particulieren als voor organisaties veel nieuwe toepassingen gaat brengen. De markt voor 3D prints, met in haar kielzog 3½D-, 4D- en zelfs 5D-printen, zal alleen nog maar verder groeien. En dat terwijl er nu al allerlei voorwerpen, voedsel en zelfs organen geprint kunnen worden! Het is de vraag of 3D printen ook kansen voor jouw organisatie biedt. Zo zou je 3D printen kunnen gebruiken voor productpersonalisatie of voor het bieden van extra maatwerk. De technologie maakt het immers mogelijk om je product volledig op jouw klant af te stemmen. Wellicht kan 3D printen zelfs de waarde van je product verhogen en je een voorsprong op de concurrentie geven. Ook kan je op den duur je fabricageproces decentraliseren. Je stuurt jouw design naar je klant toe die het thuis aan de keukentafel op zijn 3D-printer uitprint. Wil je meer weten van de wereld van 3D prints, Additive Manufacturing en Rapid Prototyping? En vooral of dit jouw organisatie voordelen kan opleveren? Laat je dan informeren en inspireren door een deskundige spreker die volledig op de hoogte is van alle trends. En boek een lezing of workshop. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.