Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Christian Kromme
Bewaar als favoriet

Christian Kromme

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro, Boven 4000 Euro

Christian is een ervaren techondernemer en een vooraanstaand internationaal spreker op het gebied van disruptieve innovatie en de impact daarvan op de mens. Tijdens zijn presentaties neemt hij jullie aan de hand van uiteenlopende trends en voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld.

MBO Raad

"Erg inspirerende key-note van Christian Kromme over de impact van AI en de implicaties voor ons en ons onderwijs. Ook een fijne afstemming in de voorbereiding met Christian."

Christian Kromme

Christian Kromme is internationaal futuroloog en expert op het gebied van disruptieve technologie. Hij is gespecialiseerd rondom het snijvlak van technologie en menselijk gedrag. Zijn lezingen gaan over de impact van: disruptieve innovatie, exponentiële technologie, kunstmatige intelligentie en robotisering op ons leven, ons werk en onze samenleving.

Tijdens zijn lezingen helpt Christian managers, ondernemers en investeerders te anticiperen op en te navigeren door een extreem snel veranderende wereld vol ontwrichtende innovaties en exponentiële technologieën.

Hij biedt inspirerende voorbeelden en meerdere handvatten hoe je disruptieve innovatie kan zien aankomen binnen je business en hoe je het in je voordeel kan gebruiken.

Keynotes door Christian Kromme

 • Humanification – ‘Go Digital, Stay Human’
  Onze wereld verandert in een exponentieel tempo! Een grote vloedgolf van digitale transformatie komt snel op ons af. Veel organisaties beschouwen deze golf als een bedreiging en ervaren stress, maar disruptieve organisaties denken en gedragen zich als surfers. Zij weten precies waar en wanneer ze op de golf van exponentiële technologie moeten springen om de kracht van de golf te benutten om exponentiële snelheid te maken. De Humanification keynote daagt mensen en organisaties uit om te denken als een surfer. Dit helpt om technologische en disruptieve bedreigingen om te zetten in disruptieve kansen.
 • De toekomst van AI
  AI staat aan de vooravond van een creatieve revolutie die bijna elk aspect van ons leven en werk zal veranderen. Deze keynote is een spannende gelegenheid om de verschillende manieren te verkennen waarop AI onze toekomst zal vormgeven en deze creatieve revolutie zal aandrijven. In deze keynote onderzoeken we hoe AI het voor mensen gemakkelijker maakt om hun volledige creatieve potentieel te benutten en een revolutie teweegbrengt in de manier waarop we contentcreatie benaderen. Ontdek hoe uw organisatie de kracht van AI kan inzetten om uw creatieve visie tot leven te brengen.
 • Future Proof  – ‘Your Mindset & Skills’
  Mindset is alles! In deze keynote leer je stap voor stap de eenvoudige strategieën om je mindset Future-Proof te maken. Hierna ben je in staat om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mindset en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. Je bent voortaan in staat om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.
 • Branche-gerichte lezing – ‘De toekomst van…’
  Ook geeft Christian branchegerichte lezingen over de toekomst van: gezondheidszorg, mobiliteit, onderwijs, organisaties, HR, productie, energie, logistiek, marketing, communicatie, events en vele andere.

Achtergrond Christian Kromme

In 2002 heeft Christian een eigen bureau (Artificial Industry) opgericht waarbij hij innovatieve start-ups faciliteerde voor grote namen als: Randstad, Essent, Endemol, Corio, EyeWorks, Pensioenfonds ABP, Oracle, Philips, Toyota, Auping, Adidas en. de Rabobank. Hij heeft als directieadviseur aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spinouts in compleet verschillende branches, maar altijd gefocust op het snijvlak tussen mens en technologie.

Eind 2014 heeft Christian het bureau Artificial Industry verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op het geven van presentaties en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiële technologieën.

Naast het spreken is hij tevens nog betrokken als adviseur en bestuurder bij diverse serieuze disruptieve start-ups.

Auteur
Naast spreker, tech-ondernemer is Chris ook auteur van de bestseller ‘Humanification Go Digital, Stay Human’ (2019). In dit boek gaat hij dieper in op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar in steeds sneller tempo opvolgen zijn namelijk geen toeval…

Christian Kromme boeken als spreker?

Christian staat voor inspirerende keynotes met impact. Door zijn confronterende stijl kan hij zijn boodschap helder en energiek overbrengen. Daarbij biedt hij waardevolle en praktische inzichten aan het publiek en gaat hij altijd voor maatwerk presentaties.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Testnet

"Jouw presentatie werd bijzonder gewaardeerd. Hoop leuke feedback gekregen, de mensen zijn aan het denken gezet. Dus helemaal top. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons jubileumfeest en tot ziens ergens in de mooie IT-wereld! Rik Marselis, Voorzitter vereniging TestNet."

Europol

"“Christian made a truly inspiring speech on innovation which generated a broader perspective for the law enforcement community in terms of novelty and exponential growth of changes introduced in our society.”"

VTEL

"We hadden ons geen betere spreker kunnen wensen. Iedereen was en is super enthousiast over hem en we zitten nog al zijn waardevolle informatie te verwerken."

Cisco Systems

"Christian is een gepassioneerd spreker die op een verbluffende en inspirerende wijze laat zien wat er in onze samenleving gaande is, wat er in de toekomst staat te gebeuren en hoe wij hier mee om moeten gaan. Zeer motiverend!"

Director Monnik

"Christian Kromme legt op een heldere, geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van digitale rekenkracht voor onvoorziene technologische, economische en culturele veranderingen gaat zorgen. Iedere organisatie met de ambitie om over vijf jaar nog relevant te zijn doet er goed aan zijn verhaal serieus te nemen."

Beschikbaarheid en informatie

Christian Kromme

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid