Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Christian Kromme
Bewaar als favoriet

Christian Kromme

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Testnet

Jouw presentatie werd bijzonder gewaardeerd. Hoop leuke feedback gekregen, de mensen zijn aan het denken gezet. Dus helemaal top. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons jubileumfeest en tot ziens ergens in de mooie IT-wereld! Rik Marselis, Voorzitter vereniging TestNet.

Europol

“Christian made a truly inspiring speech on innovation which generated a broader perspective for the law enforcement community in terms of novelty and exponential growth of changes introduced in our society.”

VTEL

We hadden ons geen betere spreker kunnen wensen. Iedereen was en is super enthousiast over hem en we zitten nog al zijn waardevolle informatie te verwerken.

Christian Kromme

Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker/inspirator/trendwatcher op gebied van exponentiële technologie, disruptieve innovatie en strategie/visie ontwikkeling. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je mee aan de hand van sprekende voorbeelden in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote machtsverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

Als adviseur heeft Christian aan de wieg gestaan van meerdere succesvolle ‘disruptieve’ initiatieven, veelal spin-outs in compleet verschillende branches maar altijd gefocusseerd op het snijvlak van mens en technologie.

Lezingen en trendsessies door Christian Kromme

We leven in een uniek tijdperk, een tijd waarin een meerdere exponentiële technologische trends samenkomen en door het ‘plafond’ gaan. Aan de hand van praktische en inspirerende voorbeelden neemt spreker Kromme  je mee in de exponentieel veranderende wereld. In zijn inspiratie sessie worden meerdere handvatten gegeven hoe je disruptieve innovatie kan zien aankomen binnen je sector of business en hoe je het in je voordeel kan gebruiken.

1) Humanification
Inspiratie sessie over de biologie achter de disruptieve en exponentiële trends die we overal om ons heen zien. Hoe gebruik je disruptie in je voordeel?

2) Disruptive Innovation
Hoe verander je een dreiging in een uitdaging? Disrupt je iemands anders zijn business of wordt je eigen business disrupted?
3) Tomorrow won’t wait

Welke exponentiële trends gaan de komende jaren uw business beïnvloeden en hoe kan je hierop inspelen als manager, ondernemer of investeerder.

4) Artificiële intelligentie en Machine Learning
Keynote over hoe Machine Learning veel industrieën zal verstoren in de komende vijf jaar. Machines zullen  met exponentiële snelheid nieuwe vaardigheden leren. Hoe slim zullen machines worden?

5) Toekomst van de gezondheidszorg
Over de grote veranderingen die de gezondheidszorg staan te wachten. Slimme sensors en machine learning zullen straks kunnen zorgen voor een betere diagnose dan een team medisch specialisten.

5) Moving towards a purpose driven economy
Over het genereren van waarde voor individu, organisatie en maatschappij in een wereld die grotendeels geautomatiseerd is door slimme technologie.

6) Wendbare organisaties (corporate agility) 
We gaan naar een toekomst met organisaties waarin de mens centraal staat en die gebaseerd zijn op natuurlijke en universele principes. Maak van een traditionele organisatie een vloeibare organisatie.

Christian Kromme gaat in zijn lezingen graag in op de impact van technologische trends op uw organisatie, producten en diensten. Denk bijvoorbeeld aan de impact op landbouw, entertainment, onderwijs, de bouwsector, logistiek.

Achtergrond Christian Kromme

In 2002 heeft Christian Kromme een eigen bureau opgericht waarbij hij innovatieve projecten voor opdrachtgevers zoals: Randstad, Essent, Endemol, Oracle, Philips, Toyota, Adidas en de Rabobank heeft uitgevoerd. Het bureau en Christian zelf hebben door de jaren heen meerdere nominaties en prijzen ontvangen voor de innovatieve visie en mens gerichte aanpak, waaronder: SHELL LiveWIRE Young Business Award, SAN Award, Broos van Erp prijs en vele andere. Eind 2014 heeft Christian het bureau verkocht aan een grote multinational en is hij zich meer gaan focussen op zijn passie, het geven van (internationale) lezingen en workshops omtrent disruptieve innovatie en exponentiele technologieën.

Hij is auteur van het succesvolle boek Humanification (best read door CSuite bookcluk America). Christian is boardmember bij van Work Force institute EMEA (research instituut die onderzoek doet naar impact van technologie (oa. Social media) op werknemers en workforce aan zich.

Christian Kromme boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Testnet

Jouw presentatie werd bijzonder gewaardeerd. Hoop leuke feedback gekregen, de mensen zijn aan het denken gezet. Dus helemaal top. Nogmaals bedankt voor je bijdrage aan ons jubileumfeest en tot ziens ergens in de mooie IT-wereld! Rik Marselis, Voorzitter vereniging TestNet.

Europol

“Christian made a truly inspiring speech on innovation which generated a broader perspective for the law enforcement community in terms of novelty and exponential growth of changes introduced in our society.”

VTEL

We hadden ons geen betere spreker kunnen wensen. Iedereen was en is super enthousiast over hem en we zitten nog al zijn waardevolle informatie te verwerken.Beschikbaarheid en informatie Christian Kromme

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker