Jarno Duursma: trendwatcher digitale technologie
Jarno Duursma is trendwatcher digitale technologie en auteur van 4 boeken , onder andere over Bitcoin, Blockchain en kunstmatige intelligentie. Met zijn bedrijf Studio Overmorgen bevindt hij zich in de frontlinie van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Hij is alumnus van het gerenommeerde opleidingsinstituut Singularity University in Silicon Valley.

Jarno is een veelgevraagd spreker met hoge beoordelingen. Op inspirerende, heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Hij neemt u mee in de steeds versnellende digitale wereld, kijkt met u naar de toekomst, benoemt de kansen en bedreigingen en inspireert tot nieuwe ideeën. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en heeft inmiddels duizenden mensen een verfrissende blik gegeven op de toekomst. Jarno is bevlogen en brengt een krachtige boodschap met overtuiging, zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Een verhaal dat toegespitst is op uw branche of sector.

Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, BNR nieuwsradio, de Volkskrant en het Financieele Dagblad. Hij is niet alleen auteur van 4 boeken, maar ook van vele artikelen en publicaties voor sites als Emerce, Bright en Frankwatching, het grootste communicatieblog van Nederland. Jarno organiseerde als oprichter van innovatieplatform #SMC050 meer dan honderd bijeenkomsten over digitale technologie.

Een lezing van Jarno kan gaan over de onderstaande onderwerpen:
– Technologische trends
– Impact van digitaal op bedrijf en samenleving
– Kunstmatige intelligentie
– Singularity, exponentiële technologieën
– Technology becomes human
– Cryptocurrencies, Bitcoin, Blockchain
– Toekomst van werk
– Bedrijf van de toekomst
– The Machine Economy
– Chatbots Conversational Technology
– Autonomous Mobility

“Het tempo van technologische versnelling neemt toe. De wereld digitaliseert meer en meer. Verandering is de enige constante factor. Digitaal is het nieuwe normaal. De toekomst staat nadrukkelijk onder invloed van snelle technologische ontwikkelingen en exponentiële technologieën. Wat vandaag zeker is, is dat morgen niet meer. Bedrijven die een succesvolle digitale transformatie doormaken zijn de winnaars van morgen. Technologie wordt steeds goedkoper, makkelijker in gebruik, sneller, krachtiger en breder beschikbaar. Individuals become powerful.

De digitale wereld en de echte wereld vervlechten steeds meer, en we onderschatten nog steeds wat de impact gaat zijn van de digitalisering. We staan nog maar aan het begin en de impact gaat enorm zijn. Reden genoeg om de kansen en bedreigingen in kaart te brengen. De toekomst is allang niet meer wat hij geweest is. We moeten stoppen met kijken in de achteruitkijkspiegel en denken dat we zo de toekomst kunnen zien. Vooruitkijken en anticiperen: dat is superbelangrijk!”

Jarno Duursma inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons via 072 750 74 22.

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

  • Christian Kromme

    Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

     

  • Bas van de Haterd

    Bas van de Haterd koppelt technologische ontwikkelingen aan sociaal-maatschappelijke trends en vertaalt deze naar de economie en de arbeidsmarkt. Hij helpt organisaties bewust te worden van al deze ontwikkelingen en de impact die deze zullen gaan hebben op de manier waarop de organisatie werkt en zijn geld verdient.