Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jarno Duursma
Bewaar als favoriet

Jarno Duursma

Tariefindicatie: Boven 4000 Euro

Jarno is een bekende spreker over technologie met hoge beoordelingen. Op heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Hij onderzoekt wat de impact gaat zijn van technologische ontwikkelingen op bedrijven en de samenleving.

Eds Keizer. GeK b.v.

"Jarno gaf in zijn lezing in sneltreinvaart een update over de laatste trends. In no-time ben je op de hoogte over onderwerpen als kunstmatige intelligentie, conversational commerce, et cetera. Je raakt geïnspireerd, zodat je op eigen kracht verder kunt om je interesses uit te diepen. Wat mij betreft was het een lezing die qua inhoud met kop en schouders boven de rest van die dag uitstak. Eds Keizer, GeK b.v."

Jarno Duursma

Het is mijn missie om bedrijven meer toekomstbestendig te maken in de snel veranderende digitale wereld. Mijn focus ligt bij opkomende technologieën en voor het ethische gebruik van deze technologieën om de mogelijkheden van de mensheid te verbeteren. - Jarno Duursma

Jarno Duursma is een onafhankelijk technologie- expert, publicist, onderzoeker en spreker en trendwatcher op het gebied van digitale technologie.  Hij schreef vier boeken, onder andere over kunstmatige intelligentie, creatieve machines, deepfake technologie en blockchain.

Jarno is veelvuldig te zien in dagbladen en landelijke media zoals EenVandaag, NOS, RTL4 en schrijft opinie artikelen voor onder andere FD, NRC en Volkskrant. Hij is maker van de ‘listening to the future’ tech-podcast en de ‘Trending in Tech’ nieuwsbrief.

Mogelijke lezingen van Jarno Duursma:

 • Techtrends 2034
  Welke technologische trends zijn relevant? Welke trends gaan impact maken binnen jouw sector? Dat hoor je in deze lezing. De wereld verandert namelijk continu door kunstmatige intelligentie, ChatGPT, deepfakes, cryptomedia, robots, cryptocurrencies, Metaverse, NFT’s, augmented reality, Web3, brain-computer interfaces en synthetische media. Dit zet bestaande verdienmodellen, processen en organisaties op zijn kop. Het verandert ons leven, ons werk, de samenleving en de rol die wij als mensen hierin innemen.
 • ChatGPT en creatieve machines
  Met generatieve software hebben we een oneindige ideeënmachine tot onze beschikking, die ons kan helpen om het creatieve proces te versnellen en nieuwe, soms zelfs verrassend vernieuwende ideeën te genereren. De tijd dat machines met verbeeldingskracht alleen onderwerp waren van sciencefictionboeken en films is voorbij. Ze zijn nu een realiteit en kunnen ons helpen bij het blijven innoveren en creëren.
 • Neemt kunstmatige intelligentie ons (menselijk) werk over?
  Tijdens deze lezing kijkt Jarno met een scherpe blik naar de toekomst door de lens van kunstmatige intelligentie. Welke kansen biedt deze slimme software en hoe blijven we menselijk in het tijdperk van digitalisering en kunstmatige intelligentie?
 • Synthetische Media: Machines met verbeeldingskracht
  Stelt u zich eens voor: kunstmatig intelligente software als creatief assistent, als tekstschrijver en videomaker. Dat kan! In deze lezing kijkt Jarno naar de toekomst van content-creatie en mens-machine creativiteit.
 • De donkere kant van Deepfake Technologie
  In deze lezing kijken we naar deepfakes. Het is belangrijk dat wij scherp zijn op de mogelijke nadelige gevolgen zoals chantage, identiteitsfraude, het toebrengen van reputatieschade, sociale onrust en geopolitieke spanningen. In deze lezing komen ze uitgebreid aan bod.

Over Jarno Duursma

Jarno is een veelgevraagd spreker met hoge beoordelingen. Op inspirerende, heldere en energieke wijze schetst hij het landschap van digitale trends. Hij kijkt met u naar de toekomst door de lens van digitale technologie. Met optimisme en een gepast kritische blik.

Hij onderzoekt wat de impact gaat zijn van technologische ontwikkelingen op bedrijven en de samenleving. Zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Jarno Duursma inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Wil je relaties samenbrengen, je medewerkers inspireren of een goede start hebben voor jullie strategisch plan? Laat je gegevens achter op het contactformulier of bel ons via 072-750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Centraal Orgaan opvang Asielzoekers

"Soms heb je geluk en komt heel toevallig een spreker op je pad die op een speelse wijze de nodige dynamiek in kan brengen bij je ICT-kwartaal meeting. Jarno heeft niet alleen op een leuke humoristische wijze de nieuwste IT-trends over het voetlicht gebracht maar ook de nodige discussies losgemaakt over de bright en dark sights van de steeds verdergaande automatisering. Hij is daarbij zelfs geslaagd om de koppeling te maken naar onze bedrijfsvoering en heeft op die manier bijgedragen aan een geslaagde middag. Ben Vester van Centraal Orgaan opvang Asielzoekers"

MySolution

"Jarno was de afsluitende gastspreker op onze klantendag. Hij gaf een vlotte presentatie met praktische voorbeelden van technologieën die soms nog wat ongrijpbaar lijken. Het was voor ons belangrijk dat onze klanten zich goed in konden beelden hoe zij nieuwe technologieën zouden kunnen toepassen in hun eigen business. Daar is Jarno zeker in geslaagd. Het was een informatieve, interessante, maar ook vermakelijke afsluiting van de dag. Bedankt! Veronique van Rosmalen van MySolution"

Beschikbaarheid en informatie

Jarno Duursma

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid