Jarno Duursma – De toekomst is niet meer wat hij geweest is.
Jarno houdt van de toekomst en is trendwatcher op het gebied van nieuwe media en technologische trends en helpt bedrijven toekomstbestendig te worden in een steeds sneller veranderende digitale wereld. Jarno is in te zetten als spreker over een groot aantal onderwerpen met betrekking tot technologische trends. Maar ook de rol van dagvoorzitter kan door hem goed ingevuld worden. Hij is iemand die de hedendaagse nieuwe media en tech-onderwerpen energiek, vermakelijk, eenvoudig en vol passie overbrengt op zijn publiek.

Jarno is auteur van boeken over social media, WhatsApp, blockchain en chatbots (mei 2017). Hij is oprichter van #SMC050, blogger voor Frankwatching.com en Bright.nl. Jarno heeft ruime ervaring als spreker en heeft over de jaren veel lezingen gegeven. Een lezing van Jarno kan gaan over de onderstaande onderwerpen:

Onderwerpen:
-Internet of things.
-Kunstmatige intelligentie / Chatbots / virtuele assistenten.
-Technologische trends.
-Blockchain.
-Social messaging / conversational commerce.
-Social media in het jaar 2021.
-Whatsapp voor zakelijk gebruik.
-Exponentiële technologie.

De wereld versnelt steeds meer door internet en technologie. Digitaal is het nieuwe normaal. Virtueel en realiteit vervlechten en de digitalisering raast voort. Jarno brengt u in een inspirerende lezing op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en digitale trends.

‘Don’t let the future leave you behind.’

Jarno Duursma inhuren of boeken voor een lezing of workshop?
Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier rechts op de pagina of bel ons via 072 750 74 22.

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Schrijf nu een recensie


Submit your review
* Required Field

Gerelateerde sprekers

 • Christian Kromme

  Christian Kromme is een ervaren entrepreneur en spreker. Tijdens zijn presentaties neemt Christian je aan de hand van sprekende voorbeelden mee in de exponentieel veranderende wereld waarin steeds meer disruptieve technologieën en business modellen zorgen voor een grote nachtverschuiving richting de consumenten en slimme communities.

   

 • Bas van de Haterd

  Bas van de Haterd koppelt technologische ontwikkelingen aan sociaal-maatschappelijke trends en vertaalt deze naar de economie en de arbeidsmarkt. Hij helpt organisaties bewust te worden van al deze ontwikkelingen en de impact die deze zullen gaan hebben op de manier waarop de organisatie werkt en zijn geld verdient.

   

 • Ruud Veltenaar

  “De wereld ondergaat een transformatie naar de volgende fase in onze beschaving. Trendwatcher en filosoof Ruud Veltenaar verzorgt masterlezingen en multimediale keynotes over de megatrends en de invloed op ons werk en leven. Met een gemiddelde score van 9,1 behoort hij tot de best beoordeelde sprekers in de markt.”