Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Marloes Pomp
Bewaar als favoriet

Marloes Pomp

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro , 2000 - 3000 Euro

Marloes Pomp is oa als Initiator en Program Officer voor de blockchain-projecten binnen de Nederlandse overheid verantwoordelijk voor de internationale strategie van de Nederlandse Blockchain Coalitie. Marloes Pomp spreekt over nieuwe technologie en innovatie, zoals blockchain, ai en metaverse.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

VNU Europe / Jaarbeurs Utrecht

Communicatie met zowel Marloes Plomp als Jesse van Doren is als zéér positief ervaren. Beiden keynotes sloten goed aan op de TBX-thema\'s. Extra groot pluspunt (eveneens voor beiden) is hun bereidheid om ook náást hun keynote nog extra input te leveren voor het event.

Marloes Pomp: nieuwe technologie en innovatie

Marloes Pomp is de Initiator en Program Officer voor de blockchain-projecten binnen de Nederlandse overheid en zij is verantwoordelijk voor de internationale strategie van de Nederlandse Blockchain Coalitie. Marloes spreekt regelmatig op nationale en internationale blockchain-conferenties en komt ook graag bij uw bedrijf of overheidsinstelling spreken.

Onderwerpen waar Marloes Pomp over spreekt:

  • Wat is blockchain technologie?
  • Wat kan ik/ mijn organisatie ermee?
  • Praktische tips voor het bouwen en implementeren van blockchain toepassingen
  • Waar moet ik in praktijk rekening mee houden (technisch, organisatorisch, juridisch, security, etc)
  • Metaverse
  • AI – Kunstmatige intelligentie

Achtergrond Marloes Pomp

Om de exacte kansen en bedreigingen van blockchain-technologie vast te stellen, startte Marloes 35 pilotprojecten binnen de Nederlandse overheid. Sommigen van hen bevinden zich in de prototypefase, andere worden geïmplementeerd. Ze heeft ook een internationaal netwerk opgebouwd met regeringen die samenwerken aan verschillende onderwerpen, prototypen en kennis delen. In 2017 was Marloes de leider van de missie van de eerste officiële handelsmissie voor blockchain naar Singapore. Nu werkt ze aan een driejarige samenwerking tussen Singapore en Nederland op blockchain-projecten en onderzoek.

Marloes haar professionele interesses richten zich op technologie-innovatie binnen de overheid. Voor de blockchain-projecten werkte Marloes Pomp in verschillende rollen, zoals projectleider en onderzoeker bij overheidsorganisaties, waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken, de gemeente Amsterdam, de Nederlandse Rekenkamer en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daarnaast is zij adviserend lid van het SIDN Fonds, de Nederlandse rechtspraak en verschillende ICO’s.

Interesse om Marloes Plomp te boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 072 – 750 7455.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

VNU Europe / Jaarbeurs Utrecht

Communicatie met zowel Marloes Plomp als Jesse van Doren is als zéér positief ervaren. Beiden keynotes sloten goed aan op de TBX-thema\'s. Extra groot pluspunt (eveneens voor beiden) is hun bereidheid om ook náást hun keynote nog extra input te leveren voor het event.Beschikbaarheid en informatie Marloes Pomp

  • 8,9 op basis van +900 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker