Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Management en Leiderschap

HomeSprekers/Management en Leiderschap

Er zijn verschillende soorten leiderschap en verschillende management stijlen. Welk past bij jullie organisatie? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over management en leiderschap.

306 Sprekers gevonden

Maarten Timmerman Zubani Bekijken
Bewaar als favoriet
Roos van Dalen Bekijken
Bewaar als favoriet
Giedo van garde Mark Koense Bekijken
Bewaar als favoriet
MIchael van Praag Bekijken
Bewaar als favoriet
Evert Bleijenberg Bekijken
Bewaar als favoriet
Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Erwin Frunt en Hendrik Stiksma Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Management en Leiderschap

Zowel voor medewerkers als voor managers is er genoeg inspiratie over management en leiderschap. Er zijn tegenwoordig veel zelfsturende teams en er wordt veel verwacht van medewerkers. Zijn jullie je bewust van de leiderschapsstijlen? Ga aan de slag en kom erachter welke stijl er het beste bij jullie past. Vanuit het management kunnen er veel veranderingen worden doorgevoerd. Hoe communiceer je dit in het bedrijf? Het is belangrijk om je bewust te zijn van julie management en leiderschap stijl. Dit zegt veel over de bedrijfscultuur en het geeft duidelijkheid tegenover medewerkers. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over management en leiderschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.