Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Briljante workshop! Dynamisch, persoonlijk en goede interactie met de groep. Een sprankelende persoonlijkheid. Geeft energie en laat zien hoeveel invloed je hebt op je eigen denken. Uplifting en empowering, als je regelmatig een sessie van Lisa bijwoont, kan je de hele wereld aan. Wat mooi om te zien, dat een theaterachtergrond zichtbaar helpt bij het boeien van een groep mensen. Topwijf! Dit zijn zomaar wat quotes uit de evaluatie die is gehouden onder de ruim 400 deelnemers aan de conferentie Hoge Hakken Echte Banen op 7 maart 2014 in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Toen wij als organisatiecommissie Lisa Portengen vroegen om voor ons een drietal workshops te verzorgen, vermoedden we wel, dat zij goed in de smaak zou vallen. Dat de deelnemers haar optredens beloonden met een 9,2 als eindcijfer, was zelfs boven onze verwachting. Wij hebben genoten van de samenwerking met Lisa en haar management en wij zullen ongetwijfeld nogmaals de samenwerking zoeken. Ron van Steenis Evenementenorganisator UWV
UWV

Sprekers Management en Leiderschap

HomeSprekers/Management en Leiderschap

Er zijn verschillende soorten leiderschap en verschillende management stijlen. Welk past bij jullie organisatie? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over management en leiderschap.

331 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Annemarie Mars Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Peters Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Burgers Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Management en Leiderschap

Zowel voor medewerkers als voor managers is er genoeg inspiratie over management en leiderschap. Er zijn tegenwoordig veel zelfsturende teams en er wordt veel verwacht van medewerkers. Zijn jullie je bewust van de leiderschapsstijlen? Ga aan de slag en kom erachter welke stijl er het beste bij jullie past. Vanuit het management kunnen er veel veranderingen worden doorgevoerd. Hoe communiceer je dit in het bedrijf? Het is belangrijk om je bewust te zijn van julie management en leiderschap stijl. Dit zegt veel over de bedrijfscultuur en het geeft duidelijkheid tegenover medewerkers. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over management en leiderschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.