Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wouter is een ontzettend leuke spreker. Hij legt duidelijk uit wat de gedachte achter multitasken of juist switchtasken is en maakt dit tastbaar met zijn interactiviteit. Daarnaast brengt hij veel humor met zich mee waardoor het publiek van de ene in de andere lach schiet. Wouter, heel erg bedankt voor jouw bijdrage deze dag, welke mede door jou als groot succes is ervaren!
Medipoint

Sprekers Management en Leiderschap

HomeSprekers/Management en Leiderschap

Er zijn verschillende soorten leiderschap en verschillende management stijlen. Welk past bij jullie organisatie? Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over management en leiderschap.

320 Sprekers gevonden

Jeroen Busscher Bekijken
Bewaar als favoriet
Annemarie Mars Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Menno Lanting Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Peters Bekijken
Bewaar als favoriet
Jos Burgers Bekijken
Bewaar als favoriet
Henny van Egmond Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Management en Leiderschap

Zowel voor medewerkers als voor managers is er genoeg inspiratie over management en leiderschap. Er zijn tegenwoordig veel zelfsturende teams en er wordt veel verwacht van medewerkers. Zijn jullie je bewust van de leiderschapsstijlen? Ga aan de slag en kom erachter welke stijl er het beste bij jullie past. Vanuit het management kunnen er veel veranderingen worden doorgevoerd. Hoe communiceer je dit in het bedrijf? Het is belangrijk om je bewust te zijn van julie management en leiderschap stijl. Dit zegt veel over de bedrijfscultuur en het geeft duidelijkheid tegenover medewerkers. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over management en leiderschap op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.