Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Joost is an exemplary speaker. Joost’s skill to translate complex psychological concepts to business application was extremely well received at our Aviation conference. We are looking forward to welcoming Joost to our flagship Manufacturing event and future conferences
Internet of Business

Incompany workshops Muziek, improvisatie en theater

HomeZakelijke workshops/Muziek, improvisatie en theater

Door middel van muziek, improvisatie en theater nemen onze sprekers je graag mee. Deze zakelijke workshop is anders dan anders. Het breekt het ijs en brengt direct sfeer.

3 resultaten gevonden

Peter van Kempen Bekijken
Bewaar als favoriet
Workshop DC Theaterinterventies Bekijken
Bewaar als favoriet
Theater tussen de bedrijven Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een workshop Muziek, improvisatie en theater

Een improvisatietheater brengt humor, de muziek breekt vaak het ijs. De stemming is al snel gezet. Ook al worden er tussen de regels door geintjes met seintjes gemaakt, door deze setting staat iedereen er vaak de humor ervan inzien. Natuurlijk gaat alles in overleg, je wilt mensen met respect behandelen. Onze sprekers maken hun workshop op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.