Op zoek naar een inspirerende Quiz voor jouw (online) bijeenkomst?

De speld Quiz
Bewaar als favoriet

De Speld – Quiz

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Welke BN’er is officieel GEEN viroloog? Wie van HR heeft op maandag altijd een kater? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je in De Speld Quiz. Op zoek naar een luchtige, op jouw organisatie gerichte afsluiter voor je event, borrel of bedrijfsfeest? De Speld komt jouw event op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier.

VU

"“Hilarische quiz met persoonlijke vragen over uw organisatie geleid door een échte quizmaster!”"

Boek nu De Speld Quiz!

Je kent De Speld uiteraard van messcherpe analyses en betrouwbaar nieuws. De Speld verzorgt voor allerlei organisaties een volledig op maat gemaakt, interactief online live-event. Op zoek naar een daverende start van je (digitale) borrel of een afsluiter van je event?

Welke BN’er is officieel GEEN viroloog? Wie van HR heeft op maandag altijd een kater? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen krijg je in De Speld Quiz. Op zoek naar een luchtige, op jouw organisatie gerichte bijdrage voor je event, borrel of bedrijfsfeest? De Speld komt jouw event op geheel eigen wijze voorzien van een stoot energie en plezier.

Humoristisch, op maat gemaakt, interactief en zowel off- als online. In 3 razendsnelle vragenrondes worden deelnemers op de proef gesteld op algemene kennis en de ins en outs van de eigen organisatie. Wie is binnen jullie organisatie de slimste?

Hoe werkt dat dan?

Online: Vanuit het hoofdkwartier van De Speld wordt de quiz rechtstreeks uitgezonden. Dat gebeurt via YouTube Live of Zoom, maar er zijn ook alle mogelijkheden om het signaal uit te zenden naar jouw videoplatform van keuze.

Offline: De Quizmaster komt met een geheel verzorgde presentatie om jouw evenement op te luisteren.

Op zoek naar een prikkelende afsluiter van jouw (online) event?
Denk dan aan De Speld Live. De Speld LIVE is de liveshow van De Speld. Twee presentatoren verzorgen nieuwsflitsen, enquêtes, interviews en filmpjes. Alles geheel in de komische stijl die je gewend bent van De Speld. De show zit vol humor en is altijd op maat gemaakt. Perfect voor evenementen die nog een luchtige en vrolijke afsluiting of programmaonderdeel zoeken. Lees hier meer.

Interesse in De Speld Quiz?

Als je interesse hebt in de De Speld Quiz, dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder en maken zo vab jouw event een daverend succes!

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

DGBC

"“Geweldig. Leuk ingespeeld op het nieuws, maar ook grappig aangepast aan onszelf. “ "

Beschikbaarheid en informatie

De Speld – Quiz

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid