Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Gezondheid en Zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg

Gezondheid en zorg is ontzettend belangrijk. En gelukkig staat de ontwikkeling niet stil! Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over gezondheid en zorg.

53 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Charles Groenhuijsen Bekijken
Bewaar als favoriet
Afbeelding Arjen Banach Bekijken
Bewaar als favoriet
mark mieras spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeff Gaspersz Bekijken
Bewaar als favoriet
Peter Joosten Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezondheid en Zorg

De zorg is een veelbesproken en breed onderwerp. De zorg is belangrijk, voor iedereen. Er wordt veel gesproken over innovatie en ontwikkelingen in de zorg. Een ander belangrijk onderwerp is gezondheid. Het is fijn als je medewerkers gezond zijn. Natuurlijk zijn er omstandigheden waar je als werkgever niets aan kan doen. Maar wat kun je wel doen? Er liggen verantwoordelijkheden bij de werkgever en bij de werknemer. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over gezondheid en zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.