Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van de Anti-klaag Workshop gecombineerd met SamenWerken/Ketendenken (inclusief de DebuutMinuut© en Denktanken met Breinkracht© ) op het Campus Event van Johnson & Johnson bij Janssen-Cilag in Tilburg: Deze middagworkshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 (Algemeen 8,0 | Inhoud 8,1 | Docent 8,3) Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Zeer inspirerend, enthousiasmerend en praktisch Interactief, ik zat helemaal ‘in’ de training Bijzonder inspirerend gebracht op een ongedwongen manier Nuttig om positieve sfeer te scheppen Verfrissend en geeft energie | Ontspannend en vernieuwend Plezierige presentatie, belangrijke thema Ik heb het als zeer stimulerend ervaren; geen hoogdravende theorieën maar basisaspecten Energiek, de snelheid bleef er tot het einde goed in Wat vond je de sterke punten uit het programma? Het simpel vertalen en communiceren van complexe zaken helpt het doel Vlotte en goede boodschap, concreet bruikbaar, leuk. De praktische uitwerking van de ideeën Enthousiasme, humor, praktijkvoorbeelden Terugbrengen naar de kern Leerzaam en herkenbaar: klagen is besmettelijk Actief en interactief | Korte boodschap, helder De activerende, toepasbare opdrachten | Goede interactie met de zaal Boeiend, to the point, meeslepend Doeltreffend, de voorbeelden gebruikt zijn aansprekend, direct in de praktijk toepasbaar
Johnson & Johnson / Janssen-Cilag Tilburg

Sprekers Gezondheid en Zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over gezondheid en zorg. Het zijn brede begrippen en belangrijke begrippen. Je kunt o.a. denken aan lezingen of trainingen over een gezonde leefstijl, innovatie en toekomst in de zorg.

61 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Tommie Niessen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bernard Leenstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqui van Kemenade Bekijken
Bewaar als favoriet
Krijn Schuurman Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Wormer Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezondheid en Zorg

De zorg is een veelbesproken en breed onderwerp. De zorg is belangrijk, voor iedereen. Er wordt veel gesproken over innovatie en ontwikkelingen in de zorg. Een ander belangrijk onderwerp is gezondheid. Het is fijn als je medewerkers gezond zijn. Natuurlijk zijn er omstandigheden waar je als werkgever niets aan kan doen. Maar wat kun je wel doen? Er liggen verantwoordelijkheden bij de werkgever en bij de werknemer. Er zijn verschillende soorten sprekers over gezondheid en zorg. Ieder zijn of haar specialiteit. Weten jullie het onderwerp al? Zo niet, geen probleem. Wij denken graag met jullie mee! Het kan zijn dat jullie organisatie actief is in de gezondheidszorg en op zoek zijn naar een lezing of training over de innovaties en toekomst in de zorg. Of jullie willen medewerkers graag meer leren over gezondheid op het werk. Het kan natuurlijk ook dat jullie in een heel andere branche werken en graag meer vitaliteit willen op de werkvloer. Onze veelgevraagde sprekers en trainers maken hun lezing over gezondheid en zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.