Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Rico heeft tijdens twee events waarvan ik bij de organisatie betrokken was gesproken. Hij heeft een leuk en goed verhaal dat diverse groepen aanspreekt! Daarnaast is hij een prettige persoon om mee samen te werken en een goed voorbereide spreker.
Werkplaats Digitaal Vakmanschap

Sprekers Gezondheid en Zorg

HomeSprekers/Gezondheid en Zorg

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over gezondheid en zorg. Het zijn brede begrippen en belangrijke begrippen. Je kunt o.a. denken aan lezingen of trainingen over een gezonde leefstijl, innovatie en toekomst in de zorg.

71 Sprekers gevonden

Jaap Bressers Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Rosanne-Warmerdam Online masterclass gezondheid Bekijken
Bewaar als favoriet
Tommie Niessen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacqui van Kemenade Bekijken
Bewaar als favoriet
Krijn Schuurman Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Wormer Bekijken
Bewaar als favoriet
Koen Kas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Gezondheid en Zorg

De zorg is een veelbesproken en breed onderwerp. De zorg is belangrijk, voor iedereen. Er wordt veel gesproken over innovatie en ontwikkelingen in de zorg. Een ander belangrijk onderwerp is gezondheid. Het is fijn als je medewerkers gezond zijn. Natuurlijk zijn er omstandigheden waar je als werkgever niets aan kan doen. Maar wat kun je wel doen? Er liggen verantwoordelijkheden bij de werkgever en bij de werknemer. Er zijn verschillende soorten sprekers over gezondheid en zorg. Ieder zijn of haar specialiteit. Weten jullie het onderwerp al? Zo niet, geen probleem. Wij denken graag met jullie mee! Het kan zijn dat jullie organisatie actief is in de gezondheidszorg en op zoek zijn naar een lezing of training over de innovaties en toekomst in de zorg. Of jullie willen medewerkers graag meer leren over gezondheid op het werk. Het kan natuurlijk ook dat jullie in een heel andere branche werken en graag meer vitaliteit willen op de werkvloer. Onze veelgevraagde sprekers en trainers maken hun lezing over gezondheid en zorg op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.