Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Evaluatie van de Anti-klaag Workshop gecombineerd met SamenWerken/Ketendenken (inclusief de DebuutMinuut© en Denktanken met Breinkracht© ) op het Campus Event van Johnson & Johnson bij Janssen-Cilag in Tilburg: Deze middagworkshop werd als geheel beoordeeld met een 8,1 (Algemeen 8,0 | Inhoud 8,1 | Docent 8,3) Omschrijf in één zin hoe je de workshop hebt ervaren: Zeer inspirerend, enthousiasmerend en praktisch Interactief, ik zat helemaal ‘in’ de training Bijzonder inspirerend gebracht op een ongedwongen manier Nuttig om positieve sfeer te scheppen Verfrissend en geeft energie | Ontspannend en vernieuwend Plezierige presentatie, belangrijke thema Ik heb het als zeer stimulerend ervaren; geen hoogdravende theorieën maar basisaspecten Energiek, de snelheid bleef er tot het einde goed in Wat vond je de sterke punten uit het programma? Het simpel vertalen en communiceren van complexe zaken helpt het doel Vlotte en goede boodschap, concreet bruikbaar, leuk. De praktische uitwerking van de ideeën Enthousiasme, humor, praktijkvoorbeelden Terugbrengen naar de kern Leerzaam en herkenbaar: klagen is besmettelijk Actief en interactief | Korte boodschap, helder De activerende, toepasbare opdrachten | Goede interactie met de zaal Boeiend, to the point, meeslepend Doeltreffend, de voorbeelden gebruikt zijn aansprekend, direct in de praktijk toepasbaar
Johnson & Johnson / Janssen-Cilag Tilburg

Sprekers Teamflow

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Teamflow

Ken je dat gevoel dat je in flow werkt? Er heerst een goede sfeer en iedereen doet zijn/haar ding. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over teamflow en hoe dat voelt.

36 Sprekers gevonden

Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan van Setten - Fotograaf Nienke van Denderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bart Flos Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef van den Hout Bekijken
Bewaar als favoriet
Steven Pont Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over teamflow

Zodra jouw team in flow werkt, merk je dat de sfeer verbetert en de productiviteit omhoog gaat. Goed samenwerken en communiceren is heel belangrijk. Daarnaast is het belangrijk elkaar te kennen. Wie is goed in welke werkzaamheden en wat vindt wie leuk? Misschien ben je wel bekend met in flow werken, alleen. Het gevoel dat je veel gedaan krijgt, zonder te veel stress. Alsof het werk bijna vanzelf gaat. Het kan ook zijn dat je dit niet herkent, maar wel graag zou willen ervaren. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over teamflow op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.