Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Prof. Dr. Jeff Gaspersz is een inspiratie voor iedereen die vooruit wil in zijn of haar leven, die ruimte wil scheppen voor nieuwe kansen en daarvoor op zoek is naar nieuwe denkwijzen plus handvatten. Onze Finale Interim Professionals verhalen nog altijd over het nieuwe en zo inspirerende werkwoord, die Jeff ze, tijdens een masterclass, aanreikte: Kansdenken. Elke dag weer een nieuwe Finale, zo concludeerden wij. Een waardevol geschenk. Dr. Bas Kodden, LL.M, MSc BA - oprichter Finale Groep.
Finale Group

Sprekers Teamflow

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Teamflow

Ken je dat gevoel dat je in flow werkt? Er heerst een goede sfeer en iedereen doet zijn/haar ding. Laat onze sprekers en trainers je meer leren over teamflow en hoe dat voelt.

35 Sprekers gevonden

Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Let's connect online Bekijken
Bewaar als favoriet
Ad Bastiaanse Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan van Setten - Fotograaf Nienke van Denderen Bekijken
Bewaar als favoriet
Bart Flos Bekijken
Bewaar als favoriet
Jef van den Hout Bekijken
Bewaar als favoriet
Bas Nijhuis Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over teamflow

Zodra jouw team in flow werkt, merk je dat de sfeer verbetert en de productiviteit omhoog gaat. Goed samenwerken en communiceren is heel belangrijk. Daarnaast is het belangrijk elkaar te kennen. Wie is goed in welke werkzaamheden en wat vindt wie leuk? Misschien ben je wel bekend met in flow werken, alleen. Het gevoel dat je veel gedaan krijgt, zonder te veel stress. Alsof het werk bijna vanzelf gaat. Het kan ook zijn dat je dit niet herkent, maar wel graag zou willen ervaren. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over teamflow op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.