Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Daniel Seesink
Bewaar als favoriet

Daniel Seesink

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Daniel Seesink is gedragsbioloog en boardroomcoach. Met zijn lezingen en masterclasses over het door hemzelf ontwikkelde concept bioLOGISCH leiderschap weet Daniel directeuren, managers en andere leidinggevenden te inspireren. Hierbij gebruikt hij het gedrag van apen als voorbeeld.

Daniel Seesink: bioLOGISCH leiderschap

Daniel Seesink is gedragsbioloog en boardroomcoach. Met zijn lezingen en masterclasses over het door hemzelf ontwikkelde concept bioLOGISCH leiderschap weet Daniel directeuren, managers en andere leidinggevenden van bedrijven en overheden te inspireren. Door hen in de dierentuin het gedrag van apen te laten waarnemen, verschaft hij inzicht in de biologische basisbeginselen van ons eigen gedrag. Het aan de hand van sprekende voorbeelden leren kennen, herkennen en benutten van de bioLOGISCHE drijfveren voor gedrag staat hierbij centraal.

Daniel Seesink begon zijn loopbaan in 1996 als docent biologie. Vanaf 2001 werkte hij als accountmanager bij multinationals als MSD B.V. en Actelion Nederland BV in de medische sector en bij RadioAccess BV in de telecomsector. Belangrijk daarbij: congruentie in communicatie en (nonverbaal) gedrag. Sinds 2013 leert Daniel Seesink als zelfstandig professional directeuren, managers en andere leidinggevenden hoe zij zich eenvoudig kunnen aanpassen aan het gedrag van hun gesprekspartners. Met het gedrag van apen als voorbeeld.

Vraag je eens af: is de positie van een chimpanseeleider nog wel houdbaar wanneer hij zijn gezicht niet laat zien in tijden van crisis? Welke methoden gebruiken chimpansees om elkaars gedrag te beïnvloeden? En wat kunnen wij daarvan leren? Ontdek het zelf. Praktisch en direct toepasbaar.

Onderwerpen waar Daniel Seesink over spreekt zijn de volgende:

1. bioLOGISCH leiderschap, wat doen apen beter dan wij?
2. Conflicthantering: let’s talk about sex
3. Sociaal gedrag bij apen, voor wat hoort wat
4. Bonobo’s en het glazen plafond (over vrouwen aan de top)
5. Professioneel vlooien doe je Zoo! (over motivatie en betrokkenheid)

Een lezing kan gecombineerd worden met een bezoek in de dierentuin waar Daniel samen met jullie de apen observeert, maar een losse lezing kan ook prima bij u op locatie plaatsvinden.

Geïnteresseerd in een lezing door Daniel Seesink?

Neem nu contact op met Daniel Seesink via het contactformulier. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Daniel Seesink

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid