Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen.

Gemiddelde beoordeling:

8.5

Fijne spreker, top avond!

Op onze Launch Party heeft Niels zijn verhaal gedaan. Dit verhaal was erg indrukwekkend en zeker goed gebracht. Helaas vonden we het achteraf toch niet helemaal bij de sfeer van ons feest passen. We wilden echt een positieve vibe aanhalen en Niels zijn verhaal was te indrukwekkend hiervoor. Niets ten nadele van Niels dus! De volgende keer moeten we ons gewoon iets beter verdiepen in de thema's.
    - Sint-Oedenrode - 22 januari 2020

    Goed sprekersbureau en zeer leuke en aansprekende spreker

    • presentatie kwam overeen met de verwachtingen. • energiek en creatief • link naar extra informatie was goed geregeld • aansprekend, met humor • het gebruiken van onze taal (zorg) was wat aan de magere kant
      - Amersfoort - 20 januari 2020

      Leuke, energieke, spontane spreker

      Allard is echt een leuke, spontane spreker waar wij als team met veel plezier en interactie tijdens de presentatie naar hebben geluisterd. Allard heeft op een humoristische manier onze nieuwe samenwerking als bedrijf gecombineerd met zijn ervaringen uit het vak. Zo zie je maar dat uiteindelijk in welk beroep nu ook samenwerking, communicatie en eerlijkheid het belangrijkst zijn.
        - Heemskerk - 17 januari 2020

        Maaarten van der weijden whats in the name , als spreker die van weiden leven

        Agrifirm heeft Maarten van der Weijden als Key-note spreker als een versterking van het thema Trots op de boer ervaren . Passie Poen en Perspectief waren de kernwoorden , Daarbij heeft Maarten perfect het omgaan met Perspectief weergegeven . Ook dat je bij een tegenslag het als jonge agrariërs best nog eens mag proberen. Een goed perspectief geeft je vleugels als ondernemer
          - Pesse - 15 januari 2020

          Prima en snel geregeld

          Na overleg over ons totale dagprogramma, werd hier in de lezing ook goed op ingespeeld. Met humoristische elementen een leuke en door collega's ook goed ontvangen interactieve lezing.
            - Spijkenisse - 15 januari 2020

            Enhousiastmakende en inspirerende workshops

            Kim heeft op enthousiaste en inspirerende wijze twee hele leuke workshops bij ons verzocht over energiemanagement en future-proof skills. De manier waarop ze vertelt werkt heel aanstekelijk, wat maakte dat mensen met een lach op hun gezicht de deur uitgingen.
              - Arnhem - 6 januari 2020

              energie!

              In het kader van 'vitaliteit' en 'werkplezier' hadden we Arjen gevraagd een presentatie op onze regiobijeenkomst te doen. Dit heeft hij op energieke, inspirerende en prettig confronterende manier gedaan. Het wat interactief en prikkelend en zette aan tot nadenken en reflectie! De samenwerking met despreker.nl verliep ook zeer prettig.
                - Capelle ad IJssel - 31 december 2019

                Inspirerend verhaal

                Voor onze jaarlijkse strategiesessie hadden we Florian uitgenodigd om te vertellen over hoe je je droom in een zakelijke omgeving kunt waarmaken. Het verhaal van Florian was zeer inspirerend en sloot goed aan.
                  - Langbroek - 22 december 2019

                  Prima bureau om mee samen te werken

                  Communicatie verloopt snel en goed. Spreker Jasper Scholten is een prima spreker m.b.t. tot het thema. Wij zullen hem zeker nogmaals inhuren bij een volgende bijeenkomst.
                    - Den haag - 18 december 2019

                    Geweldige show, heel goed gelachen.

                    De heren hebben een heel goede show gebracht. Heel de zaal was mee en heeft enorm gelachen en genoten. We zijn zeker zeer tevreden. Als we echt een verbetertip moeten meegeven: aangezien het om een bedrijfs/sector event ging had het fijn geweest indien er een korte link gelegd kon worden naar de inhoud. Bijvoorbeeld "Jullie nemen dagelijks in jullie werk, aan jullie bureau zovele beslissingen,...".
                      - Antwerpen - 18 december 2019

                      Top in het kwadraat!

                      Mijn ervaringen met De Spreker en met mijn contactpersoon Anneke Thoen zijn: plezierig, klantvriendelijk, meedenkend, persoonlijk, snel reagerend, adviserend, groot aanbod en vernieuwend.
                        - Venlo - 18 december 2019

                        in één woord: fantastisch.

                        Wij zochten iemand die onze 350 collega's zou kunnen inspireren, in hun kracht zou weten te zetten. Iemand als Erik Scherder van DWDD, al dachten we dat dat niet mogelijk zou zijn voor een klein schoolbestuur. En voor onze specifieke behoefte : inspirerende input. Doordat Annemieke van de Spreker doorvroeg naar onze wensen en ideeën is Erik Scherder op onze inspiratiedag gekomen en heeft méér dan inspiratie gebracht: collega's gaan weer bevlogen aan het werk met zijn aanbevelingen, ten gunste van de leerlingen maar ook ten gunste van zichzelf. Wij hebben een geweldige dag gehad waar we met warme gevoelens op terugkijken!
                          - Veenendaal - 18 december 2019

                          Goed meegedacht, snel geschakeld

                          Goed meegedacht, snel geschakeld
                            - Ochten - 17 december 2019

                            Ontspannen en open sfeer

                            Jasper Scholten staat ontspannen voor de groep en zorgt voor een vertrouwde en open sfeer. Het publiek voelt zich daardoor op het gemak om vragen te stellen of om in discussie te gaan, wat zorgt voor een interessante en interactieve lezing.
                              - Heerlen - 17 december 2019

                              De spreker heeft mijn verwachting overtroffen

                              Het contact met Kevin voorafgaande aan het event is minimaal geweest als ik het vergelijk met andere sprekers die we boeken. Dat komt eigenlijk omdat ik gelijk het vertrouwen had dat hij een prima presentatie zou opleveren zonder veel sturing, en dat heeft hij absoluut gedaan. Een 10/10 dus!
                                - Amsterdam - 16 december 2019

                                Een leuk en inspirerend verhaal

                                We hebben Rocky Hehakaija geboekt voor 2 inspiratiesessies op onze kantoren in Utrecht en Maastricht. Een leuk inspirerend verhaal, hoe je uit je comfortzone kunt komen en niet bij de pakken neer moet zitten wanneer het tegen zit. Veel enthousiaste reacties gekregen van collega's die aan deze sessies hebben deelgenomen
                                  - Amsterdam - 13 december 2019

                                  Plezierige presentatie met praktische handvatten aansluitend bij onze doelgroep.

                                  Prima contact met deSpreker.nl en Sydney Brouwer. Prettige voorbespreking van de avond en onze wensen. Op de avond zelf was Sydney Brouwer vroeg aanwezig, waardoor nog wat technisch zaken doorgenomen konden worden. Sydney heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit in een laagdrempelige presentatie verpakt. De aanwezigen waren positief en enthousiast.
                                    - Velp - 11 december 2019

                                    Denken goed mee

                                    Dit keer weer erg goed geholpen door de spreker. Ze dachten goed mee over welke sprekers zouden passen op ons event. Komen afspraken na en regelen wat nodig is.
                                      - rotterdam - 11 december 2019

                                      Spreker Coen Jutte

                                      Na een prettig persoonlijk voorgesprek, heeft spreker Coen Jutte zijn boodschap perfect vertaald naar de doelgroep en het thema van onze congresdag. Een meerwaarde. De deelnemers (ca 300) waren enthousiast en hebben de boodschap begrepen. DeSpreker heeft de contacten en administratie prima verzorgd.
                                        - Ede - 10 december 2019
                                        594 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10