Klantbeoordelingen

  • Vraag nu vrijblijvend advies aan

  • We bellen soms voor verduidelijking
  • We sturen je een kopie van de aanvraag en we gebruiken email voor het sturen van advies.
  • Hoe meer informatie, hoe beter we kunnen adviseren.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen. Gemiddelde beoordeling:

Top pres(en)tatie

Voor ons grote mediabedrijf met 1100 medewerkers wilden we een interne show maken, in webinar vorm, waar het actuele thema ‘burn-out en stressmanagement’ centraal zou staan. Dankzij de snelle communicatie met Olga van DeSpreker.nl kwamen we uit bij Thijs. Thijs was erg enthousiast over het idee en wist dit precies naar onze wensen in te vullen. Een erg professionele, sympathieke spreker die zijn duidelijke verhaal speelse vorm heel goed wist over te brengen.
Ruben  Hilversum

Duidelijk, betrokken

Ervaring is positief. Communicatie was helder, maar warm. Er was begrip dat het definitieve besluit soms wat langer op zich liet wachten.
Dyonne  ‘s-Hertogenbosch

Verrassend verbindend!

Presentatie van Willem van Boekel aan een groep SEH verpleegkundigen. Thema’s waren persoonlijk leiderschap en verbinding. Willem heeft in korte tijd veel onderwerpen uitgelicht die aanzetten tot nadenken en goede gesprekken. Een enthousiaste manier van vertellen met veel interactie. Wij zien Willem graag nog een keer terug! Zowel contact met Willem als via de Spreker (Anneke Thoen) verliep heel vlot en prettig.
Angela Verbraak  Breda

Frisse blik, humorvolle inspiratie en even wat anders

De inspiratiesessie met Rob en Joep is zeer positief ontvangen door de collega’s van BCO. De heren brengen een frisse blik op zaken, grappige items tijdens hun programma als inspiratie om anders te denken en anders te kijken naar situaties en mensen. Dit was een welkome afwisseling voor de veelal thuiswerkende collega’s. De voorbereiding en samenwerking met ons als projectteam was ook prettig en effectief. Joep en Rob denken tevens goed mee om de doelstelling van het event te bereiken en leveren maatwerk.
Marjolein  Rotterdam

Fijn contact, positieve ervaring!

Voor ons jongerennetwerk hebben wij een spreker geboekt, die goed aansloot op onze behoeftes voor een bijeenkomst. Het contact verliep fijn en zelfs de mogelijkheid om met de spreker te bellen over de precieze inhoud was een kerst op de taart. In een woord: uitstekend!
Nicole van Balgoijen  Utrecht

Uitstekend!

Goed bereikbaar. Een snelle reactie op vragen.
Tineke Schumacher  Nijkerk

Geweldige lezing en alle wensen geduldig en perfect verwerkt

Het eerste contact met het sprekersbureau verliep soepel. Een collega vertrok en door een goede overdracht kregen wij contact met een ander. Deze persoon wachtte rustig tot wij alles duidelijk hadden, geen gehaast. Nadat het voor ons duidelijk was hadden we contact met de spreker zelf. Wij gaven onze wensen aan en deze zijn perfect verwerkt in een online livestream. Deze livestream verliep soepel, geen technische hiaten. Het sprekers bureau dacht mee en we konden alles overleggen. Er was makkelijk telefonisch en email contact. Perfect!
Jurgen  Raalte

Superleuke online studie-ochtend!

We hebben een online studie-ochtend georganiseerd met Ad Bastiaanse als spreker. Het was een verrassende ochtend met een livestream, waarbij alle technische details zeer vakkundig waren geregeld door Johan Oudshoorn. De medewerkers waren allen zeer positief, ondanks dat de ochtend op het laatste moment niet live maar online moest worden georganiseerd.
Edith  Hellevoetsluis

Interessante materie die op een op de aansprekende wijze werd overgebracht.

Voorbereiding was goed, lezing sloot aan bij onze wensen. Materie werd op een aansprekende wijze overgebracht. De presentatie sloot aan bij de doelgroep. Prima dus.
Nicole Didden  Horn

Geweldig!

als IT engineers zijn wij heel goed met onze linker hersenhelft maar tijdens de workshop mochten we onszelf prikkelen en uitdagen om vast gedrag en patronen te doorbreken. Soms uitdagend, soms op het verkeerde been gebracht maar bovenal bijzonder leerzaam! De hele groep heeft genoten van de kennis, de dag en ervaringen. Ad heeft de lat heel hoog gelegd voor volgende sprekers van deSpreker.nl
Freek  Haarlem

Een zeer inspirerende presentatie

We zijn erg tevreden over de presentatie van Rini van Solingen. We vonden het een zeer inspirerende presentatie en er wordt veel over gesproken in de organisatie.
Ingrid  Utrecht

Topochtend, interactief, gevat en leerzaam

Allard weet de toehoorders al vrij snel te betrekken bij zijn verhaal. De discussies die de verschillende situaties geven leidt hij goed en er is ruimte voor ieder zijn interpretatie. De link die hij legt met de situaties die je als scheidsrechter treft op het veld, zijn herkenbaar voor iedereen met een leidinggevende positie, of dat nu een docent of teamleider is. Het zet je aan het denken of jouw rol in die situaties.
Danny  Brielle

Zeer leerzaam en humorvol

Met Ad komt er een persoonlijkheid binnen, hij weet binnen no time een groep mee te krijgen. Waarbij hij humor, praktijk en theorie combineert.
Ruud  Heerlen

Herkenbaar

Krijg ‘smorgens in alle vroegte maar eens 50 totaal verschillende types enthousiast over hetzelfde onderwerp. Het is Richard niet alleen gelukt om iedereen enthousiast te maken, maar ook om mensen te inspireren. Hoewel slechts een kwart van de organisatie de voorstelling heeft bijgewoond, is er een sneeuwbal effect ontstaan. Inmiddels vragen zich veel meer mensen af: welke instrumenten bespeel ik?
jeanette sondervan  Bovenkarspel

Wervelende manier om een pas op de plaats te maken!

Wouter verplaatst zich helemaal in de werkomgeving en -beleving van de groep. Op een energieke manier maakt hij duidelijk waarom switch tasken zoveel effectiever is dan multi tasken. Negentig sprankelende minuten vol inspiratie!
Wilco  HONSELERSDIJK

Indrukwekkend optreden van Terry en vocalisten

Goed aangrijpend verhaal ondersteund door passende muziek. Sprak aan bij onze doelgroep.
Annet Versantvoort  Vught

Bas Nijhuis heeft een geweldige presentatie gegeven, overtrof onze verwachtingen!

Bas Nijhuis heeft een presentatie gegeven op ons netwerk-evenement en het was heel goed! Hele goede reacties gehad van onze gasten. De boeking en afspraken via deSpreker.nl verliepen ook goed.
Melanie  Utrecht

Fijne samenwerking

Binnen een kort tijdbestek moesten wij een dagvoorzitter hebben. De spreker.nl beantwoorde onze noodkreet binnen enkele uren en adviseerde ons een spreker voor passend bij de opdracht en het budget. Onze spreker, Robert Daverschot, dacht actief mee over de invulling van ons programma, daarnaast legt hij snel verbanden, stelt mooie en nuttige vragen, straalt een enorme rust uit en beschikt over een goede dosis humor; een aanrader. Zeer fijn om met hem samen te mogen werken!
Mendy  Amsterdam

Zeer goed!

Op zeer korte termijn hadden wij een nieuwe spreker nodig voor ons evenement. De hulp van en communicatie met deSpreker.nl ging zeer vlot en duidelijk. Binnen een dag tijd kregen wij 2 nieuwe sprekers voorgesteld waarin de keuze snel gemaakt was. Ik ben blij dat we deSpreker.nl benaderd hadden om ons te helpen, anders hadden we nooit optijd zo’n goede presentator kunnen vinden.
Amber  ‘s-Hertogenbosch