Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen. Gemiddelde beoordeling:

top

Erik Scherder heeft een hele fijne presentatie gegeven.

Vooraf en achteraf ook nog contact met hem gehad, dat was prettig.

Via despreker is alles goed geregeld
leiden

Sophie van den Enk was top !

Het beoken van een spreker via DeSpreker.nl ging wat moeizaam. Uiteindelijkz ijn we bij Sophie vand en Enk uitgekomen. Kosten waren ook wat hoger dan vooraf besproken.
Sophie van den Enk was top, en ik zou haar bij collega’s zeker aanraden als discssieleider. Ze had zich goed voorbereid, en leidde de discussie met humor en passie.
Amsterdam

Snel, adequaat en fijn schakelen met despreker.nl

Ik was op zoek naar een leuke en vooral luchtige bijdrage voor een online sessie met alle collega’s van DearNova. Despreker.nl hielp mij richting de Speld Live, enorm leuke bijdrage aan de online dag!
Hilversum

leerzaam op zowel inhoud als vorm (online)

kritische noot : HR kwam in verhaal voor als een afdeling die duimendraaiend thuis heeft gezeten maar dat is onjuist . HR heeft juist heeeeel veel gedaan in het ziekenhuis tijdens covid; ook andere afdelingen hebben , ieder op hun manier, hun steentje bijgedragen. Dus in ziekenhuis – zorgsessies iha, beter geen afdelingen uitsluiten van inspanning die geleverd is (is al doorgeven ).
Den Haag

Positieve ervaring

Positieve ervaring. Enthousiaste spreker.
Ondanks dat de training online plaatsvond hebben de deelnemers actief kunnen deelnemen.

Een volgende keer ben ik ook nog erg benieuwd naar de tekenkunsten van Chantal.
Maastricht

Inspirerend, enthousiaste webinar verzorgd door Thijs.

We hebben een zeer enthousiaste webinar gehad van Thijs. Een webinar die zeer interactief was, waarbij de kijkers heel goed betrokken zijn en actief reageerden op de oproepen. Met een deskundige uitleg middels de presentatie.

De ervaring met Sprekers.nl is zeer positief, wordt goed meegedacht en komen met ideeën. Fijne samenwerking.
Hoofddorp

Inspirerend!

Vandaag heeft Rick voor mij en 75 collega’s een webinar gegeven over het groeien op je thuiswerkplek. Hoe houd je het leuk en interessant en hoe houd je voldoende energie over? Rick heeft ons geleerd over de werking van ons brein en in welke valkuilen we stappen. Ook heeft hij praktische tips gegeven voor meer ontspanning. Zeker relevant voor ons, omdat we veel thuiswerken en zittend werk hebben. Rick is enthousiast, energiek en zorgt voor een perfecte voorbereiding voor het webinar, zodat het volledig aan onze wensen voldeed!
Roosendaal

positief; spreker sluit goed aan bij publiek.

zie voorgaand
Bloemendaal

Prima service en goed meegedacht met ons event

In de bewogen Corona tijd hebben wij ons event in 5 weken volledig omgezet van fysiek naar online. Despreker.nl werkte hier erg fijn in mee en deed hun best om zo snel mogelijk te reageren. Erg fijn dus! Het engels van de spreker was een beetje beneden verwachting, dus goed om op te letten.
Enschede

FIjne communicatie en altijd meedenkend!

Er wordt altijd snel gereageerd.
Gouda

Bevlogen en deskundig!

Rosanne weet waar ze over praat en kan dat op een heldere en bevlogen manier overbrengen. Haar presentatie gaf stof tot nadenken en dat was de bedoeling.
Amsterdam

Snelle reacties en erg meedenkend

We waren op korte termijn opzoek naar een geschikte spreker. Ze hebben ons heel snel en goed geholpen. Ad Bastiaanse was ook nog eens een schot in de roos. Groot succes!
Amsterdam

Unieke inkijk in het vak en veel raakvlakken met de business

De lezing van Allard was zeer interactief en aansprekend. De unieke inkijk in het vak en goede anekdotes maken dit een zeer aansprekend verhaal.
Den Bosch

Een goede spreker

Rob zorgt dat de aandacht bevestigd blijft bij hem blijft.
Elst (Utrecht (

Ben jij #futureproof?

“We zitten midden in de Industriële (R)evolutie 4.0. Verandering is de enige constante . Het is niet: is jouw bedrijf #futureproof maar ben jij #futureproof?!” Dixit Igor Beuker

Wat een verrassende keynote mochten we ontvangen op het lanceringsevent van het thema 2020 van Voka Open Bedrijvendag: Digitale Transformatie.

De nieuwe inzichten, trends, de persoonlijke visie van Igor zijn op z’n minst verrassend te noemen. Alleen maar lof en bewondering en goesting om er verder mee aan de slag te gaan. Graag tot een volgende keer!

Cynthia Coulier

Directeur Voka Open Bedrijvendag
Gent

Top!

De spreker ‘Frank Rekers’ vertelt boeiend en motiverend. We hebben goede tools ontvangen voor ‘gastvrijheid’. De aanwezigen waren enthousiast.
De samenwerking met ‘despreker’ verliep ook goed.
Dank daarvoor.
Molenschot

Inspirerend en boeiend van begin tot eind.

Een interessante en goede masterclass met een nieuwe kijk op content marketing. De voorbeelden die Carlijn gaf van de series maakte haar verhaal duidelijk en boeiend om naar te luisteren. Erg leerzaam en leuke ideeën om nieuwe content te ontwikkelen.
Amsterdam

Fijne en professionele hulp

Wij zijn door despreker.nl professioneel en snel te hulp gestaan toen wij op zoek waren naar een spreker van onze lezing. Annemieke stond altijd klaar om vragen te beantwoorden indien wij deze hadden. Er was duidelijke communicatie met Annemieke en alles verliep vlot.
Enschede

Geweldig!

Door de begeleiding van Otto als Dagvoorzitter hebben wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.
Eerbeek
622 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10