Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen.

Gemiddelde beoordeling:

Prima service en goed meegedacht met ons event

In de bewogen Corona tijd hebben wij ons event in 5 weken volledig omgezet van fysiek naar online. Despreker.nl werkte hier erg fijn in mee en deed hun best om zo snel mogelijk te reageren. Erg fijn dus! Het engels van de spreker was een beetje beneden verwachting, dus goed om op te letten.
    - Enschede - 4 juni 2020

    FIjne communicatie en altijd meedenkend!

    Er wordt altijd snel gereageerd.
      - Gouda - 23 maart 2020

      Bevlogen en deskundig!

      Rosanne weet waar ze over praat en kan dat op een heldere en bevlogen manier overbrengen. Haar presentatie gaf stof tot nadenken en dat was de bedoeling.
        - Amsterdam - 13 maart 2020

        Snelle reacties en erg meedenkend

        We waren op korte termijn opzoek naar een geschikte spreker. Ze hebben ons heel snel en goed geholpen. Ad Bastiaanse was ook nog eens een schot in de roos. Groot succes!
          - Amsterdam - 12 maart 2020

          Unieke inkijk in het vak en veel raakvlakken met de business

          De lezing van Allard was zeer interactief en aansprekend. De unieke inkijk in het vak en goede anekdotes maken dit een zeer aansprekend verhaal.
            - Den Bosch - 9 maart 2020

            Een goede spreker

            Rob zorgt dat de aandacht bevestigd blijft bij hem blijft.
              - Elst (Utrecht ( - 6 maart 2020

              Ben jij #futureproof?

              "We zitten midden in de Industriële (R)evolutie 4.0. Verandering is de enige constante . Het is niet: is jouw bedrijf #futureproof maar ben jij #futureproof?!" Dixit Igor Beuker

              Wat een verrassende keynote mochten we ontvangen op het lanceringsevent van het thema 2020 van Voka Open Bedrijvendag: Digitale Transformatie.

              De nieuwe inzichten, trends, de persoonlijke visie van Igor zijn op z'n minst verrassend te noemen. Alleen maar lof en bewondering en goesting om er verder mee aan de slag te gaan. Graag tot een volgende keer!

              Cynthia Coulier

              Directeur Voka Open Bedrijvendag
                - Gent - 21 februari 2020

                Top!

                De spreker 'Frank Rekers' vertelt boeiend en motiverend. We hebben goede tools ontvangen voor 'gastvrijheid'. De aanwezigen waren enthousiast.
                De samenwerking met 'despreker' verliep ook goed.
                Dank daarvoor.
                  - Molenschot - 19 februari 2020

                  Inspirerend en boeiend van begin tot eind.

                  Een interessante en goede masterclass met een nieuwe kijk op content marketing. De voorbeelden die Carlijn gaf van de series maakte haar verhaal duidelijk en boeiend om naar te luisteren. Erg leerzaam en leuke ideeën om nieuwe content te ontwikkelen.
                    - Amsterdam - 18 februari 2020

                    Fijne en professionele hulp

                    Wij zijn door despreker.nl professioneel en snel te hulp gestaan toen wij op zoek waren naar een spreker van onze lezing. Annemieke stond altijd klaar om vragen te beantwoorden indien wij deze hadden. Er was duidelijke communicatie met Annemieke en alles verliep vlot.
                      - Enschede - 17 februari 2020

                      Geweldig!

                      Door de begeleiding van Otto als Dagvoorzitter hebben wij onze klanten een onvergetelijke dag kunnen bezorgen.
                        - Eerbeek - 17 februari 2020

                        Prettige samenwerking

                        deSpreker is een erg prettige partij om mee samen te werken. Reageren snel en adequaat op aanvragen, direct met de juiste informatie over de betreffende spreker en bijbehorend tarief. Ik zou hier zó weer boeken.
                          - Amersfoort - 10 februari 2020

                          fantastische presentatie

                          Erik Scherder heeft voor ons landelijk inkoopseminar een geweldige voordracht gehouden, waarbij hij een goede connectie maakt met het thema: innovatie. Erik heeft op een zeer toegankelijke manier uitleg gegeven over welke invloed innovatief denken heeft op je brein. Hierbij gebruikt hij een humoristische, aansprekende wijze van informatieoverdracht, waardoor de aanwezigen een leerzaam en leuk uur hebben meegemaakt.
                          De voorbespreking met Erik sloot 100% aan bij de voordracht, dus enorm tevreden over het resultaat.
                            - Zoetermeer - 10 februari 2020

                            Very good, helped by the employees

                            Nice experience with arranging a speaker for the event. There was a switch with the account manager and not all agreements were transferred to the next account manager, but it turned out ok. Well-helped with a few difficult questions, and I appreciated the speedy action.
                              - Eindhoven - 7 februari 2020

                              Een effectieve, humoristische en leerzame workshop

                              Wij hebben kort voor de workshop geschakeld met Willem. Vanaf eerste moment begreep Willem wat ons doel was voor de workshop.

                              Willem kan zich prima inleven en speelt goed in op de situatie en de sfeer die ontstaat tijdens de workshop. Alle deelnemers bleven 4 uur lang aangehaakt, wat al een kunst is.
                                - Leusden - 7 februari 2020

                                Erg inspirerend verhaal

                                Mooi en boeiend verteld, met een universele en zeer dagelijks bruikbare boodschap !
                                  - Venlo - 6 februari 2020

                                  We hebben ons gelaafd aan een fantastisch inspirerend verhaal heeft veel energie opgeleverd.

                                  Mijn team (MBO - Engineering) maakt prachtig projectonderwijs; contextrijk en in afstemming met het bedrijfsleven. Niettemin is het soms lastig eigenaarschap te organiseren bij de studenten, war resulteert in studenten die te laat in beweging komen en daardoor in tijdnood komen. Sjef Drummen heeft inspiratie en ideeen gegeven om dit te verbeteren en handvatten gegeven hoe je studenten in de “lead” krijgt.

                                  Grappig en opmerkelijk daarbij was dat zijn eigen presentatie niet beantwoordde aan het adagium “practice what you preach”; het was een frontaal verhaal an drie uur. Niettemin hing zijn publiek (mijn team) aan zijn lippen.

                                  Het protocol rond de voorbereiding was adequaat en nauwkeurig. Maar bij wat daarvan beklijft bij de spreker kun je vraagtekens plaatsen, getuige de vraag die Sjef mij enkele minuten voor zijn inleiding stelde: Hoe lang heb ik eigenlijk?. Uiteraard was deze informatie uitgewisseld bij het voorbereidende telefonische contact. Ik vroeg me door die vraag wel af wat er van de andere uitgewisselde info was blijven hangen. Niet veel denk ik. Niettemin heeft dat geen of nauwelijks effect gehad op de opbrengst van de dag. Ik hield er een team aan over dat een boost had gekregen aan nieuwe ideeen en drive.
                                    - Doetinchem - 4 februari 2020

                                    Erik Scherder neemt op een inspirerende,humoristische, begrijpelijke

                                    manier het publiek mee in de complexe opbouw en werking van het brein.
                                      - Amsterdam - 31 januari 2020

                                      Onze ervaring

                                      Wij vonden het een mooie show. Het contact met Jan Mik was ook heel goed en prettig, alles ging in goed overleg.
                                      Vanuit de medewerkers hebben wij een ositieve feedback ontvangen.
                                        - 's-Hertogenbosch - 31 januari 2020
                                        615 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10