Klantbeoordelingen

 • Vraag nu vrijblijvend advies aan

 • We bellen soms voor verduidelijking
 • We sturen je een kopie van de aanvraag en we gebruiken email voor het sturen van advies.
 • Hoe meer informatie, hoe beter we kunnen adviseren.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen. Gemiddelde beoordeling:

Een gaaf, indrukwekkend en inspirerend verhaal!

Enige tijd terug hebben wij, QSN (https://www.qsn.nl/), via deSpreker.nl Florian Dirkse geboekt voor één van onze klantenevents. Helaas kon deze vanwege corona niet doorgaan. Het contact hierover en het vinden van een nieuwe datum verliep erg fijn met deSpreker.nl. Uiteindelijk heeft Florian een online lezing gegeven voor ons hele team. Dit was een inspirerende sessie. Florian vertelde vol passie over zijn verhaal, het waarmaken van je dromen en duurzaamheid en innovatie. Dit zijn onderwerpen die ons als adviesbureau ook erg aanspreken. Wij helpen bijvoorbeeld bedrijven certificeren voor de internationale standaard voor milieu, de ISO 14001 norm (https://www.qsn.nl/vakgebieden/iso-14001/). Leuk om te zien dat twee verschillende werelden toch dezelfde interesses kunnen hebben. Florian wist onze aandacht er dan ook goed bij te houden. Bedankt!
  Sassenheim

  Zware kost, in makkelijke taal gebracht

  Van een van onze leden;
  Wat een enorm leuke webinar met Dennis van der Veen, trouwens. Heel knap hoe hij de zaken wist terug te brengen tot 1 of 2 A-4tjes. Uitstekende keuze van jullie!
   Hellendoorn

   Enthousiaste presentator, weet deelnemers te boeien

   Prima verhaal over het omgaan met druk en mentale weerbaarheid.
    Breda

    Snelle en persoonlijke service

    Snel persoonlijk contact kunnen krijgen waardoor het snel tot stand gebracht kon worden. Zonder al te veel moeite dus twee hele leuke sprekers kunnen aanbieden aan onze werknemers.
     Almere

     Energieke en inspirerende sessie

     Voor onze leidinggevenden een inspirerende Webinar gehad over REMOTE leidinggeven. Alle deelnemers waren erg enthousiast!
      Arnhem

      Zinvolle rijke lezing die goed werd ontvangen

      De luisteraars bleven geboeid tot het einde. Er was interactie in de chat. Bijna de helft van de luisteraars heeft Joke’s boek besteld dus dat wil toch iets zeggen …
       Hasselt

       De webinar was tof!

       De webinar van Victor Lamme sloot goed aan bij onze verwachtingen en had leuke interactieve elementen.
        Apeldoorn

        Top geregeld

        als zeer prettig ervaren, snelle communicatie
         Den haag

         Fijn dat er wordt meegedacht om een kundige spreker te vinden voor het onderwerp.

         Wij kwamen op de website terecht voor een specifieke spreker. Maar er is goed meegedacht vanuit de spreker.nl waardoor wij uiteindelijk met een andere spreker in zee zijn gegaan. Deze spreker was erg kundig op het onderwerp dat wij wilden behandelen tijdens een webinar. Prima advies dus en heldere communicatie over de gemaakte afspraken.
          Velserbroek

          Vloote afhandeling van de boeking en een zeer goede presentatie van Peterdie ook goed ontvangen werd

          boeking is goed en vlot verlopen. ook werd er meegedacht met de huidige Covid-19 problematiek, in geval van nood was uitstellen mogelijk.
          Het contact met Peter was heel goed. De voorbereiding is op een rustige en vriendelijke manier verlopen. Peter heeft de presentatie goed voorbereid en heeft ook goed geluisterd naar onze wensen en heeft aandacht gegeven aan items die specifiek zijn voor onze situatie. De presentatie wat heel goed.
           Dordrecht

           Fantastische spreker

           Rocky heeft afgelopen weken op 3 evenementen van ons gesproken, waarbij een aantal medewerkers afstuderen aan een intern management programma en paste helemaal in ons straatje.

           Rocky is een leuke, energieke meid met humor, heeft een goed, inspirerend verhaal en is prettig om mee te schakelen.

           Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
            Nieuwegein

            Prettig bureau om een goede spreker te vinden

            Het contact en de samenwerking met de Spreker.nl is snel en flexibel. Wij wisten al snel welke spreker we wilden boeken, maar een datum vastleggen was (vanuit onze kant) lastig. Wij hebben meerdere keren de datum door moeten schuiven, maar daar hebben ze nooit moeilijk over gedaan. Prettig dat ze zo geduldig en flexibel met onze aanvraag om gegaan zijn. Soms was het handiger om rechtstreeks met de geboekte spreker zelf in contact te zijn en dan werd dat ook geregeld.
             Vlaardingen

             Indrukwekkend, verrassend en energiek

             Mooie spreker die vol passie vertelt over innovatie, technologie en tegenslagen. Een pure spreker die contact maakt met het publiek en kan improviseren daar waar nodig.

             Heel inspirerend.
              Tilburg

              Een intressante workshop met veel take-aways.

              Het was een korte workshop van 2 uur die vol zat met interactie en leuke anekdotes. We hebben veel geleerd en mooie punten meegekregen om aan te denken in het dagelijks leven.
               Eindhoven

               Hulp en advies waar nodig

               Goede begeleiding van begin tot einde. Sprekers hadden mooie inhoud – moesten enkel wennen aan de online format met Greenscreen en chat et cetera. Goede specialisten met echte mooie praktijkervaring. De opdrachtgeefster was tevreden en vond het leuk.
                Rosmalen

                Een inspirerende bijeenkomst

                Ondanks dat de techniek ons een beetje in de steek liet, was het een leuke bijeenkomst. Het stukje zenden/informeren werd goed afgewisseld met een stukje interactie. Toch hadden mijn collega’s en ik allemaal wel een beetje hetzelfde gevoel: we vonden Rick bij de voorbespreking erg scherp en energiek en hadden daardoor wellicht hoge verwachtingen. Die werden iets minder waargemaakt op de dag zelf. Maar dit is vooral een gevoel. We hebben van een aantal collega’s leuke reacties ontvangen en veel van hen hebben interesse in het boek van Rick.
                 Zoetermeer

                 De juiste dosis energie om de Dag van de Ondernemer 2020 mee te starten

                 Voor de ondernemers in Gemeente Waddinxveen en Zuidplas heeft Feike met een flinke dosis energie en goed voorbeelden de Dag van de Ondernemers 2020 afgetrapt.
                  Rotterdam

                  Lekker veel tips en interactie – iedereen was erg enthousiast!

                  Het webinar van Thijs sloot ontzettend aan bij onze doelgroep. Het is een vlotte spreker die veel intercatie nastreeft en weet de doelgroep te enthousiasmeren!

                  Ik denk dat zijn webinar goed aansluit bij de huidige onzekerheid die mensen voelen en dat hij daar goed op inspeelt met veel praktische tips & tricks.

                  Al met al een groot succes!
                   Leiden

                   Goed geregeld

                   Goed geregeld, vriendelijk contact
                    Waalwijk
                    662 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10