• Wil je snel vrijblijvend een advies op maat ontvangen?
  • Ontvang op werkdagen binnen 24 uur een advies of offerte.
  • We bellen soms voor verduidelijking
  • We sturen je een kopie van de aanvraag en we gebruiken email voor het sturen van advies.
  • Hoe meer informatie, hoe beter we kunnen adviseren.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen.

8.9 op basis van 1210 reviews

Leuke inspirerende lezing en een fijne samenwerking!

“Herre Zonderland heeft op onze jaarlijkse Town Hall een lezing verzorgt. Super leuke ervaring! Het was een interactieve sessie met een goede dosis humor maar met een belangrijke en inspirerende boodschap. Ook de samenwerking met deSpreker.nl verliep heel soepel en goed. Zeker een aanrader!”

Ruby (NBC International) -

Amsterdam

deSpreker.nl heeft voor ons op het laatste moment een uitstekende spreker geregeld.

“Yannick van deSpreker heeft ons enorm geholpen door een uitstekende spreker aan te bevelen die goed aansloot op ons thema. De presentatie van Richard Bergmans was interactief en inspirerend.”

Erica (Cpmview) -

Utrecht

Geweldige ervaring!

“Het contact liep vanaf het eerste moment erg goed en alles was erg duidelijk. Met deSpreker.nl was alles direct goed geregeld en de spreker Michael Kortekaas is een mega aanrader!”

Jamie (Aeves Interim Management) -

Amsterdam

Zeer goed!

“De communicatie verliep heel prettig, korte lijntjes, zeer snel terugkoppeling. En Steven Pont als spreker is een aanrader. De inhoud is zeer sterk en het is ook een feestje om 1,5 uur te mogen luisteren. Inspirerend, alleen maar goede feedback ontvangen van onze toch kritische docenten.”

Judith (Curio) -

Breda

Ruime keuze aan sprekers en snelle reactie.

Via Google terecht gekomen bij deSpreker.nl. Het vinden van een passende spreker was relatief eenvoudig met alle zoekopdrachten en er was een ruime keus aan interessante sprekers! Wat ons betreft zeker een platform om te onthouden voor een volgende netwerkbijeenkomst!

Maaike (Ministerie van Infrastructuur) -

Den Haag

Fijne communicatie, duidelijke afspraken, korte lijnen, fantastische spreker!

“Van prijsaanvraag tot nazorg; alles is in de puntjes geregeld bij deSpreker.nl. En de gastspreker Paulien Knol wil je absoluut op je event hebben, wat een energie, wat een vakvrouw!”

Claudia (Horizon College) -

Heerhugowaard

Boven verwachting!

“Hartelijk dank, ik ben erg tevreden en goed door jullie geholpen. Jullie hebben voor mij de juiste spreker eruit gehaald. Nienke heeft mij gebeld voor de voorbereiding en het was meteen raak. Goede klik. Ze snapte wat ik wilde bereiken en ze heeft voor de groep een leuk en goed verhaal gehouden.”

Martine (De Roerganger) -

Roermond

Waardevolle inzichten met fantastische beelden.

“Op expeditie met Katja Staartjes is absoluut aan te raden! Als spreker geeft ze aan de hand van prachtige beelden leerzame inzichten in topteams, samenwerken en leiderschap.
Ook de organisatie via Spreker.nl en het onderlinge contact is erg goed verlopen.”

Inge (Dura Vermeer) -

Haarlem

Hele fijne samenwerking met deSpreker.nl en de sprekers zelf.

“Ik heb samen met een aantal collega’s een jaarlijks event mogen organiseren. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een 2-tal sprekers vanuit deSpreker.nl. We zijn heel erg tevreden: zowel over het contact over de selectie van de sprekers als ook over de sprekers zelf. We hebben de intake direct met hen kunnen doen en alle afspraken ook met hen gemaakt. De kwaliteit van de sprekers was prima en alle afspraken zijn ook nagekomen. Een dikke pluim voor deSpreker.nl.”

Jolanda (ASML) -

Eindhoven

Perfecte service van begin tot eind.

“Ik vind de combinatie tussen goede communicatie met mijn contactpersoon als ook in de online omgeving heel prettig. De flow van hoe het gehele proces zal verlopen is vooraf heel duidelijk en deadlines worden gehaald. Het is op deze manier heel gemakkelijk schakelen met zowel deSpreker.nl als met de spreker zelf. Top, niks aan veranderen!”

Vera (Sales On Demand) -

Amersfoort

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid