Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen.

Gemiddelde beoordeling:

8.5

Prettig samenwerken met despreker.nl!

Onze ervaring met Despreker.nl is uitstekend te noemen. Communicatie verliep prima en afsrpaken werde goed nagekomen.
  - Buitenpost - 12 november 2019

  Inspirerend verhaal met een hoop eye-openers

  Het verhaal van Rosanne en Teun sloot goed aan bij het thema van de dag. Heel fijn om in de opening van de dag te beginnen met een kort verhaal van Rosanne, waarin ze op een energieke manier het thema vitaliteit uiteenzet. In de vervolgsessie heeft ze hier een vervolg en verdieping gegeven.
   - Amstelveen - 12 november 2019

   Enthousiast

   Het is prettig geweest om vooraf contact met Wouter te hebben gehad. Wouter heeft hiervoor ruim de tijd genomen.
    - Breda - 12 november 2019

    Boeiende presentatie

    Interessant onderwerp, op een boeiende manier verteld en gepresenteerd. Ook een link met wat men zelf kan bijdragen aan het ouder wordende brein
     - Apeldoorn - 12 november 2019

     Voor herhaling vatbaar

     De reactiviteit van spreker.nl team is uitermate goed. En dit geldt vanaf eerste contact tot aan de nabesprekingen Daarenboven was de kwaliteit van de spreker uitstekend. Kitty’s voorbereiding was zeer goed. De juiste vragen werden behandeld en beantwoord. De inhoud van de presentatie was op maat gesneden van ons bedrijf en onze markt.
      - Amsterdam - 11 november 2019

      Boven de verwachting

      Het contact is buitengewoon goed verlopen. regelmatig heb ik een update ontvangen van de stand van zaken. Ook is duidelijk geweest hoe het traject ging verlopen. De lezing heeft onze verwachtingen overtroffen. ook het aanwezige publiek heeft zeer enthousiast gereageerd op Femke en Paul. Eén punt van aandacht; wellicht dat de rol van Paul tijdens onze lezing iets groter had mogen zijn.
       - Capelle aan den IJssel - 11 november 2019

       Prettige en duidelijke communicatie, reagegeren adequaat en vlot op aanvragen.

       Inmiddels meerdere sprekers geboekt via depspreker.nl en iedere keer boven verwachting. Zeer inspirerend en een echte meerwaarde voor ons evenement. Contact met despreker.nl verliep vlekkeloos.
        - Utrecht - 11 november 2019

        Passende sprekers gevonden bij zakelijk evenement gericht op recruiting

        Goede ervaring met despreker.nl. Ze zijn helder in hun communicatie en uiteindelijk deels obv hun advies passende sprekers voor ons evenement gevonden.
         - Amsterdam - 11 november 2019

         Gedreven en enthousiaste spreker, die de zaal wist te pakken

         De samenwerking vooraf aan het evenement verliep goed, waarbij we meermaals contact hebben gehad over de invulling van de lezing. Met zijn toegankelijke en boeiende verhaal wist hij de zaal te pakken, waarbij een grap op z'n tijd zorgde voor luchtigheid. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk en door de interactie zorgde hij voor de nodige energie. Uiteindelijk sloot zijn boodschap goed aan bij datgene wat we voor ogen hadden.
          - Leiden - 11 november 2019

          Prima spreker en dienstverlening

          Erg tevreden over het contact met het bureau en de spreker.
           - Dordrecht - 7 november 2019

           Peter kan tegelijkertijd enthousiasmeren en prikkelen over digitalisering in zorg en maatschappij

           Voor een publiek van vertegenwoordigers / vernieuwers vanuit zorgorganisaties vertelde Peter over de rol van verschillende opkomende technologieën en de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt. Samen met Peter werd door de aanwezigen mooi de vertaalslag gemaakt van waar organisaties nu zelf eigenlijk staan (of zouden willen staan) met de inzet van technologie. De verschillende interactievormen met het publiek maken het tot een verhaal dat blijft boeien.
            - Utrecht - 7 november 2019

            Inspirerende spreker die goed hielp om ons gesprek te scherpen

            Kwaliteit was zeer goed. Prijs wat aan de hoge kant. Kan niet inschatten in hoeverre dat wordt veroorzaakt door de kosten van DeSpreker.nl Wel goed (zakelijk) contact met zowel DeSpreker.nl als Farid Tabarki. Farid heeft echt geleverd waar wij naar op zoek waren, vandaar de zeer goed kwaliteit.
             - Delft - 6 november 2019

             Florian Dirkse is een inspirerende, authentieke spreker

             Florian Dirkse is een inspirerende, authentieke spreker. Gedurende zijn verhaal werd hij steeds authentieker en daardoor ook steeds inspirerender. Prachtige beelden. Aandachtspunt: let op dat je niet teveel ingaat op je eigen frustraties.
              - Den Helder - 6 november 2019

              Professioneel en goed in de communicatie

              Door de goede samenwerking en communicatie is ons evenement vlekkeloos verlopen. Ben was ruim op tijd aanwezig, goed voorbereid en gaf een inspirerend verhaal.
               - Eindhoven - 5 november 2019

               Heerlijke aanvulling op het programma.

               Het programma "De Verbinding" dat Joep en Rob hebben gedaan met onze personeelsleden (ca.350 mensen) was een prachtige aanvulling op het thema van onze studiedag. De combinatie van humor met "verbindende" vragen/activiteiten was een voltreffer.
                - Amsterdam - 31 oktober 2019

                Boeiend en inspirerend

                Ruim 500 collega's uit het onderwijs hebben de presentatie gevolgd. De reacties waren lovend.
                 - Oude Pekela - 30 oktober 2019

                 Vlotte afhandeling en prettige communicatie

                 Er wordt goed meegedacht over mogelijkheden sprekers. Prettige communicatie en ook zeer vlotte afhandeling. Duidelijk en to the point.
                  - Leeuwarden - 24 oktober 2019

                  Met zijn inspirende en indrukwekkende verhaal heeft Niels van Buren een bijzondere afsluiting van on

                  Met zijn inspirende en indrukwekkende verhaal heeft Niels van Buren een bijzondere afsluiting van onze MS scholingsdagen verzorgd. Niels is een bijzonder voorbeeld van een ziekte met 1000-gezichten.
                   - Eindhoven - 21 oktober 2019

                   Het verhaal sloot mooi aan bij de doelgroep en het thema van de dag

                   Vond Walter Vermeer een energieke en goede spreker, zijn verhaal sloot goed aan bij de doelgroep en het thema van de dag. We zijn zeer tevreden en hebben goede feedback en mooie complimenten gekregen op deze dag van onze leveranciers
                    - lichtenvoorde - 17 oktober 2019
                    555 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10