Klantbeoordelingen

Lees hier de recente klantbeoordelingen die onze klanten hebben achtergelaten op de onafhankelijke reviewsite Klantenvertellen.

Gemiddelde beoordeling:

8.4

Zeer goede spreker en prettige afstemming

Jeannette Welp heeft een hele interessante en professionele interactieve presentatie gegeven, waarbij ze zo'n 500 gasten van ons netwerksymposium met elkaar in contact heeft gebracht door middel van muziek.Bovendien vormde deze actieve vorm een welkome afwisseling met de overige presentaties die een meer traditioneel karakter hadden.
- Jeroen Bosch Ziekenhuis - Den Bosch - 20 mei 2019

Persoonlijke dienstverlening en snelle service

Voor het netwerk van jonge ambtenaren bij de gemeente Hilversum hebben wij gebruik gemaakt van depspreker.nl om Thijs Launspach te boeken. Wij hebben fijn persoonlijk contact gehad met onze boekingsagent en de geleverde service was uitstekend. Thijs heeft een inspirerende lezing gehouden over werkstress en heeft op verzoek het belang van samenwerking voor verbetering van de organisatie uitgelicht.Wij hebben onze volgende inspiratiesessie alvast geboekt via despreker.nl!
- Hilversum - 15 mei 2019

Rens heeft het goed voorbereidt en de invulling werd enthousiast uitgevoerd

De ervaring is hoe het beleefd wordt door de groep. De groep was heel erg positief. Het werd enorm goed ontvangen. Combinatie van humor en weetjes en toekomst kijken maakt het een heel interessant verhaal tot de laatste minuut. Rens is een topper!
- Moonled b.v. - naaldwijk - 14 mei 2019

Goed aanbod sprekers, prima communicatie, prettige samenwerking!

Rens van der Vorst is een goede verteller die een ieder 'erbij houdt' en leuke voorbeelden van actuele onderwerpen schetst. Interessant verhaal. Communicatie met despreker.nl verliep prima en we zouden jullie aanbevelen.Bedankt en wellicht tot ziens.Met vriendelijke groet,Rick van MilDe Tuinderij
- Ondernemersclub Het Genootschap - De Lier - 13 mei 2019

Snelle service en prettige contactpersonen

Despreker heeft ons geholpen om redelijk last minute nog twee geschikte sprekers te boeken, wat een enorm succes was.
- Reprise - Groningen - 13 mei 2019

Voldeed niet aan onze vraag en verwachting

Steven Pont heeft twee jaar geleden een lezing gegeven bij een kinderopvang in Reusel. Deze heb ik, en meerdere mensen in de zaal, destijds bijgewoond. Ik, en meerdere mensen met mij, kon zijn zinnen afmaken. Het was hetzelfde verhaal met dezelfde voorbeelden (Hamster/klei en de sprong van zijn zoon). Het verhaal was zeker interessant maar niet vernieuwend. We hadden gevraagd om zijn visie op media, gezien de media ukkiedagen voor de specifieke leeftijdsgroep van 0-4 jarige. Pont heeft media aangeraakt (En dan eigenlijk vooral/enkel het gamen) maar dit was niet zijn hoofdonderwerp, dit was wel onze vraag. Hij sprak over kinderen in het algemeen en zeker ook oudere kinderen, de vraag was 0-4 jarige.Wij vonden de lezing niet vernieuwend en ook niet helemaal aansluiten op onze vraag.
- Bibiliotheek De Kempen - Bladel - 6 mei 2019

Servicegericht, denken mee met de klant

Goede communicatie en klantgerichtheid. Over het geheel genomen snelle reactie op vragen c.q. opmerkingen. Er was op een bepaald moment sprake van miscommunicatie, maar dit is besproken, opgepakt en naar tevredenheid opgelost.
- SmitsVandenBroek Adviseurs Accountants - Vanlier - 5 mei 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig en snel contact, het gevraagd werd geleverd, kortom zeer tevreden.
- Apeldoorn - 23 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg geïnspireerd geraakt door de keynote van Jitske Kramer tijdens ons partnerevent op 15 april. Het was een super interessant verhaal met eyeopeners, waar wij samen met onze partners een stap verder mee willen zetten. Praktische voorbeelden, herkenbaarheid van het publiek en haar enthousiasme zorgden voor een geslaagd partnerevent!
- Enschede - 18 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede communicatie met de Spreker, goede voorbereiding met Ralph waardoor het een geweldig optreden was. Bedankt!Ervaring n.a.v. de evaluaties: Leuke dag, met name Ralph Kolen. Ralph is een kei! Heel interessant, vooral 't laatste deel. Laatste spreker erg inspirerend.
- 's-Hertogenbosch - 17 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij was het nieuw om een spreker te regelen, maar voor herhaling vatbaar. Zowel in voorbereiding als spreker zeer tevreden.
- Veldhoven - 16 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn contact ter voorbereiding op het Gastcollege.
- Naarden Vesting - 16 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was super om met de Spreker.nl samen te werken. Kees denkt mee. In eerste instantie hadden we Tom Coronel. Tom kon op het laatste moment helaas niet en Kees kwam al snel met een oplossing, We kregen Robert Doornbos, Super leuke enthousiaste man! Fijn contact gehad met zowel Spreker.nl als met Robert Top Service!
- Nijkerk - 10 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

positieve ervaring
- boxtel - 10 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond de manier van communiceren erg prettig. (Bijna) geen gestandaardiseerde mails, maar persoonlijke aandacht. Hoewel despreker.nl aanwezig is als tussenpersoon wordt communicatie tussen spreker (in ons geval Florian Dirkse) en de vragende partij gestimuleerd. Dat scheelt ruis en werkt prettig. De persoonlijke succeswensen en voor- en nazorg ervoeren wij als erg prettig.Persoonlijk zou ik er zelfs voor kiezen om de paar mails die duidelijk wel gestandaardiseerd zijn uit de communicatie te halen. Het is vaak niet nodig, omdat jullie zelfs snel genoeg reageren. Bijvoorbeeld bij het verwerken van de aanvraag.
- Utrecht - 8 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan enkel positieve ervaringen terugkoppelen. Op 19 maart heeft Walter Vermeer een masterclass gegeven aan een groep onderwijsmensen. In het voorgesprek kon ik aangeven waar de behoefte van de groep lag om in meegenomen te worden; geïnspireerd te raken. Dat is Walter uitstekend gelukt: de spijker op z'n kop. Achteraf kreeg ik veel complimenten, dat het leuk en zinvol was!
- Vroomshoop - 6 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kijken terug op een mooi event, en op een fijne samenwerking met Joost Roede, via despreker.nl. Nadat de praktische zaken waren ingevuld, hebben we met samen met Joost de verhaallijn bepaald. En ook weer bijgesteld. Er was Joost - en op de achtergrond despreker.nl - veel aan gelegen om een goed verhaal te brengen. Dat is gelukt!
- 5 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze aanvraag bleek één van de gewenste sprekers niet te kunnen op onze aangegeven datum. Door despreker.nl werd een goed voorstel gegeven voor andere sprekers passend bij onze doelstelling, doelgroep en boodschap van het Congres. Een prettige samenwerking.
- Doetinchem - 3 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiaste en bevloger verhalen verteller met veel interactie met het publiek.
- Gorinchem - 2 april 2019
466 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10