Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van nieuwe blogs en artikelen van deSpreker.nl

Inspiratie op Olympisch niveau

Petra Kerssens - deSpreker.nl

Inspiratie op Olympisch niveau

De Olympische Spelen staan voor de deur en dat betekent dat we straks weer volop kunnen genieten van vele topprestaties en records. Ben je gefascineerd door de prestaties van Olympische atleten en wil je weten hoe zij hun doelen bereiken? Ontdek de inzichten van tien (oud-)Olympische helden die waardevolle lessen bieden voor het verwezenlijken van jullie ambities.

LUV = LEF
Cor Hospes LUV = Lef

Leiderschap gaat niet alleen om kracht en kennis, maar vooral om kwetsbaarheid en liefde. Cor Hospes deelt in deze blog waarom echte leiders het lef hebben om hun menselijkheid te tonen en hoe dit bijdraagt aan een succesvolle, betrokken organisatie.

Helmi van Doorn blog Waarom je bewust worden van onbewuste vooroordelen belangrijk is
Helmi van Doorn Word bewust van je onbewuste vooroordelen

Ontdek in deze blog van Helmi van Doorn waarom bewustwording van vooroordelen cruciaal is. Je leert hoe stereotypen onze beslissingen beïnvloeden en hoe je ze kunt herkennen vóórdat je handelt. Ook biedt Helmi praktische tips om ze te verminderen. Haar boodschap: ga de confrontatie aan met je eigen vooroordelen en omarm je ware identiteit!

De Spreker Podcast blog

Petra Kerssens - deSpreker.nl

Nieuw! De Spreker Podcast

Deze maand hebben wij onze gloednieuwe wekelijkse video-podcast-serie, ‘De Spreker Podcast’ gelanceerd! We geloven dat leren ook leuk kan zijn, en dat is precies wat je kunt verwachten van ‘De Spreker Podcast’.

buiten de lijntjes kleuren blog simone van neerven
Simone van Neerven Buiten de lijntjes kleuren een probleem? Helemaal niet, het kan zelfs levens redden!

Rebellen staan er om bekend dat ze nogal eens buiten de lijntjes willen kleuren. Maar zij doen dit nooit zomaar, zegt innovator Simone van Neerven. De meeste rebellen hebben namelijk een sterk ontwikkeld moreel kompas en durven daar ook naar te handelen. Ze wijken niet van de regels af omdat ze dat willen, maar omdat ze voelen dat dat het juiste is om te doen.

Waarom ben je accountant?
Richard Knops AA Waarom ben ik accountant?

‘Waarom Ben Ik Accountant’ is een initiatief van gepassioneerd accountant Richard Knops dat de focus legt op de positieve aspecten van het vak. Het wil niet alleen het personeelstekort in de accountancy aanpakken, maar ook een nieuwe generatie inspireren door de intrinsieke motivaties te benadrukken.

Waarom zijn we liever druk dan dat we uitrusten?
Mariska Fissette Waarom zijn we liever druk dan dat we uitrusten?

In deze blog belicht psycholoog Mariska Fissette de druk die velen ervaren in het streven naar perfectie. En…. waarom rust nemen vaak wordt gemeden. Ontdek waarom rust en ‘alleentijd’ cruciaal is voor een gebalanceerd leven, zowel persoonlijk als professioneel.

The Barefoot Dutchman - Anton Nootenboom
The Barefoot Dutchman (Anton Nootenboom) Blootsvoets lopen van LA naar New York City

Nieuw Guinness Wereldrecord – Anton Nootenboom start februari 2024 met het neerzetten van een nieuw wereldrecord: blootsvoets lopen van LA naar New York City. Dit is 5.000 kilometer!

Zoek je een professionele spreker, workshop of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid