Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van nieuwe blogs en artikelen van deSpreker.nl

Diversity day

Petra Kerssens

Diversity Day – samen een sterk geheel

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Zo vormen we samen een sterk geheel.

Niek van den Adel - blog
Niek van den Adel Waarom inzetten op een veerkrachtige organisatie essentieel is

Niek van den Adel leert je de kunst van veerkrachtig zijn. In deze blog behandelt hij 5 punten waarop jij je als professional kan richten als je in een wereld zit die snel verandert.

Wat golfsurfen ons leert over het leiderschap van de toekomst
Ymkje Leijstra Wat golfsurfen ons leert over het leiderschap van de toekomst

Welk leiderschap is er nodig, nu en straks? In deze blog deelt Ymkje Leijstra wat golfsurfen ons leert over het leiderschap van de toekomst.

Monique Drent
Monique Drent Monique Drent over zelfeffectiviteit

Monique Drent is een pionier op het gebied van circulair ondernemerschap, met een focus op het verduurzamen van de textielindustrie. Ze snapt hoe je complexe systeemveranderingen kan aanpakken. In deze column deelt ze haar overpeinzingen hoe je verandering kan aanwakkeren bij mensen.

de spreektalenten van 2023

Petra Kerssens

De 10 spreektalenten van 2023

Willen jullie 2023 goed beslagen ten ijs komen? Laat je dan inspireren door deze rising stars. Dit tiental heeft een vernieuwende en verrassende kijk op hoe je winnende organisaties en gelukkige professionals realiseert.

Workation afspraken tussen werkgever en werknemer
Alieke Ingerman Workation afspraken tussen werkgever en werknemer

Workations en remote werken zijn steeds populairder geworden. Om dit succesvol te laten verlopen is het belangrijk dat werkgevers en werknemers afspraken maken met elkaar. Dat schept duidelijkheid vooraf en beperkt de risico’s van een negatieve ervaring.

Waarom merken belangrijk zijn in het digitale tijdperk
Ingmar de Lange Waarom merken belangrijk zijn in het digitale tijdperk

Ingmar de Lange is innovatief merkstrateeg. Hij loopt voor rond merkbouwen in het digitale tijdperk. Als geen ander weet hij hoe lastig dit kan zijn. De invloed van Google of Amazon wordt steeds groter. Ze beslissen meer en meer hoe het keuzeproces van jouw klant verloopt. In deze blog deelt hij ter illustratie én inspiratie hoe een bedrijf als Duracell hier mee om kan gaan.

Dit betaal je voor een goed beleggingsresultaat (en dat heb je nodig)
Michiel van Vugt Dit betaal je voor een goed beleggingsresultaat (en dat heb je nodig)

Michiel van Vugt weet alles over het opbouwen van een vermogen, slimme (financiële) beslissingen maken, maar is ook expert in leven in het nu. In zijn blog lees je waarom je tegenwoordig moét beleggen, waarom dat enigszins eng is en hoe je investering uiteindelijk zal verlopen (kosten vs. rendement).

Zoek je een professionele spreker, workshop of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt