Blog

Op deze pagina vind je een overzicht van nieuwe blogs en artikelen van deSpreker.nl

Een feestelijke afsluiting van 2024

Petra Kerssens - deSpreker.nl

(Kerst)feest op de werkvloer

Wil je dit jaar een kerst- of eindejaarsevent organiseren dat écht indruk maakt? Met een mix van entertainment, inspiratie en verbinding, helpen onze sprekers jullie event transformeren tot een unieke beleving die bijblijft.

Zet vrouwen in hun kracht voor een sterkere organisatie

Petra Kerssens - deSpreker.nl

Zet vrouwen in hun kracht voor een sterkere organisatie

In deze blog stellen we 8 inspirerende sprekers voor die zich actief inzetten voor gendergelijkheid en het verbeteren van de werkomgeving voor vrouwen.

Michel Verheijden
Michel Verheijden Van angstreflex naar creatieve flow in organisaties

Michel Verheijden laat zien hoe improvisatietechnieken uit het theater organisaties kunnen helpen om beter om te gaan met verandering. Door weerstand om te buigen naar creativiteit en samenwerking, ontstaan nieuwe mogelijkheden. In deze blog ontdek je hoe zijn aanpak teams inspireert om verandering te omarmen.

Boekpreview Goddelijke patronen
Roel Andringa-Boxum Boekpreview: ‘Goddelijke patronen’

In zijn nieuwe boek ‘Goddelijke patronen’ onthult Roel Andringa-Boxum hoe onze drang naar patronen ons denken beïnvloedt. Een boeiende mix van wetenschap en religie die je kijk op de wereld zal veranderen. Lees hier alvast het eerste hoofdstuk en duik dieper in deze fascinerende wereld.

5 belangrijke redenen voor het belang van moedige gesprekken op de werkvloer
Vivian Acquah Het belang van moedige gesprekken op de werkvloer

Wil je een inclusieve werkcultuur bevorderen waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt? Ontdek in deze blog van Vivian Acquah hoe moedige gesprekken een krachtige tool zijn om diversiteit en gelijkwaardigheid écht te omarmen binnen jouw organisatie.

Digitale samenwerking is niet wat je nu denkt dat het is
Kristian Esser Digitale samenwerking is niet wat je nu denkt dat het is

Digitale samenwerking gaat verder dan online vergaderen en e-mails sturen. Ontdek hoe tijd en ruimte nieuwe kansen bieden voor bedrijven en hoe een strategische aanpak, ondersteund door communities, onboarding en technologie, succes garandeert in de moderne werkwereld.

Mariska Fissette
Mariska Fissette Back to work

Wat als we je vertellen dat het mogelijk is om het vakantiegevoel vast te houden tijdens je werk? Als spreker en gedragspsycholoog met expertise in werkgeluk, duurzame inzetbaarheid en welzijn, deelt Mariska Fissette graag een aantal tips.

Laura de la Mar
Laura de la Mar Het geheim van gastvrijheid

Gastvrijheid zit in de kleine details en zorgen voor memorabele momenten die klanten niet snel zullen vergeten. Gastvrijheid is daarom het geheime wapen van succesvolle organisaties. Laura de la Mar is expert op het gebied van gastvrijheid en gastvrij leiderschap en deelt in deze blog enkele relevante inzichten.

Zoek je een professionele spreker, workshop of dagvoorzitter voor jouw (online) bijeenkomst?

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid