Filters Sluit filters

Categorieën

Filters

Tarief
Taal
Geslacht
Jolanda (ASML)

“Ik heb samen met een aantal collega’s een jaarlijks event mogen organiseren. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een 2-tal sprekers vanuit deSpreker.nl. We zijn heel erg tevreden: zowel over het contact over de selectie van de sprekers als ook over de sprekers zelf. We hebben de intake direct met hen kunnen doen en alle […]

Voorbeelden van populaire webinars

Zoek je een online webinar om je medewerkers of klanten te inspireren en te motiveren? Bijna alle onze sprekers kunnen een webinar voor jullie organisatie verzorgen. Wij hebben een breed aanbod populaire webinars gericht op actuele onderwerpen als thuiswerken, verbinding maken en leidinggeven op afstand. Bekijk de voorbeelden of blader door de spreker categorieën. Advies nodig? Wij staan voor je klaar.

Filters

80 resultaten gevonden

 • Bewaar als favoriet
  Guido Thys
  Guido Thys

  Als minst gevraagde spreker van Nederland gaat Guido ook graag uw publiek aan het lachen brengen, inspireren en vooral ook aan het denken zetten. Met de Workshop Klanten Wegjagen. Met Welkom in de 21ste eeuw, handleiding voor disruptieve tijden. Of met Ons Bedrijf Heeft Geen Toekomst, over (intern) ondernemerschap. Maatwerk gegarandeerd.

 • Bewaar als favoriet
  Digitale heissessie - Red teaming door Stephan Fellinger
  Digitale heisessie – Red teaming

  Kruip in de huid van je vijand, val je eigen organisatie aan en ga daarna praktisch aan de slag met de opgedane inzichten. Stephan Fellinger faciliteert Digitale heisessies Red Teaming om zo oplossingen te zoeken vanuit een ander perspectief. Met deze maatwerk sessie doe je op een zeer energieke én veilige manier inspiratie op voor jullie nieuwe plannen.

 • Bewaar als favoriet
  Guido Weijers - Masterclass Geluk
  Guido Weijers

  Guido neemt je in zijn vrolijke en wetenschappelijke masterclass geluk mee in zijn nieuwe definitie van geluk. Geen zweverig gedoe, maar de wetenschappelijke kant van geluk. Guido Weijers beantwoordt vragen als: Wat is geluk concreet? Waarvan worden we gelukkiger?

 • Bewaar als favoriet
  Jochem Nooyen
  Jochem Nooyen

  Met een presentatie van Jochem Nooyen maak je indruk op je publiek. Interactief, verfrissend en wonderlijk. Geen standaard interactie met handen opsteken maar persoonlijke illusies die je raken en aan het denken zetten over de werkelijkheid. In combinatie met een inhoudelijke boodschap worden de illusies pakkend omgezet in een ervaring die blijft plakken.

 • Bewaar als favoriet
  Workshop communicatiestijlen
  Workshop Teamcommunicatie – Help! Mijn collega luistert niet!

  Je communiceer zo helder mogelijk jouw boodschap. maar de ander begrijpt iets anders dan jij bedoelt. Je voelt je beide gefrustreerd. Wat nu? Tijdens deze workshop wordt je bewust van jouw communicatiestijl én die van je collega’s en je leert de ‘gebruiksaanwijzing’ van jouw collega’s kennen (kleuren).

 • Bewaar als favoriet
  Webinar Generaties op de werkvloer
  Webinar Generaties op de werkvloer door Kim Jansen

  In het webinar Close the gap neemt Kim Jansen je mee in het benutten en verbinden van alle generaties op de werkvloer. Dit is de sleutel tot een generatie-inclusieve en future-proof organisatie.

 • Bewaar als favoriet
  Corona-webinar Verandering Paul Smit Arno Folkerts
  Corona-webinar Verandering met Paul Smit en Arno Folkerts

  Hoe werkt verandering? Arno Folkerts en Paul Smit geven online advies, een oppepper of een motiverende speech. Gericht op uw organisatie. Met hun gebruikelijke humor, neurowetenschap, energie en een verfrissende basis om de cultuur te verbeteren in een gespannen wereld.

 • Bewaar als favoriet
  Lunchquiz Rogier Elshout
  Incompany lunchquiz met Rogier Elshout

  Werken vanuit huis gaat inmiddels prima. Iedereen vergadert online. Maar hoe houd je ook de sfeer goed? En hoe houd je mensen betrokken bij elkaar, de organisatie en het werkveld? De incompany lunchquiz met Rogier Elshout biedt uitkomst!

 • Bewaar als favoriet
  Live online talkshow met Robert Daverschot

  Houd middels een live online talkshow volop betrokkenheid met jouw team, relaties en stakeholders en bied hen interactie rondom actuele thema’s.

 • Bewaar als favoriet
  Ronnie Overgoor
  Online event en roundtable met Ronnie Overgoor

  Organiseer uw event online of kies voor de roundtable met Ronnie Overgoor als online dagvoorzitter voor een verrassend alternatief voor uw fysieke event.

 • Bewaar als favoriet
  Feike Cats
  Webinar Verleuken in Corona tijd

  De Coronacrisis vraagt om aangepast gedrag bij onszelf, onze collega’s en onze Klanten. Hoe kan Verleuken helpen om dit te laten slagen? Het webinar Verleuken in Corona tijd biedt uitkomst!

 • Bewaar als favoriet
  Feike Cats
  Webinar Omzet in Corona tijd

  Voor veel organisaties is het harken om omzet binnen te halen. Het is wachten op orders. Kan dat ook anders? Het webinar Omzet in Corona tijd biedt uitkomst!

Boek een webinar | Ga online met jouw event of training.

Webinar organiseren? Zoek je een spreker voor een online event dan ben je bij ons aan het goede adres. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van interessante en boeiende webinars. Over actuele onderwerpen, sterk inhoudelijk of juist met veel humor. Neem gerust contact op als je een live webinar of webcast wilt organiseren. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om de sessies vooraf op te nemen en on demand aan te bieden. De voorwaarden daarvoor zijn per spreker verschillend. Bel ons gerust even om de mogelijkheden te bespreken. We voorzien je ook graag van passend inhoudelijk advies. Sprekers en trainers hoeven niet altijd op locatie te komen. Er zijn zoveel online mogelijkheden. Sprekers en trainers geven geregeld webinars en online trainingen. Dit kan eenmalig of een als geheel traject. Onze sprekers en trainers maken hun online lezing en webinars op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Jolanda (ASML)

“Ik heb samen met een aantal collega’s een jaarlijks event mogen organiseren. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van een 2-tal sprekers vanuit deSpreker.nl. We zijn heel erg tevreden: zowel over het contact over de selectie van de sprekers als ook over de sprekers zelf. We hebben de intake direct met hen kunnen doen en alle […]

Logo van De Spreker

Website & onderhoud Kobalt