Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Jan Reinder webshow
Bewaar als favoriet

Webshow Mind Boost

In deze interactieve en unieke webshow leert illusionist Jan Reinder je meer over je brein. Duik diep in jouw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden. Een show vol mindhacks en magie.

Webshow Mind Boost

De korte interactieve webshow Mind Boost is gecreëerd om mensen te activeren en te motiveren van achter de computer. Duik tijdens diep in jouw brein en ontdek de ongekende mogelijkheden. Je krijgt tips en tricks om jouw prestaties te verhogen en je ontdekt aan de hand van een paar breinhacks dat je veel meer kan dan je denkt.

Opzet webshow Mind Boost

De opzet van de webshow Mind Boost is uniek. De presentatie begint namelijk als een normale webinar. Met ‘gewoon’ illusionist Jan Reinder* achter de laptop. Mensen worden al snel gevraagd om mee te doen en letterlijk in actie te komen. Doordat Jan gebruik maakt van magische metaforen wordt de boodschap verpakt in een interactieve illusie die de mensen zelf thuis kunnen ervaren. Hij combineert verschillende camerastandpunten met korte clipjes waardoor de webinar meer voelt als een interactieve TV-show. Om de sleur van achter de computer te laten verdwijnen eindigt de presentatie bij iemand letterlijk voor de deur waar de laatste illusie met een persoon van de organisatie wordt gedaan.

Pluspunten van de webshow Mind Boost

  • Hoge Fun Factor
  • Interactie met de kijker
  • Je leert dingen over jezelf, over patronen, de autopilot uitschakelen
  • Korte brein hacks en tips and tricks
  • Magie doet mensen verwonderen
  • Geen saai webinar
  • Verrassingseffect en spanning om voor iemands deur te staan
  • Doorbreken van de online dimensie
  • Je zet je brein op scherp met Mind Boost

Deze webshow van 45 minuten is voor bedrijven en organisaties die hun mensen willen enthousiasmeren, wakker schudden, beter laten presteren en met elkaar willen verbinden. Ontdek waarom doen we dingen altijd op een bepaalde manier en waarom hebben we moeite met veranderen. Juist in deze tijd is het essentieel dat u de automatische piloot uit schakelt om optimaal te presteren.

Uiteraard zit in deze web show ook een grote lading fun en verwondering wat iedereen kan gebruiken.

Over Jan Reinder

Jan Reinder is keynote spreker, illusionist, mentalist en creatief denker. Al meer dan 15 jaar weet Jan Reinder de werkende mens te inspireren en motiveren. Met zijn Magic Shows toert hij over de hele wereld. Zo stond hij onder andere in Las Vegas ‘Worlds Greatest Magic Show’, ‘The Magic Castle’ in Hollywood en trad hij op voor Prins Albert van Monaco en koningin Máxima. Hij deelden het podium met grote sterren als Chris Rock en Jay Leno. En was in 75 landen te zien op TV waaronder zijn eigen TV show op FOX.  

Geïnteresseerd in de webshow Mind Boost?

Neem dan vrijblijvend contact op via 072 – 750 74 22 of via het contactformulier. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je door.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Webshow Mind Boost

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid