Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Omgaan met Verandering

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Omgaan met Verandering

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over omgaan met verandering. Je hebt het vast veel voorbij horen komen, aanpassingsvermogen, veerkracht etc. Maar hoe werkt het precies? Onze sprekers vertellen je graag meer.

80 Sprekers gevonden

Roek Lips Bekijken
Bewaar als favoriet
Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Ronald Bos Bekijken
Bewaar als favoriet
Jörgen Raymann Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Ben Tomesen Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Joseph oubelkas Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Omgaan met Verandering

In deze snel veranderende wereld is aanpassingsvermogen belangrijk. De valkuil is om te blijven hangen in bepaalde situaties of structuren. Hoe werkt verandering en hoe ga je er mee om? Het kunnen veranderingen binnen of buiten het bedrijf zijn. Doordat iedereen anders is, gaat iedereen anders om met verandering. Er zijn verschillende theorieën over verandering. Aan de hand van voorbeelden en ervaring nemen onze sprekers je graag mee in hun verhaal. Laat je inspireren! Onze sprekers maken hun lezing over omgaan met verandering op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.