Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

In "Toekomstmuziek" boort Richard een diepere laag aan dan voorheen. Dit is nodig, om in een tijd van snelle technologische veranderingen aandacht te blijven houden voor de menselijke maat. Op zijn unieke, inspirerende en muzikale manier brengt hij de boodschap over om jezelf en elkaar niet uit het oog te verliezen, maar juist in deze tijd de verbinding te zoeken. Dit wordt extra kracht bijgezet door een ingrijpende persoonlijke gebeurtenis, waarover hij in openheid vertelt en die het publiek diep raakt. Erg knap hoe Richard dit weet te vertalen naar een bijzonder "geluid", dat ondanks alles (of juist dankzij?) nog net zo positief en inspirerend is als altijd. Een absolute aanrader!
HRD Professionals

Sprekers Omgaan met Verandering

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Omgaan met Verandering

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over omgaan met verandering. Je hebt het vast veel voorbij horen komen, aanpassingsvermogen, veerkracht etc. Maar hoe werkt het precies? Onze sprekers vertellen je graag meer.

83 Sprekers gevonden

Rocky Hehakaija Bekijken
Bewaar als favoriet
Ymkje Leijstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Arjan de Bont Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Joost Rigter Bekijken
Bewaar als favoriet
Joyce de Ruiter Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Omgaan met Verandering

In deze snel veranderende wereld is aanpassingsvermogen belangrijk. De valkuil is om te blijven hangen in bepaalde situaties of structuren. Hoe werkt verandering en hoe ga je er mee om? Het kunnen veranderingen binnen of buiten het bedrijf zijn. Doordat iedereen anders is, gaat iedereen anders om met verandering. Er zijn verschillende theorieën over verandering. Aan de hand van voorbeelden en ervaring nemen onze sprekers je graag mee in hun verhaal. Laat je inspireren! Onze sprekers maken hun lezing over omgaan met verandering op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.