Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Na een bijzonder mooie avond nu nog onder de indruk. Petje af!! Lowie is een bijzondere, boeiende spreker. Open duidelijk en met humor. Hij weet de de gehele zaal te boeien en te betrekken bij zijn verhaal. Een verhaal waar iedereen wel een vorm van herkenning uit haalt. Uit ervaring kan ik zeggen "wees trots" op hoe je het doet en hoe je mensen weet te boeien. Bedankt voor de waardevolle avond!!!
Angela Mol

Sprekers Omgaan met Verandering

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Omgaan met Verandering

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over omgaan met verandering. Je hebt het vast veel voorbij horen komen, aanpassingsvermogen, veerkracht etc. Maar hoe werkt het precies? Onze sprekers vertellen je graag meer.

84 Sprekers gevonden

Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
cyriel kortleven - vergroot je mindset Bekijken
Bewaar als favoriet
Ymkje Leijstra Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet
Rick van Asperen - hybride werken Bekijken
Bewaar als favoriet
Joyce de Ruiter Bekijken
Bewaar als favoriet
Niek van den Adel Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Omgaan met Verandering

In deze snel veranderende wereld is aanpassingsvermogen belangrijk. De valkuil is om te blijven hangen in bepaalde situaties of structuren. Hoe werkt verandering en hoe ga je er mee om? Het kunnen veranderingen binnen of buiten het bedrijf zijn. Doordat iedereen anders is, gaat iedereen anders om met verandering. Er zijn verschillende theorieën over verandering. Aan de hand van voorbeelden en ervaring nemen onze sprekers je graag mee in hun verhaal. Laat je inspireren! Onze sprekers maken hun lezing over omgaan met verandering op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.