Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Ik ontmoet Willem voor het eerst bij zijn lezing in de reeks ‘Het Fitte Brein’ (samen met Dick Swaab en Ard Schenk) die wordt verzorgd in samenwerking met de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en Alzheimer Nederland. Hij doet zijn verhaal voor een groot publiek (achthonderd to duizend(!) mensen). Hij wil het graag. Willem is nog immer een podiumbeest. Hij raak zijn publiek in het hart met zijn verhaal. Over wat hem overkomen is. Over wat hij eraan doet en zal blijven doen om van het leven weer een zo groot mogelijk succes te maken. Een staande ovatie volgt. En er zullen nog vele volgen. Erik Scherder - Hoogleraar Neuropsychologie
Hoogleraar Neuropsychologie

Sprekers Winnen

HomeSprekers/Spreker Sport/Winnen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over winnen. Topsporters weten als geen ander hoe het is om te winnen. De obstakels onderweg en het snelle schakelen. Doordat veel sporters ervaring hebben in het bedrijfsleven, kunnen zij de vertaalslag goed maken.

4 Sprekers gevonden

Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Winnen

Wat wil je winnen en hoe kun je winnen? Onze sprekers, topsporters, vertellen je graag over winnen. De weg er naar toe, de keuzes, de obstakels en natuurlijk de overwinning. En niet te vergeten, de periode na de overwinning. Iedere fase heeft zijn eigen leerpunten. Onze sprekers maken hun lezing over op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.