Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Op 13 oktober 2011 hebben wij bij Sorgente een symposium georganiseerd. Thema van het symposium was dat je door middel van nieuwe manieren van denken en communiceren kansen kan creëren in een veranderende gezondheidszorg. Dit symposium hebben wij georganiseerd voor diëtisten. Jeff Gaspersz heeft een inspirerende voordracht 'kansdenken' gegeven, die door de groep erg enthousiast ontvangen werd. Ook was er een intermezzo waarin de gehele groep diëtisten kansrijke ideeën moest opschrijven en doorgeven door de gehele zaal. Op deze manier werden er minstens 200 ideeën verzameld; deze ideeën konden wij als Sorgente bundelen en aan de gehele groep communiceren. Kortom een erg inspirerend sessie, met dank aan Jeff! Basma Djemni, Commercieel Manager
Sorgente

Sprekers Winnen

HomeSprekers/Spreker Sport/Winnen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over winnen. Topsporters weten als geen ander hoe het is om te winnen. De obstakels onderweg en het snelle schakelen. Doordat veel sporters ervaring hebben in het bedrijfsleven, kunnen zij de vertaalslag goed maken.

6 Sprekers gevonden

Mark Tuitert spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet
Nouchka Fontijn Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Winnen

Wat wil je winnen en hoe kun je winnen? Onze sprekers, topsporters, vertellen je graag over winnen. De weg er naar toe, de keuzes, de obstakels en natuurlijk de overwinning. En niet te vergeten, de periode na de overwinning. Iedere fase heeft zijn eigen leerpunten. Onze sprekers maken hun lezing over op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.