Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Mijn complimenten voor hoe onder jouw leiding gisteren de ondernemersaward-avond (Vooral toen het geheel conform mijn verwachting mis ging met de techniek rondom het stemmen) een geslaagde avond is geworden. Ik denk dat je gisteren de enige professional was die dit soort events al eens vaker had. Improviseren gaat je goed af en chapeau voor de momenten dat je alles goed aanvoelde en hier en daar ingreep. Ik geef toe, je was voor mij tot gisteren een onbekende, maar vanaf nu ben je in het geheugen gegrift".
JBS Advocaten

Sprekers Winnen

HomeSprekers/Spreker Sport/Winnen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over winnen. Topsporters weten als geen ander hoe het is om te winnen. De obstakels onderweg en het snelle schakelen. Doordat veel sporters ervaring hebben in het bedrijfsleven, kunnen zij de vertaalslag goed maken.

4 Sprekers gevonden

Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Winnen

Wat wil je winnen en hoe kun je winnen? Onze sprekers, topsporters, vertellen je graag over winnen. De weg er naar toe, de keuzes, de obstakels en natuurlijk de overwinning. En niet te vergeten, de periode na de overwinning. Iedere fase heeft zijn eigen leerpunten. Onze sprekers maken hun lezing over op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.