Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik werk al geruime tijd samen met Henri Horden op het gebied van sales-innovatie. Dit doet hij door op een humoristische wijze en vergroot de werkelijkheid dusdanig uit dat er een enorme awareness in de groep ontstaat. Op het begin is dat even slikken voor mensen die even een spiegel voorgehouden krijgen, maar in de loop van de tijd loopt iedereen met hem weg. Henri zet met sprekende voorbeelden voortdurend de zaak op scherp en hij kan geweldig improviseren. Al vergt improvisatie ook een zeek nauwgezette voorbereiding en dat vergeten veel mensen. Henri zorgt dat de mensen na gaan denken, aha momenten beleven, boven komen drijven, zelf aan de slag gaan, lachen, een mooie dag beleven. Henri kijkt verder dan NL, leest boeken, deelt boeken, deelt ideeën en is niet vies om zelf wat te leren. Mij salesmensen denken door het werken met Henri veel meer in kansen en beseffen dat ze zelf uit hun stoel moeten komen.
Siemens

Sprekers Winnen

HomeSprekers/Spreker Sport/Winnen

Laat onze sprekers je inspireren en kom meer te weten over winnen. Topsporters weten als geen ander hoe het is om te winnen. De obstakels onderweg en het snelle schakelen. Doordat veel sporters ervaring hebben in het bedrijfsleven, kunnen zij de vertaalslag goed maken.

4 Sprekers gevonden

Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Winnen

Wat wil je winnen en hoe kun je winnen? Onze sprekers, topsporters, vertellen je graag over winnen. De weg er naar toe, de keuzes, de obstakels en natuurlijk de overwinning. En niet te vergeten, de periode na de overwinning. Iedere fase heeft zijn eigen leerpunten. Onze sprekers maken hun lezing over op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.