Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Mark van Beek
Bewaar als favoriet

Mark van Beek

Mark van Beek deelt inspirerende inzichten over winnen, kunnen verliezen en het ontwikkelen van mentale veerkracht. 10% is wat je overkomt, 90% is hoe je ermee omgaat. Met zijn boek ‘Over Winnen’ als basis inspireert, relativeert en motiveert Mark professionals om vanuit een gezonde balans in het leven ambities waar te maken, zowel op werk als in sport.

TU Delft

"De workshop One Minute Coaching was inspirerend en energiek! Het was prettig om vooraf contact te hebben met Mark over de invulling van de workshop en de aanleiding voor ons om voor deze workshop te kiezen. Dit maakte het contact persoonlijk, ook op de dag van de workshop."

Mark van Beek

Mark van Beek is spreker, trainer en coach op het gebied van mentale veerkracht, commerciële vaardigheden en onderhandelen. Hij weet als geen ander dat de mate van succes grotendeels wordt bepaald door de juiste mindset. Ook voor professionals in organisaties. Mark heeft ook een passie voor sport en combineert de lessen uit de topsport met zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven. In zijn boek ‘Over Winnen’ beschrijft hij aan de hand van de verhalen van tien topsporters, wat jij als professional van topsporters kunt leren.

Door dit te combineren krijgt zijn publiek op unieke, energieke en interactieve wijze handvatten aangereikt welke direct toepasbaar zijn. Het resultaat is dat professionals gemotiveerd en geïnspireerd raken en met nieuwe energie zijn tips direct in de praktijk kunnen brengen, wat direct zal leiden tot een hogere effectiviteit en dus betere resultaten.

Want dat is volgens Mark de definitie van een topsportmentaliteit: jezelf iedere dag willen verbeteren en ontwikkelen.

Onderwerpen kunnen zijn

  • Ontwikkelen van jouw mentale veerkracht – hoe zit jij in de wedstrijd?
  • Over Winnen – maar je moet ook durven verliezen!
  • Omgaan met veranderingen – en hoe gewoontes jou in de weg kunnen zitten!
  • One Minute Coaching – coaching van jouw medewerkers in het moment op hun mentale stemming.
  • Verbeteren van de commerciële resultaten – en hoe je jouw (interne) klanten voor je kunt winnen!

Achtergrond

Mark van Beek (1969) was in 2009 de eerste Feyenoordsupporter met een bestuursfunctie binnen Feyenoord, als voorzitter van Stichting Het Legioen (2009-2013). Tot 2019 vertegenwoordigde hij het supportersbelang in de aandeelhoudersvergadering van de Vrienden van Feyenoord. Van 2014 tot 2016 heeft hij het Nederlands heren zitvolleybalteam gesponsord en teamsessies gefaciliteerd met als doel om zich te kwalificeren voor de Paralympische spelen van Rio 2016. Tijdens zijn professionele carrière was hij actief in verschillende commerciële managementfuncties bij de multinationals PepsiCo en Beiersdorf (NIVEA). Sinds 2012 is Mark zelfstandig coach, spreker en trainer op het gebied van communicatie, commerciële vaardigheden, onderhandelen en mentale veerkracht.

Interesse in een lezing van of Mark van Beek als dagvoorzitter?

Met zijn jarenlange ervaring bij multinationals en ervaring in de topsport vertaalt Mark de lessen van topsporters door naar de werkvloer. Hierdoor benutten zowel topsporters als professionals uit organisaties hun potentieel volledig. Ook voor jou en jouw organisatie is dit mogelijk, Mark verzorgt voor jou een lezing van formaat. Het wordt extra waardevol indien u dit combineert met de aankoop van zijn boek ‘Over Winnen’.

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Eiffel

"Tijdens een grote gezamenlijke lunch heeft Mark van Beek ons geïnspireerd op het gebied van mentale veerkracht. Een zeer geslaagde positieve presentatie die meteen tot resultaat had dat men elkaar complimenten ging geven en bewust was dat je zelf je gedrag kunt kiezen. Mark wist de groep mee te krijgen en te boeien. Wij kunnen hem zeker aanraden!!! Daarnaast was het contact met despreker.nl fantastisch. Ze hebben ons in een razend tempo geholpen en wisten meteen de juiste persoon voor te stellen. In een paar telefoontjes was alles geregeld. Heel prettig en indrukwekkend."

Iglo Nederland

"Ha Mark, het was erg leuk gisteren, een zeer goed verhaal! Iedereen was erg enthousiast en geraakt. Voor iedereen was er wel een pijl in de roos. Ze waren ook erg blij met het boek! Een groot compliment! Niels Bontje General Manager, Iglo Nederland"

Mijn computer hulp

"Hoi Mark, bedankt voor de inspirerende sessie in Apeldoorn. De pijlen hebben zeker doel gevonden, voor mij persoonlijk dat ik mijn stagiaires wil motiveren en coachen om te doen waar ze goed in zijn. Maak van een 8 een 10. Ik zal in de gaten houden wanneer je weer het podium op mag. Je geeft energie."

Pixelpanters

"Goedemorgen Mark, ik wil je nog even bedanken voor je inspirerende presentatie gisteren bij Aventus. Erg veel brandstof gekregen om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Fijne dag!"

Beschikbaarheid en informatie

Mark van Beek

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid