Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Zowel organisatorisch als de presentatie zijn uitstekend verlopen en ook alleen maar positieve reacties van de aanwezigen.
Rechtspraak

Sprekers Commerciële strategie

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Commerciële strategie

Wat maakt of kraakt een goede commerciële strategie? Onze deskundige sprekers, trainers en workshopleiders leggen het uit. En ze helpen je met het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie om jouw commerciële doelen te halen.

12 Sprekers gevonden

George van Houtem Bekijken
Bewaar als favoriet
Rikkert Walbeek Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Hassels Mönning Bekijken
Bewaar als favoriet
Kitty Koelemeijer Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan-Willem Seip Bekijken
Bewaar als favoriet
Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark van Beek Bekijken
Bewaar als favoriet
Moniek Tiel Groenestegen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Commerciële strategie

Hoe speel je in op de veranderende marktomgeving in jouw branche? Hoe kan jouw organisatie zijn marktpositie verbeteren? Welke commerciële of marketing strategie sluit het beste aan bij de visie, missie en doelstellingen van jouw organisatie? En hoe vertaal je deze marketingstrategie vervolgens naar concrete handvatten waar je direct mee aan de slag kan? Allemaal vragen die gaan over de commerciële strategie van jouw organisatie. Met een workshop Commerciële strategie ga je op een interactieve manier aan de slag met de vragen waar jouw organisatie mee worstelt. Wij adviseren graag een spreker of trendwatcher die spraakmakend, inspirerend en prikkelend de trends in jouw markt kan beschrijven. Ze maken gebruik van pakkende voorbeelden uit verschillende bedrijfstakken en putten hun inspiratie uit verschillende businessmodellen. Daarom ben je na een workshop zelf beter in staat zijn om je commerciële doelen te behalen. Wordt het ook eens tijd om jouw commerciële strategie tegen het licht te houden? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker, training of workshop. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.