Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw bijeenkomst?

Bart Groothuis
Bewaar als favoriet

Bart Groothuis

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Ontdek het belang van soft skills voor IT-professionals en IT-managers. Bart laat zien wat er misgaat bij het implementeren van IT in bedrijven en hoe de ‘IT-er’ de soft skills eenvoudig kan verbeteren. Hij geeft zijn toehoorders veel eye-openers en praktische tips.

Bart Groothuis

Ik ontmoet door zijn werk heel veel consultants. Consultants met heel veel vakkennis en die echt hart hebben voor hun klanten. Maar doordat ze niet zo handig zijn in hun houding en gedrag weten ze heel vaak niet echt connectie te maken met hun klanten. Het is mijn missie deze consultants graag laten zien hoe het beter kan. De dienstverlening van de consultants gaat daardoor met sprongen vooruit en daar wordt iedereen beter van. - Bart Groothuis

Bart Groothuis is een ervaren adviseur en (interim)manager op het gebied van harde IT-strategie en -besturing en combineert dat met de ‘zachte kant’. Hij is zo’n 40 jaar geleden in de automatisering begonnen als WhizKid en IT-nerd. Zijn managementboeken hebben als thema ‘houding en gedrag’.

Kern van de keynotes van Bart is de stelling dat het succesvol inzetten van informatietechnologie in ondernemingen afhangt van de manier waarop er door de IT-afdeling succesvol wordt samengewerkt met klanten, collega’s en de professionals van andere afdelingen.

Bart Groothuis: “IT is mensenwerk, en de kwaliteit van de IT-afdeling wordt niet zozeer bepaald door alle spullenboel of door de kennis en kunde van de medewerkers, maar vooral door houding en gedrag van de medewerkers van de IT-afdeling.

Over de lezing en workshop ‘IT is mensenwerk’ van Bart Groothuis

In de lezing vertelt Bart over wat er nodig is om van je IT-afdeling het kloppende hart te maken van een slagvaardige organisatie. Leer alles over het belang van persoonlijke relaties, open communicatie en een gedeelde cultuur. Want je kunt nog zo veel verstand hebben van ITIL, BISL, ASL, SIEM of SaaS, uiteindelijk draait het maar om één ding: mensen!

Barts optredens zijn prikkelend, verfrissend en nooit saai. Bart speelt flexibel in op zijn publiek en betrekt zijn publiek actief bij wat hij te vertellen heeft over relatiemanagement en de invloed van houding en gedrag.

Thema’s in zijn lezingen en workshops

  • Wij – Zij denken
  • Verschillende perspectieven
  • Context niet volledig in beeld
  • In elkaars allergie zitten
  • Elkaar ‘mis’ misverstaan
  • Niet snappen dat een ander echt anders in elkaar zit
  • Communicatie is onvoldoende richtinggevend en actief
  • Geen gedeelde verhalen
  • Geen gedeelde waarden en normen
  • Geen open en veilige cultuur

Interesse in een lezing van Bart Groothuis?

Deelnemers aan zijn sessies zijn altijd enthousiast en weten vaak jaren later nog anekdotes na te vertellen die hij tijdens zijn optredens heeft gebruikt. Heb je vragen over zijn lezing of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Bart Groothuis

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid