Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Ayca Szapora
Bewaar als favoriet

Ayca Szapora

Tariefindicatie: Tarief op aanvraag

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Ze neemt je mee in de wondere werking van het brein en gedragsverandering en -beïnvloeding.

Margolin

"Leuke leerzame presentatie. Sluit goed aan bij de interesse van de deelnemers, weet hun te boeien en letterlijk ook in beweging te krijgen. Goede afwisseling van theorie, praktijk en (leuke) filmpjes. Kennis van zaken, ontspannen, vitaal, humor, weet de aandacht goed vast te houden"

Ayca Szapora

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach én bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens wetenschappelijk reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

Ze neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.

Ayca is een gepassioneerde spreker die de brug slaat tussen wetenschap en de concrete toepassing hiervan in de praktijk. Ze heeft heel veel kennis en maakt die toegankelijk voor een breed publiek. Ze is innemend, haar presentaties zijn energiek en haar enthousiasme is aanstekelijk. Tegelijkertijd brengt ze kennis waar je wat aan hebt. De perfecte combinatie van intellect en passie.

Onderwerpen waar Ayca Szapora over spreekt

 • Het brein
 • Gedrag
 • Verandering
 • Verbinding & Samenwerking
 • Communicatie
 • Werkgeluk
 • Creativiteit
 • Leiderschap & Inspiratie
 • Betrokkenheid & kwetsbaarheid
 • Focus en aandacht
 • Beïnvloeding

Over Ayca Szapora

Ayca heeft veel ervaring als spreker op congressen en evenementen en geeft al meer dan 20 jaar trainingen in bedrijven. Ook heeft ze ervaring als expert in business excellence en continuous improvement verandertrajecten. Met haar brede expertise past ze zich gemakkelijk aan elk publiek aan. Haar keynotes zijn toegankelijk, interactief en dynamisch.

Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

Ze is samen met Paul Smit auteur van het boek ‘Veranderen voor luie mensen’ (2020). Dit boek gaat over hoe verandering echt werkt in ons brein.

Nieuwsgierig naar de lezing van Ayca Szapora?

Is er iets dat je wilt en is daar een verandering voor nodig? Dan is Ayca de ideale spreker voor jouw evenement. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. We helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Juliette

"Ayca heeft helemaal aan de verwachtingen voldaan, onze klant was erg blij. De lezing liep ook iets uit doordat er een leuke klik en genoeg vragen waren. Fijn dat Ayca dan ook de ruimte hiervoor had. Het is een heel fijn persoon om mee samen te werken, luistert goed en weet haar verhaal perfect af te stemmen op de wensen van de klant."

SysQa

"De bijeenkomst was een groot succes, Ik vond het verhaal en de presentatie van Ayca zeer goed en heel interessant. Erg fijn contact gehad met contactpersoon van deSpreker. Intake gesprek met de spreker was snel geregeld en communicatie omtrent betaling en overige organisatorische zaken was snel en gemakkelijk."

DOOR Training & Coaching

"Beste Ayca, bedankt voor de interessante inspiratiesessie over het brein. Wij hebben weer een boel bijgeleerd over de werking van het brein en wat dat voor ons mensen betekent. We zijn zeker geïnspireerd geraakt en kunnen de opgedane kennis gebruiken om de training trajecten en leerreizen van DOOR® te verdiepen. Dank!"

Beschikbaarheid en informatie

Ayca Szapora

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid