Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing
Bewaar als favoriet

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris is ex-topsporter, psycholoog en mindsetcoach. Ze heeft niet alleen een sterke mindset, ze leeft het. Van een ernstige eetstoornis ging ze naar een van de sterkste vrouwen van de wereld. Nu leert ze mensen de mentale principes van topsport, zodat ze gaan presteren op de toppen van hun kunnen.

Peak Performance

"Voor de talenten van de KNAF heeft Isabelle een enorm waardevolle dag georganiseerd, waarbij de deelnemers hun grenzen hebben verlegd en echt uit hun comfortzone kwamen. Het is echt een aanrader om samen met Isabelle aan je (topsport) mindset te werken."

Isabelle Feteris

Als psycholoog en ex-topsporter weet Isabelle Feteris als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben. Naast successen zijn er een heleboel tegenslagen in haar leven geweest. Omgaan met tegenslagen, veerkracht en omgaan met veranderingen is niet voor iedereen even makkelijk. Het is gemakkelijk om terug te vallen in oude patronen en terug te gaan naar de comfortzone en daar te blijven. Isabelle helpt daarom het publiek om uit de comfortzone te komen.

Een heleboel sprekers hebben het over inspiratie, motivatie en informatie. Dat is heel leuk, maar je koopt er niet veel voor. Motivatie en inspiratie zijn geen garantie voor resultaat, uiteindelijk zal je in actie moeten komen. Met haar concrete tips, handvatten, no-nonsense aanpak en manier van vragen stellen zorgt ze ervoor dat mensen in actie komen en blijven.

Ze gaan presteren op de toppen van hun kunnen zonder constant over hun grenzen te gaan. Ze leert hoe deelnemers tegenslagen kunnen inzetten om sterker terug te komen. Ook leert zij hen een langetermijnstrategie om hun doelen te bereiken en hun valkuilen te tackelen.

Onderwerpen waar Isabelle Feteris over spreekt

  • Mentale weerbaarheid en veerkracht
  • Topprestaties leveren op alle gebieden in je leven
  • Stoppen met uitstellen en zelfsabotage
  • Uit je comfortzone en in actie komen
  • Energie in je lijf en rust in je hoofd
  • Omgaan met tegenslag

Isabelle is ook in de mogelijkheid om een workshop te geven. Daarin kan ook een ijsbad-sessie verwerkt worden voor jullie team.

Achtergrond Isabelle Feteris

Isabelle Feteris is ex-topsporter, psycholoog en mindsetcoach. Van een eetstoornis ging Isabelle naar een van de sterkste vrouwen van de wereld. Isabelle beschikt over een ijzersterke mentaliteit met de juiste mindset. Isabelle Feteris heeft als topsporter Goud gewonnen op het EK powerliften, Brons op het WK en in totaal 5 internationale medailles behaald binnen de sport.

In haar podcast interviewt ze topsporters, ex-topsporters of mensen met een topsportmentaliteit. Daarnaast heeft Isabelle in 2021 een boek gepubliceerd: ‘Stoppen met uitstellen’.  In haar boek deelt ze onder anderen de mentale strategieën van topsporters, ex-topsporters en experts op het gebied van mindset.

Isabelle Feteris boeken of inhuren voor een lezing?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072-750 74 722.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Defensiefit

"Ik heb Isabelle leren kennen als een gedreven en ambitieuze top performer! Pure Power en Excellente Coach Skills! Wil je leren van een topper, en de ijzersterke mindset van een top atleet ontwikkelen, dan ben je bij Isabelle bij het juiste adres."

Beschikbaarheid en informatie

Isabelle Feteris

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid