Op zoek naar een energieke en motiverende spreker voor jouw event?

Herre Zonderland
Bewaar als favoriet

Herre Zonderland

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ex-topsporter Herre Zonderland is een bevlogen spreker die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Hij weet mensen te raken met zijn vlotte presenteerstijl, gecombineerd met zijn ervaring als topsporter en realistische kijk op zaken. Herre wil mensen inspireren vooral aan de slag te gaan met persoonlijke condities om te kunnen presteren.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Bunzl Nederland

We hebben Herre uitgenodigd als spreker bij het halfjaarlijkse evenement voor 35-collega\'s. Hij vertelde een interessant, energiek verhaal dat goed aansloot bij deze doelgroep en kreeg iedereen uit zijn stoel :). Zeker een aanrader, dankjewel Herre!

Lifeguard

Echt goed gedaan Herre, heel blij mee. Lekker energiek en goede inhoud met wetenschappelijke onderbouwing

Herre Zonderland

Herre Zonderland heeft op hoog niveau geturnd en was één van de grootste talenten van Nederland. Inmiddels houdt hij zich bezig met het inspireren en motiveren van deelnemers.

Door zijn energieke stijl van presenteren is hij in staat om deelnemers echt ‘in beweging’ te brengen. Herre gebruikt zijn topsport-achtergrond om mensen een spiegel voor te houden dat mentaal en fysieke fit zijn bij jezelf begint. Hij laat mensen nadenken en reflecteren op hun eigen gedrag.

Herre is een vlotte spreker, kan snel schakelen en gebruikt zijn publiek door middel van een interactieve aanpak. Daarnaast maakt de Friese bescheidenheid Herre benaderbaar en weet hij snel een prettige sfeer te creëren met zijn publiek.

Onderwerpen waar Herre Zonderland over spreekt

 • Energiemanagement
 • High performance
 • Vitaliteit
 • Presteren onder druk
 • Topsport en business
 • Stressmanagement
 • Duurzaam presteren
 • Focus
 • Omgaan met tegenslag en veerkracht

Veelvoorkomende vragen die Herre krijgt: Hoe motiveer je mensen? Hoe krijg je het aantal burn-out rates omlaag? Hoe krijg je medewerkers vitaler en veerkrachtiger? Hoe krijg je meer betrokkenheid bij mensen? Hoe wordt je als persoon effectiever?

Persoonlijke achtergrond Herre Zonderland

Herre Zonderland heeft op hoog niveau geturnd en was in zijn lichting één van Nederlands grootste talenten op turngebied. Zo was Herre Nederlands Kampioen op de meerkamp in 2003 en heeft hij deelgenomen aan EK’s en WK’s. Tijdens zijn actieve turncarrière heeft Herre zijn HBO-studie Commerciële Economie afgerond en heeft hij ook de Master Sportmanagement aan het Johan Cruyff Institute gedaan en in 2012 zijn diploma behaald. Tijdens zijn topsportcarrière heeft Herre bij de Politie Fryslân gewerkt.

Na het beëindigen van zijn turncarrière in 2009 heeft Herre zich gericht op zijn maatschappelijke carrière waarbij hij onder andere bij Sportstad Heerenveen en de KNGU gewerkt heeft. Maar Herre heeft zich vooral gespecialiseerd in het vak van energiemanagement sinds 2013. Hij werkt sinds 2013 o.a. als trainer/spreker/adviseur.

Dagvoorzitter

Als energieke en positieve dagvoorzitter vindt hij het belangrijk om een aanvulling te zijn op het programma van het betreffende event. Herre is met name gespecialiseerd in het dag voorzitterschap bij events rondom de thema’s (top)sport, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid.

Zijn speerpunten zijn:

 • Het pakken van de aandacht
 • Vragen stellen die het publiek denkt maar niet stelt
 • Het aanbrengen van overzicht

Herre Zonderland boeken als spreker of als dagvoorzitter?

In de relatief korte motivationals die Herre verzorgt, krijgt hij het voor elkaar om deelnemers te laten inzien dat de sleutel vaak bij het individu ligt. Daarnaast zit de kern voor (gedrag)verandering in kleine concrete stappen. Herre stimuleert mensen altijd met een actie de zaal uit te stappen. De call 2 action is belangrijk om uiteindelijk de inspiratie van een lezing te vertalen naar gedrag.

Geïnteresseerd in Herre Zonderland ? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Bunzl Nederland

We hebben Herre uitgenodigd als spreker bij het halfjaarlijkse evenement voor 35-collega\'s. Hij vertelde een interessant, energiek verhaal dat goed aansloot bij deze doelgroep en kreeg iedereen uit zijn stoel :). Zeker een aanrader, dankjewel Herre!

Lifeguard

Echt goed gedaan Herre, heel blij mee. Lekker energiek en goede inhoud met wetenschappelijke onderbouwingBeschikbaarheid en informatie Herre Zonderland

 • 8,9 op basis van +900 reviews
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
 • Corona annulering = kosteloos verzetten
 • Snel direct contact met deze spreker