Op zoek naar een energieke en motiverende spreker voor jouw event?

Herre Zonderland
Bewaar als favoriet

Herre Zonderland

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Ex-topsporter Herre Zonderland is een bevlogen spreker die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Hij weet mensen te raken met zijn vlotte presenteerstijl, gecombineerd met zijn ervaring als topsporter en realistische kijk op zaken. Herre wil mensen inspireren vooral aan de slag te gaan met persoonlijke condities om te kunnen presteren.

Groene Hart Ziekenhuis

"Herre is een erg energieke en enerverende spreker. Hij weet de toehoorders te activeren, zowel mentaal als fysiek. Hij geeft fraai inzicht in het concept energie, prestatie en concentratie."

Herre Zonderland

Herre Zonderland heeft op hoog niveau geturnd en was één van de grootste talenten van Nederland. Inmiddels houdt hij zich bezig met het inspireren en motiveren van deelnemers.

Door zijn energieke stijl van presenteren is hij in staat om deelnemers echt ‘in beweging’ te brengen. Herre gebruikt zijn topsport-achtergrond om mensen een spiegel voor te houden dat mentaal en fysiek fit zijn bij jezelf begint. Hij laat mensen nadenken en reflecteren op hun eigen gedrag.

Herre is een vlotte spreker, kan snel schakelen en gebruikt zijn publiek door middel van een interactieve aanpak. Daarnaast maakt de Friese bescheidenheid Herre benaderbaar en weet hij snel een prettige sfeer te creëren met zijn publiek.

Onderwerpen waar Herre Zonderland over spreekt

 • Energiemanagement
 • High performance
 • Vitaliteit
 • Presteren onder druk
 • Topsport en business
 • Stressmanagement
 • Duurzaam presteren
 • Focus
 • Omgaan met tegenslag en veerkracht

Veelvoorkomende vragen die Herre krijgt: Hoe motiveer je mensen? Hoe krijg je het aantal burn-out rates omlaag? Hoe krijg je medewerkers vitaler en veerkrachtiger? Hoe krijg je meer betrokkenheid bij mensen? Hoe wordt je als persoon effectiever?

Persoonlijke achtergrond Herre Zonderland

Herre Zonderland heeft op hoog niveau geturnd en was in zijn lichting één van Nederlands grootste talenten op turngebied. Zo was Herre Nederlands Kampioen op de meerkamp in 2003 en heeft hij deelgenomen aan EK’s en WK’s. Tijdens zijn actieve turncarrière heeft Herre zijn HBO-studie Commerciële Economie afgerond en heeft hij ook de Master Sportmanagement aan het Johan Cruyff Institute gedaan en in 2012 zijn diploma behaald. Tijdens zijn topsportcarrière heeft Herre bij de Politie Fryslân gewerkt.

Na het beëindigen van zijn turncarrière in 2009 heeft Herre zich gericht op zijn maatschappelijke carrière waarbij hij onder andere bij Sportstad Heerenveen en de KNGU gewerkt heeft. Maar Herre heeft zich vooral gespecialiseerd in het vak van energiemanagement sinds 2013. Hij werkt sinds 2013 o.a. als trainer/spreker/adviseur.

Dagvoorzitter

Als energieke en positieve dagvoorzitter vindt hij het belangrijk om een aanvulling te zijn op het programma van het betreffende event. Herre is met name gespecialiseerd in het dag voorzitterschap bij events rondom de thema’s (top)sport, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid.

Zijn speerpunten zijn:

 • Het pakken van de aandacht
 • Vragen stellen die het publiek denkt maar niet stelt
 • Het aanbrengen van overzicht

Herre Zonderland boeken als spreker of als dagvoorzitter?

In de relatief korte motivationals die Herre verzorgt, krijgt hij het voor elkaar om deelnemers te laten inzien dat de sleutel vaak bij het individu ligt. Daarnaast zit de kern voor (gedrag)verandering in kleine concrete stappen. Herre stimuleert mensen altijd met een actie de zaal uit te stappen. De call 2 action is belangrijk om uiteindelijk de inspiratie van een lezing te vertalen naar gedrag.

Geïnteresseerd in Herre Zonderland ? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Schagen infra BV

"Vanuit de spreker snelle en accurate communicatie. De afspraak met de gastspreker waren snel gemaakt via deSpreker.nl. Intake gesprek met Herre was goed gaf inzicht in de presentatie. Voor Herre gaf het inzicht in wat voor bedrijf wij zijn en wat voor publiek hij kon verwachten. De presentatie paste dus ook goed in onze Vitaliteitsdag."

NBC Universal

"Herre Zonderland heeft op onze jaarlijkse Town Hall een lezing verzorgt. Super leuke ervaring! Het was een interactieve sessie met een goede dosis humor maar met een belangrijke en inspirerende boodschap."

Bunzl Nederland

" We hebben Herre uitgenodigd als spreker bij het halfjaarlijkse evenement voor 35-collega's. Hij vertelde een interessant, energiek verhaal dat goed aansloot bij deze doelgroep en kreeg iedereen uit zijn stoel :). Zeker een aanrader, dankjewel Herre! "

Lifeguard

"Echt goed gedaan Herre, heel blij mee. Lekker energiek en goede inhoud met wetenschappelijke onderbouwing"

Beschikbaarheid en informatie

Herre Zonderland

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1250 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid