Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Michael Kortekaas
Bewaar als favoriet

Michael Kortekaas

Tariefindicatie: 1250 - 2000 Euro

Michael Kortekaas (bekend van het tv-programma ‘Hunted’) trainde militairen en politiemensen op fysiek gebied, op gevechtsvaardigheden, procedures en mentale veerkracht. Hij is gespecialiseerd in de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Arko, Semco style instituut

Michael Kortekaas is fenomeen. Hij vertelt je geen verhaal, hij is zijn verhaal! Zijn totale toewijding om gezonder presentatie in elk leef- of werkomgeving te bevorderen, combineert hij met vriendelijkheid en respect voor ieders niveau.

Kevin

Michael is een van de weinige sprekers die met humor een serieuze boodschap kan overbrengen aan het publiek.

Michael Kortekaas

Michael Kortekaas (bekend van het tv-programma ‘Hunted’) heeft jarenlang opleidingen verzorgd voor de Politie, Brandweer en Defensie. Tijdens zijn carrière richtte hij zich op hoog risico-beroepen; politiemensen en militairen die werken onder uiteenlopende extreme omstandigheden. Het viel Michael op dat binnen veel opleidingen de nadruk ligt op de ‘hard skills’, terwijl juist soft skils als focus, (zelf)reflectie, mindsetting, actief luisteren, kwetsbaarheid én empathisch vermogen doorslaggevend wanneer mensen, teams en organisaties willen excelleren.

Deze kennis gebruikt hij ook tijdens zijn presentaties voor het bedrijfsleven. Michael begeleidt met name teams  die meer focus, veerkracht en energie willen creëren. Hij richt zich met name op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en teams in een High Performance omgeving. Zo heeft hij al bij vele banken, accountant- en advocatenkantoren en ziekenhuizen sessies verzorgd, maar ook voor bedrijven als Friesland Campina, Facebook, Reebok en Adidas .

Mogelijke lezingen Michael Kortekaas:

  • Energiemanagement, de basis van goed functioneren
  • High Performance: presteren onder druk
  • Mentale (veer)kracht en doorzettingsvermogen
  • Leiderschap
  • Vitaliteit, fitheid en energie
  • Omgaan met verandering

Als spreker wordt Michael omschreven als energiek, authentiek, verfrissend, maar vooral als iemand die mensen in ‘de leer-stand’ kan zetten en kan activeren. Zijn sessies zitten vol met energie, zijn interactief en worden afgewisseld met kennis, opdrachten, reflectie en relevant beeldmateriaal. Zijn lezingen zijn niet alleen binnen bedrijven en overheid relevant, maar ook binnen het reguliere onderwijs, opvoeding en trainers van sportclubs.

Online lezing ‘Managing your energy and focus in difficult times

Hoe houd je een gezonde werk-privé balans, focus op de dingen die je wilt bereiken en ook nog je energiebatterijen opgeladen in deze uitdagende tijden? Michael heeft door zijn jarenlange ervaring, concreet en helder advies en antwoorden op de gestelde vragen.

Over Michael Kortekaas

Michael heeft na zijn opleiding aan het CIOS en de Sportacademie 12,5 jaar gewerkt voor politie en defensie. Tijdens zijn carrière binnen de overheid heeft hij opleiding gegeven aan hoog risico beroepen; politiemensen en militairen, die werken onder uiteenlopende extreme omstandigheden. Naast de fysieke gesteldheid van militairen en politiemensen trainde hij deze doelgroepen vooral op gevechtsvaardigheden, procedures en mentale (veer)kracht. Deze trainingen gaan ook over specifieke competenties als mindsetting, actie-intelligentie, leiding geven aan high impact crimes en voorbereiding op of omgang met terreur.

Michael Kortekaas in Hunted

Sinds 2017 is Michael te zien op NPO3 als één van de hunters in het televisieprogramma Hunted. In dit programma wordt door een speciale opsporingsdienst jacht gemaakt op voortvluchtige mensen. Het geeft een unieke inkijk in hoe onze inlichtingendiensten en verschillende teams van politie en defensie (samen)werken.

Michael Kortekaas boeken als spreker?

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Arko, Semco style instituut

Michael Kortekaas is fenomeen. Hij vertelt je geen verhaal, hij is zijn verhaal! Zijn totale toewijding om gezonder presentatie in elk leef- of werkomgeving te bevorderen, combineert hij met vriendelijkheid en respect voor ieders niveau.

Kevin

Michael is een van de weinige sprekers die met humor een serieuze boodschap kan overbrengen aan het publiek.Beschikbaarheid en informatie Michael Kortekaas

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker