Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

"Mijn complimenten voor hoe onder jouw leiding gisteren de ondernemersaward-avond (Vooral toen het geheel conform mijn verwachting mis ging met de techniek rondom het stemmen) een geslaagde avond is geworden. Ik denk dat je gisteren de enige professional was die dit soort events al eens vaker had. Improviseren gaat je goed af en chapeau voor de momenten dat je alles goed aanvoelde en hier en daar ingreep. Ik geef toe, je was voor mij tot gisteren een onbekende, maar vanaf nu ben je in het geheugen gegrift".
JBS Advocaten

Sprekers Duurzame inzetbaarheid

HomeSprekers/Ontwikkeling medewerkers/Duurzame inzetbaarheid

Je hoort het vaak, duurzame inzetbaarheid. Maar wat is dat precies en hoe zet je iemand duurzaam in? Vitaliteit op de werkvloer is erg belangrijk. Gezondheid tijdens werk staat bovenaan. Laat onze sprekers en trainers met je meedenken. Waar kunnen jullie winst behalen?

82 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over duurzame inzetbaarheid

Waarschijnlijk heb je de term al vaak voorbij horen komen, duurzame inzetbaarheid. Maar wat houdt het precies in? Leer meer de onderdelen van duurzame inzetbaarheid en waarom het zo belangrijk is. Wat kunnen jullie samen doen en wat kan de organisatie doen? De spreker of trainer inspireert jullie graag!