Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

'De presentatie van Adriaan Wagenaar was vooral een eyeopener voor veel van de deelnemers. Door de voorbeelden en vergelijkingen met kinderen en generaties die als rode draad door de presentatie liepen wist Adriaan niet alleen besef te creëren van het belang van vragen stellen en verbindingen leggen door verhalen te vertellen, maar gaf hij ook concrete ideeën om deze toe te passen op professioneel vlak'. Gerard van Vliet, directeur a.i Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren
Nederlandse Vereniging van Commissarissen en Directeuren

Sprekers Olympische spelen

HomeSprekers/Spreker Sport/Olympische spelen

Topsport, veerkracht en motivatie. Topsporters, sporters die mee hebben gedaan aan de olympische spelen, hebben zoveel lessen moeten doorstaan. Veel van die lessen kunne vertaald worden naar het bedrijfsleven. Laat onze sprekers je inspireren!

10 Sprekers gevonden

Enrico Lacruz Bekijken
Bewaar als favoriet
Wim de Bundel Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
yara van kerkhof Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Olympische spelen

Er zijn veel onderwerpen waar sporters over spreken. Doelen bereiken is ook een belangrijke. Hoe behaal je het gewenste resultaat en wat zijn de voorbereidende stappen die je neemt? Door middel van ervaring en persoonlijke verhalen, nemen onze sprekers je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over de olympische spelen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.