Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Hanneke Berghoef – Nestle Purina Beste Jeroen, Afgelopen jaar werd voor de tweede keer de BonzOmerspelen gehouden: een sportief evenement voor hond en baas, wat het jaar ervoor 5.000 bezoekers had getrokken, georganiseerd door hondenvoerfabrikant Bonzo. Voor de BonzOmerspelen 2005 vonden we in jou precies de persoon die we nodig hadden! We zochten een presentator die dag nog leuker kon maken en de mensen kon vermaken tot aan de prijsuitreiking. Al vanaf de eerste kennismaking bleek je enthousiasme voor het evenement (je bent dan ook een trots hondenbezitter natuurlijk!) en je eigen creativiteit. Op de dag zelf heb je je fantastisch ingezet en goed geïmproviseerd. De bezoekers en deelnemers waren dan ook razend enthousiast. Evenals wij. Hierbij nogmaals bedankt en als we de datum hebben gekozen voor dit jaar, nemen we zeker contact met je op! Met vriendelijke groet, Hanneke Berghoef Projectleider BonzOmerspelen
Nestle Purina

Sprekers Olympische spelen

HomeSprekers/Spreker Sport/Olympische spelen

Topsport, veerkracht en motivatie. Topsporters, sporters die mee hebben gedaan aan de olympische spelen, hebben zoveel lessen moeten doorstaan. Veel van die lessen kunne vertaald worden naar het bedrijfsleven. Laat onze sprekers je inspireren!

8 Sprekers gevonden

Jacques Brinkman Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
yara van kerkhof Bekijken
Bewaar als favoriet
Tom-van-t-hek Bekijken
Bewaar als favoriet
Robin van Galen Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Uytdehaage Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Jenniskens Bekijken
Bewaar als favoriet
Tim Hofman Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Olympische spelen

Er zijn veel onderwerpen waar sporters over spreken. Doelen bereiken is ook een belangrijke. Hoe behaal je het gewenste resultaat en wat zijn de voorbereidende stappen die je neemt? Door middel van ervaring en persoonlijke verhalen, nemen onze sprekers je graag mee. Onze sprekers maken hun lezing over de olympische spelen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.