Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Nouchka Fontijn
Bewaar als favoriet

Nouchka Fontijn

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Boksen.. een één op één gevecht in de ring. Nouchka stond in haar jaren als Olympisch topbokster 180 keer in de ring om een wedstrijd uit te vechten. Zij leerde daar niet alleen harde klappen uit te delen, maar ook hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Laat je inspireren door haar bouwstenen voor succes, en leer van een “boksers mindset”, waarin dagelijkse thema’s als focus, omgaan met druk en veerkracht voorop staan.

Jessica Belder, RGF Staffing

" Afwisselend, goede interactie met iedereen en ook de filmpjes waren echt goed! Ze had zich top verdiept in onze thema's! "

Nouchka Fontijn

Nouchka Fontijn is een Nederlandse boksster en heeft 14 jaar op het allerhoogste niveau gebokst. Ze was driemaal Europees Kampioen, behaalde twee Olympische medailles en meerdere WK-medailles. Boksen is een sport die draait om voorkomen, incasseren en keihard terugslaan. Het is een intense sport, waarbij mentaliteit nóg belangrijker is dan die ene powerpunch. Boksen heeft zó veel gelijkenissen met het leven.

Nouchka legt tijdens haar interactieve lezing het (bedrijfs)leven naast het leven in de boksring. De luisteraars zullen verbaasd zijn over de lessen die uit de ring mee te nemen zijn naar het echte leven. Nouchka staat bekend om haar levendige, energieke sessies. Er is gedurende de hele sessie veel interactie met het publiek. Nouchka is veelzijdig, levert maatwerk en een heleboel uiteenlopende thema’s behandelen. Goed voor jezelf zorgen, mindset en omgaan met druk zijn favoriete onderwerpen. In de sessie zit áltijd een beetje fysieke actie, desgewenst uit te breiden tot een complete boksclinic.

Op zoek naar de juiste mindset in het team? Kan jouw team wel een energyboost gebruiken of is er nood aan teambuilding? Nouchka helpt, door te inspireren, activeren en te verbinden!

Mogelijke thema’s lezing Nouchka Fontijn

  • Mijn 5 gouden stappen naar succes
  • Vitaliteit
  • Mindset
  • Omgaan met druk
  • Lef tonen, uitdagingen aan gaan
  • ‘Lessons learned’ uit de boksring en de Special Forces

Achtergrond Nouchka Fontijn

Nouchka heeft 14 jaar op het allerhoogste niveau gebokst. Ze behaalde meerdere Europese titels en WK-medailles, en stond als eerste Nederlandse vrouwelijke boksster op de Spelen. Zij nam twee maal een Olympische medailles mee naar huis. Ze eindigde haar carrière afgelopen zomer met in Tokio met een bronzen medaille en heeft zich nu volledig toegelegd op het geven van presentaties en clinics aan het bedrijfsleven. In 2021 deed zij mee aan het programma Special Forces VIPS, wat zij wist te winnen.

Interesse in een lezing van Nouchka Fontijn of heb je een vraag?

Na de sessie zullen de deelnemers vol energie zijn, en geïnspireerd om ook het beste uit zichzelf te halen. Geïnteresseerd in haar verhaal? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch 072 – 740 75 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Tjeu Thompson, Nationale Nederlanden

"Ik heb al veel sprekers gezien, maar jouw verhaal was ECHT ijzersterk. Het niet opgeven en de topsportmentaliteit werd nog lang nabesproken. "

Tom Froonen - Jong Oranje Young Professionals

"Nouchka heeft een duidelijk verhaal in huis en kan zich flexibel opstellen als het gaat om thema’s om over te spreken, omdat zij meer in huis heeft dan het zijn van topsporter. Ze kan zo goede verbindingen maken, waardoor haar verhalen kunnen aansluiten bij vele organisaties ook buiten de wereld van sport. Wij (Jong Oranje Young Professionals) vonden het super Nouchka onder te kunnen brengen binnen het programma van ons jaarlijkse Sneakergala. "

Beschikbaarheid en informatie

Nouchka Fontijn

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid