Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Door zijn interactie met het publiek is Ad in staat zijn publiek van begin tot het eind vast te houden. Hij doet dit met veel enthousiasme, humor en creativiteit. Door omstandigheden kon ik Ad een week voor onze activiteit pas benaderen. In een week tijd heeft Ad, met zijn waardevolle tips, niet alleen waarde aan onze workshop toegevoegd, hij heeft er ook voor gezorgd dat onze bijna 200 deelnemers een leuke, interactieve en leerzame workshop hebben gehad. Daarnaast is het heel prettig werken met Ad en heeft hij snel door wat de bedoeling is.
Veiligheidsregio NHN

Sprekers Vechtsport

HomeSprekers/Spreker Sport/Vechtsport

Leer meer van vechtsporters! Presteren onder druk, snel beslissingen maken, werk - privé balans. Vechtsporters weten er alles van. De ervaring in de topsport brengt mooie verhalen en wijze lessen.

3 Sprekers gevonden

Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
Ruben Assmann Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Vechtsport

Sporters zijn zich erg bewust van hun lichaamstaal en mindset. Vechtsporters kunnen informatie geven en verhalen vertellen over de sport, maar nog veel interessanter zijn de lessen. De processen vooraf en achteraf. Motivatie, veerkracht en omgaan met tegenslagen. Onze sprekers maken hun lezing over vechtsport op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.