Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

‘Martijn Arets fascineert. Zijn Brand Expedition en alles daaromheen is ontzettend inspirerend en opent luikjes die eerder nog potdicht zaten. Wij hadden Martijn uitgenodigd als spreker op ons Scripta Castel Storytelling Event en dat bleek een goede keuze. Zijn enthousiaste verhaal heeft onze gasten geïnspireerd en aan het denken gezet, bleek uit de reacties achteraf.’ - Djoeke Barkey, projectredacteur Scripta Media
Scripta Media

Sprekers Vechtsport

HomeSprekers/Spreker Sport/Vechtsport

Leer meer van vechtsporters! Presteren onder druk, snel beslissingen maken, werk - privé balans. Vechtsporters weten er alles van. De ervaring in de topsport brengt mooie verhalen en wijze lessen.

3 Sprekers gevonden

Edith Bosch Bekijken
Bewaar als favoriet
noël van 't end Bekijken
Bewaar als favoriet
Ruben Assmann Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Vechtsport

Sporters zijn zich erg bewust van hun lichaamstaal en mindset. Vechtsporters kunnen informatie geven en verhalen vertellen over de sport, maar nog veel interessanter zijn de lessen. De processen vooraf en achteraf. Motivatie, veerkracht en omgaan met tegenslagen. Onze sprekers maken hun lezing over vechtsport op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.