Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Public relations

HomeSprekers/Marketing en Sales/Marketing/Public relations

Zoek je een inspirerende spreker op het gebied van Public Relations? Onze deskundige sprekers en workshopleiders leggen uit hoe je de kloof tussen identiteit, imago en reputatie zo klein mogelijk houdt. En geven je PR tips en tricks.

3 Sprekers gevonden

Robert-Jan Knoop Bekijken
Bewaar als favoriet
Jeroen Duijvestijn Bekijken
Bewaar als favoriet
Fanny Bod Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Public relations

Public Relations (PR) houdt zich bezig met identiteit, imago en reputatie van jouw organisatie. De identiteit of (corporate) identity is de persoonlijkheid van je organisatie. Het is waar je als organisatie voor staat en wat de visie van de organisatie is. In het ideale geval komt dit 1-op-1 overeen met het imago: het beeld dat de stakeholders van jouw identiteit hebben. Je reputatie is dan weer het oordeel dat stakeholders hebben over je organisatie op basis van dit beeld. Een goede PR zorgt ervoor dat de kloof tussen identiteit, imago en reputatie niet te groot wordt. Stakeholders kunnen aandeelhouders zijn, maar ook consumenten, de overheid of bepaalde actiegroepen. Door interne en externe communicatie informeer je zowel medewerkers als stakeholders. De traditionele manier om met nieuws in de publiciteit te komen, is middels een persbericht naar mediaredacties. Maar Social Media hebben PR op zijn kop gezet. Organisaties zijn niet meer de enige zender van informatie over zichzelf. Tegenwoordig staat bij PR luisteren, praten, meedenken en delen centraal. Social Media kunnen zorgen voor een enorme populariteit van jouw organisatie of merk, maar ook voor een afbreukrisico. Zo kan een fout of storing door Social Media binnen de kortste keren een enorm nieuwsitem worden. Wordt het ook eens tijd om jouw PR-strategie tegen het licht te houden? Of ben je benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden van social media op het gebied van PR Marketing? Onze Marketing en PR deskundigen helpen je verder met een lezing, training of workshop. Neem contact op met het team van DeSpreker.nl en boek een spreker of workshopleider. Of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.