Nr.1 online sprekersbureau
Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur
Aangepaste (corona) annuleringsvoorwaarden
8,9 op basis van +620 reviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Alleen maar lof, helemaal naar wens! Geschikt voor alle relaties en goed ingegaan op doelgroep. Iedereen was enthousiast!
Compaen Groep

Sprekers Social selling

HomeSpreker/Marketing en Sales/Sales/Social selling

Wil je jouw B2B Sales, Marketing en Service teams beter in staat stellen hun commerciële doelen te behalen? Laat onze ervaren sprekers een training, workshop of lezing over Social Selling geven en ontwikkel een succesvolle Social Selling strategie!

4 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over Social selling

Social media wordt een steeds relevanter medium om potentiële B2B klanten te werven en bestaande B2B klanten te onderhouden. Veel organisaties zetten Social media nu al in voor marketingdoeleinden, maar vaak nog niet voor sales. Met Social selling gebruik je Social media voor je klantcontact. Social selling is het gericht netwerken op sociale media om contact te leggen en houden met klanten en businesspartners. Dit doe je door te reageren, te ‘liken’ en de bijdragen van je klanten te delen. Ook deel je jouw expertise, tips en ideeën op de sociale media waar jouw klanten zich bevinden. Zo ga je de interactie aan met je volgers. Steeds meer bedrijven die actief zijn in B2B maken Social selling onderdeel van hun overkoepelende marketing strategie. Zij laten hun medewerkers kennismaken met social selling-tools en -trainingen. Logisch, want Social selling is dé manier om stap-voor-stap het vertrouwen van je klanten te winnen. Wil jij Social selling ook in jouw organisatie toepassen? Boek dan nu een inspirerende spreker, trainer of workshopleider op het gebied van Social selling. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.