Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

''Hans is een aangename, onderhoudende spreker die zaken vaak vanuit een ander interessant perspectief benadert en enthousiast deelt. Daarbij schuwt hij interactie met de zaal absoluut niet. Echt een aanrader om andere invalshoeken te verkennen en beweging in een evenement te krijgen.'' Marc Schrijen
Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Limburg

Sprekers Social selling

HomeSprekers/Marketing en Sales/Sales/Social selling

Wil je jouw B2B Sales, Marketing en Service teams beter in staat stellen hun commerciële doelen te behalen? Laat onze ervaren sprekers een training, workshop of lezing over Social Selling geven en ontwikkel een succesvolle Social Selling strategie!

10 Sprekers gevonden

Victor Bonke Bekijken
Bewaar als favoriet
aruna gopal online personal brand Bekijken
Bewaar als favoriet
Bekijken
Bewaar als favoriet
danielle de jonge Bekijken
Bewaar als favoriet
Jochem Klijn Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Hassels Mönning Bekijken
Bewaar als favoriet
Jan-Willem Seip Bekijken
Bewaar als favoriet
Yuri van der Sluis Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Social selling

Social media wordt een steeds relevanter medium om potentiële B2B klanten te werven en bestaande B2B klanten te onderhouden. Veel organisaties zetten Social media nu al in voor marketingdoeleinden, maar vaak nog niet voor sales. Met Social selling gebruik je Social media voor je klantcontact. Social selling is het gericht netwerken op sociale media om contact te leggen en houden met klanten en businesspartners. Dit doe je door te reageren, te ‘liken’ en de bijdragen van je klanten te delen. Ook deel je jouw expertise, tips en ideeën op de sociale media waar jouw klanten zich bevinden. Zo ga je de interactie aan met je volgers. Steeds meer bedrijven die actief zijn in B2B maken Social selling onderdeel van hun overkoepelende marketing strategie. Zij laten hun medewerkers kennismaken met social selling-tools en -trainingen. Logisch, want Social selling is dé manier om stap-voor-stap het vertrouwen van je klanten te winnen. Wil jij Social selling ook in jouw organisatie toepassen? Boek dan nu een inspirerende spreker, trainer of workshopleider op het gebied van Social selling. Neem nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.