Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

aruna gopal online personal brand
Bewaar als favoriet

Aruna Gopal

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Aruna helpt ondernemers en professionals die een sterke personal brand willen ontwikkelen voor hun online en offline profilering. Ze inspireert anderen om meer van zichzelf te laten zien en hun talenten in te zetten om een positieve impact te hebben. 

Netwerkcafe Amsterdam Zuid

"We asked Aruna because she has a proven record of motivating potential entrepreneurs and professionals to develop a strong personal brand either online or offline. Aruna also inspired our participants for the need to rethink their personal brand strategy. She definitely supported the participants to (re-)think their next steps in their journey to paid work. As one participant wrote in the evaluation ‘with the right, positive attitude anything is possible and that dreams can come true and much more! It was one of the best webinars ever.’ "

Aruna Gopal

Aruna Gopal helpt professionals, ondernemers en organisaties om zichtbaarder te worden op LinkedIn met een authentieke personal brand. Ze leert hoe je met behulp van storytelling je eigen verhaal op LinkedIn kan vertellen. Om met jouw verhaal anderen te inspireren én om te verbinden met nieuwe klanten, commerciële partners óf werkgevers.

Met haar masterclasses creëert ze voor organisaties een sterke (online) présence door de personal brands van hun medewerkers te activeren. Het resultaat voor iedere deelnemer:

✔ Je hebt een waanzinnig LinkedIn profiel.
✔ Je weet wat je uniek maakt en valt daarmee op.
✔ Je bent echt jezelf, ook online.
✔ Je bent online goed vindbaar en wordt herkend als thought leader.
✔ Je trekt mensen aan waar je graag zaken mee doet.
✔ Je bouwt een waardevol netwerk met ideale klanten en prospects.
✔ Je vergroot je zichtbaarheid, je omzet en je winst.

Mogelijke masterclasses van Aruna Gopal

Masterclass Personal Branding 
Zakelijk succes met LinkedIn. Hoe zorg je ervoor dat je als professional gaat opvallen tussen alle andere professionals die exact hetzelfde doen als jij? Hoe bouw je een waardevol netwerk? Hoe trek je mensen aan waar je graag zaken mee doet? Hoe behaal je je zakelijke en persoonlijke doelen? In de Masterclass Personal Branding laat Aruna Gopal zien hoe je jouw personal brand kunt inzetten om waardevolle relaties aan te gaan met mensen. En hoe je vanuit die verbinding een gunfactor kunt creëren waardoor mensen graag zaken met je doen.

Masterclass Omdenken
Je moet soms loslaten wat je gewend bent om te bereiken wat je echt wil bereiken. Omdenken dus. Tijdens deze inspiratie sessie leer je hoe je kunt omdenken om daarmee je persoonlijke en zakelijke (team) doelen sneller te behalen. De enige sessie voor ondernemers en professionals met een bewezen 10 stappen-plan om direct verandering in gang te zetten.

Masterclass Social Selling
Al tijdens deze masterclass ga je verbinden met ideale klanten en commerciële partners door de personal brands van je medewerkers te activeren op LinkedIn. De masterclass Social Selling is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten met een sterk online présence op LinkedIn om daarmee bestaande relaties te versterken en te verbinden met nieuwe klanten.

Over Aruna Gopal

Vanaf het moment dat ze in 1994 tijdens haar studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit voor het eerst kennis maakte met het internet werd de DIGITAL NERD in haar geboren. Ontdekken hoe je digital en social persoonlijk kunt maken. Hoe je echt contact kunt maken met mensen en waardevolle relaties kunt opbouwen. Ze schreef er een plan over en won een prijs, waarna ze les mocht geven aan eerstejaars bedrijfskunde studenten, terwijl ze zelf tweedejaars was.

Na haar studie ging ze als adviseur online aan de slag bij diverse corporates en de rijksoverheid om hen te helpen digitale tools in te zetten om mensen dichterbij te brengen. In 2016 vroeg een collega bij Rabobank haar om een LinkedIn training te geven. Als voorbereiding op de training besloot ze haar eigen profiel kritisch te bekijken. Ze veranderde één zin op haar LinkedIn profiel en dat leverde een stroom aan offerteaanvragen op (zelfs in Australië en de VS). Ze had onbedoeld haar personal brand geactiveerd op LinkedIn. Het zette haar aan het denken en ze besloot na 20 jaar dienst om voor zichzelf te beginnen. Nu geeft ze trainingen en coacht ze ondernemers en professionals die willen groeien.

Geïnteresseerd in een lezing of workshop van Aruna Gopal?

Aruna zet enerverende sessies neer en geeft net dat zetje wat professionals nodig hebben. De sessies hebben een hoog entertainment gehalte, waardoor je geboeid blijft tot de laatste minuut.

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Hieroo

"De masterclass over omdenken was heel interessant en heeft mij aangezet om eens goed stil te staan bij waar ik sta in mijn leven en wat ik wil. Iets wat ik denk dat iedereen zo nu en dan nodig heeft! De start van de sessie met Aruna’s persoonlijke verhaal maakte dat het concept omdenken direct voor mij ging leven en met de prikkelende vragen die volgden, werd ik uitgedaagd om bij mezelf te rade gaan. Ze weet mensen te kluisteren aan haar verhaal en op een toegankelijke manier uit te nodigen om ook hun ideeën en verhalen te delen."

Beschikbaarheid en informatie

Aruna Gopal

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid