Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Chris Potter
Bewaar als favoriet

Chris Potter

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Chris Potter heeft een achtergrond in marketingcommunicatie en is zich sinds 2007 gaan specialiseren in personal branding en online profileren. Op een praktische wijze neemt zij je mee op weg naar het versterken van je eigen merk. Chris geeft richting, denkt ruim, verbindt, luistert onbevooroordeeld, gelooft in oplossingen en ziet mogelijkheden.

Chris Potter

“De manier waarop je jezelf presenteert op momenten die er toe doen, is bepalend voor het succes in je leven” daar is Chris Potter van overtuigd. En die presentatie van jezelf vindt al lang niet meer alleen fysiek plaats, maar steeds vaker digitaal. Hoe ga je daar mee om als professional? Hoe profileer je jezelf op een manier dat je onthouden wordt en men weet wat jij voor hen kunt betekenen?

Onderwerpen

  • Personal Branding
  • Jezelf Profileren
  • Elevator pitch
  • Persoonlijke groei (vergroot je zelfvertrouwen, je autonomie en je lef)
  • Vergroot je charisma

Achtergrond

Chris Potter spreekt over de trends in de maatschappij die er toe leiden dat Personal Branding steeds belangrijker wordt en ze neemt je op praktische wijze mee op weg naar het versterken van je eigen merk. Chris heeft een achtergrond in marketingcommunicatie en is zich vanaf 2007 gaan specialiseren op de onderwerpen Personal Branding en (Online) Profileren.

Ze heeft jarenlang ervaring in het ontwikkelen van workshops en trainingen vanuit haar bedrijf Bureau Beaufort en helpt professionals hun kwaliteiten versterken, vaardigheden verbeteren en zichzelf zichtbaarder te maken zodat zij succesvoller worden in hun werk. Haar zuivere interesse in wat mensen beweegt in combinatie met haar branding en communicatie ervaring vanuit het bedrijfsleven, zorgen voor de perfecte mix op het onderwerp personal branding en pitchen.

Daarnaast is Chris founder van het platform ZijDoet.nl, dat zich richt op de ontwikkeling van talentvolle vrouwen. Voor deze community spreekt ze ook over het vergroten van zelfvertrouwen, autonomie en lef. Chris heeft een groot inlevingsvermogen en is in staat is om iedereen persoonlijk te bereiken. Zij zorgt er met aanstekelijk enthousiasme en humor voor dat mensen gemotiveerd raken hun doelen te bereiken en het beste uit zichzelf te halen. Chris geeft richting, denkt ruim, verbindt, luistert onbevooroordeeld, gelooft in oplossingen en ziet mogelijkheden.

Interactieve lezing van Chris Potter boeken?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier rechts op de pagina of telefonisch via 072 750 74 22

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Chris Potter

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid