Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Dromen Waarmaken

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Dromen Waarmaken

Wil je meer te weten komen over hoe je dromen waar kunt maken? Onze spreker, die hun droom achterna zijn gegaan, kunnen je alles vertellen. Wil je geïnspireerd worden en vol energie je eigen dromen na gaan, laat onze sprekers je inspireren!

48 Sprekers gevonden

Maarten Timmerman Zubani Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin Koolhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Des Balentien Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Suzanne Eikmans Bekijken
Bewaar als favoriet
alex sijm Bekijken
Bewaar als favoriet
Judith Webber Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Dromen Waarmaken

Je droom waarmaken gaat natuurlijk met ups en downs, maar het is het mooiste wat er is. Aan de hand van voorbeelden nemen onze sprekers jullie graag mee. Leer meer over hun route, strategie en tegenslagen. Maar nog leuker, voel de energie de positieve en raak gemotiveerd! Onze sprekers maken hun lezing over dromen waarmaken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.