Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Ik zag Ymkje tijdens de Politie TEDX in de Theater hangaar in Katwijk in mei 2019. Ze opende de dag en wist de zaal in no time stil te krijgen en te betrekken in haar pakkende verhaal, waarin ze haar persoonlijke transitie als slechtziende gebruikte om de transitie van de organisatie uit te leggen, ze staat als een huis, heeft een prettige rustige stem en een goed verhaal waar iedereen het in de pauze over had.
Fondsenwerver Rode Kruis

Sprekers Dromen Waarmaken

HomeSprekers/Inspiratie en motivatie/Dromen Waarmaken

Wil je meer te weten komen over hoe je dromen waar kunt maken? Onze spreker, die hun droom achterna zijn gegaan, kunnen je alles vertellen. Wil je geïnspireerd worden en vol energie je eigen dromen na gaan, laat onze sprekers je inspireren!

54 Sprekers gevonden

Redouan “Redo" Ait Chitt Bekijken
Bewaar als favoriet
Florian Dirkse Bekijken
Bewaar als favoriet
mindy howard Bekijken
Bewaar als favoriet
Yvo Kouwenhoven Bekijken
Bewaar als favoriet
Sandra Ysbrandy spreker Bekijken
Bewaar als favoriet
alex sijm Bekijken
Bewaar als favoriet
Bo Kramer Bekijken
Bewaar als favoriet
Joey Litjens Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over Dromen Waarmaken

Je droom waarmaken gaat natuurlijk met ups en downs, maar het is het mooiste wat er is. Aan de hand van voorbeelden nemen onze sprekers jullie graag mee. Leer meer over hun route, strategie en tegenslagen. Maar nog leuker, voel de energie de positieve en raak gemotiveerd! Onze sprekers maken hun lezing over dromen waarmaken op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.