Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Sandra Ysbrandy spreker
Bewaar als favoriet

Sandra Ysbrandy

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

De juiste mensen of de juiste plek is het belangrijkste goed van de onderneming, Ontdek hoe een zelfgekozen en soms ook noodgedwongen loopbaanverandering vooral veel energie geeft en vaak leidt tot een gelukkiger leven. Televisiechef Sandra Ysbrandy deed het ZELF, ze gooide het roer om.

Sandra Ybrandy

Televisiechef Sandra Ysbrandy weet als geen ander hoe belangrijk het is om vanuit je hart te kiezen voor een baan die bij je past. Ze deed het zelf en gooide het roer om. Het is een reis met ups en down, zelf opgeworpen drempels, verwachtingen, tegenvallers en successen. Sandra stelt zich kwetsbaar op en vertelt het hele verhaal en is daarom juist de aangewezen persoon is om dit verhaal te komen vertellen.

Bedrijven willen graag medewerkers die met heel hun hart (en ziel) voor de onderneming gaan. Je moet het ECHT leuk vinden. Enkel dan is je werk een verrijking van je leven en kun je het beste van jezelf naar boven halen. Medewerkers op de juiste plek = tevredenheid = plezier in het werk = minder ziekteverzuim = beter resultaat!

Sandra Ysbrandy vertelt over haar mooie goed betaalde baan bij de Rabobank, naar een onzeker bestaan in de wereld van catering en horeca. Uiteindelijk werd Sandra Ysbrandy een bekend televisiegezicht bij zowel de commerciële- als de Publieke Omroep.

Onderwerpen waar Sandra Ysbrandy over spreekt:

– Het Roer Om
– Balans, zingeving, uitdaging en plezier in je werk
– Loopbaanverandering
– Carrière wending
– Plan B

Werknemers/gasten worden getriggered om terug te gaan naar de basis. Wat wil ik nu eigenlijk? Haal ik het beste van mezelf naar boven? Presteer ik optimaal? Ben ik gelukkig? Of, moet ik eens solliciteren naar die andere functie binnen het bedrijf? De juiste mensen of de juiste plek is het belangrijkste goed van de onderneming, Ontdek hoe een zelfgekozen en soms ook noodgedwongen loopbaanverandering vooral veel energie geeft en vaak leidt tot een gelukkiger leven.

Achtergrond Sandra Ysbrandy

Sandra studeerde Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Al voordat zij afstudeerde, kreeg zij een baan als communicatie adviseur op het hoofdkantoor van de Rabobank. Sandra studeerde nog twee jaar Culturele Antropologie aan de Vrije Universiteit. In 2008 neem zij na 14 jaar ontslag en start met een koksopleiding. In 2009 richt Sandra haar eigen bedrijf Vergaderen aan de Keukentafel op. In datzelfde jaar wordt zij door een docent van de opleiding gevraagd om mee te doen aan een screentest voor de EO.

3 jaar lang was Sandra de vaste kok in het programma ‘Het Familiediner’ van Bert van Leeuwen. Haar bevlogenheid, enthousiasme, persoonlijkheid en vakkennis vielen op. Ze werd gevraagd om de overstap te maken naar RTL4 en Rudolph van Veen op te volgen in het populaire zondagmiddagprogramma ‘Life4You’ van Carlo en Irene. Geen gemakkelijke opgave maar wel een enorme uitdaging. Sandra heeft zich verder kunnen ontwikkelen en haar kookstijl (Vintage Cooking) mooi kunnen presenteren aan de rest van Nederland.

In september 2015 maakte Sandra de overstap van RTL4 naar SBS6, ook weer een mooie uitdaging die ze met beide handen heeft aangepakt. Sandra zit niet stil, ze schrijft kookboeken, geeft presentaties en heeft haar eigen Vintage Catering bedrijf. Daarnaast is Sandra vanaf 16 oktober 2017 samen met Meesterkok Rudolph van Veen het vaste, culinaire gezicht van het nieuwe online platform FoodFirst. Sandra organiseert in 2018 ook zelfs culinaire reizen naar Portugal.

Interesse in een lezing van Sandra Ysbrandy of heb je een vraag?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of telefonisch via 072 – 750 74 22. Wij helpen je graag verder.

Bewaar als favoriet

Beoordelingen

Beschikbaarheid en informatie

Sandra Ysbrandy

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid