Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Thijs Lindhout
Bewaar als favoriet

Thijs Lindhout

Tariefindicatie: 3000 - 4000 Euro

Thijs is de meest gevraagde spreker van Nederland over geluk & succes. Hij heeft meer dan 120 experts over dit onderwerp geïnterviewd. De beste inzichten uit deze hieruit deelt hij tijdens zijn humoristische keynotes.

Anderis Software Testing

"Contact met Thijs verliep soepel. Na een hele leuke voorbespreking met Thijs, wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Thijs had zijn lezing op onze organisatie afgestemd wat voor een persoonlijke twist zorgde. Daarbij zijn zijn verhalen en ervaringen zéér waardevol voor wie dan ook! Wat ons betreft een hele geslaagde avond."

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. En heeft hij 120+ geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters, BN’ers en miljonairs tot spiritueel leiders.

Zijn podcast hierover is door meer dan 2,5 miljoen mensen beluisterd. En met zijn volledig uitverkochte theatertours de ‘100% Inspiratieshow‘ heeft hij heel Nederland laten kennismaken met een combinatie van inspiratie en entertainment.

Boek nu de enige (online) inspiratie keynote van Nederland met LIVE DRUMS!

Het is tijd voor een nieuwe manier van inspireren. In deze tijden is het lastig om medewerkers verbonden aan je organisatie te houden. Daarom heeft Thijs de enige drum inspiratie keynote van Nederland ontwikkeld! Door de inspiratie af te wisselen met live drums blijft de energie hoog. Je medewerkers leren in een mini-workshop om te drummen en mogen stemmen welke medley er gespeeld wordt.

Dit stukje beloning en entertainment hebben we zo hard nodig. Tussendoor komen tips voorbij omtrent het vinden van geluk in tijden van crisis, hoe je thuiswerken weer leuk kan maken en hoe je de verbinding met je dierbaren en collega’s behoudt in deze bizarre tijden.
Lees meer over deze bijzondere keynote >>

Keynote ‘Geluk’ (30-90 minuten)

Tijdens de keynote geluk neemt Thijs je mee langs drie thema’s die allesbepalend zijn voor een gelukkig leven. Actiegerichtheid, mindset en liefde & connectie. Hij geeft bijvoorbeeld antwoorden op vragen als: Is het leven maakbaar? Hoe kun je geluk ervaren ondanks je omstandigheden? Is geluk pas echt geluk als je het kun delen met anderen? Na de keynote weet je hoe je makkelijker geluk in je werk en privé leven kunt ervaren.

Keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ (30-90 minuten)

Wat is de definitie van ‘succes’? En hoe verhoudt zich dit tot een gelukkig leven? Dat is waar de keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ over gaat. Als rode draad neemt Thijs je mee langs de interviews die hij heeft gedaan met succesvolle Nederlanders. Wat kunnen we leren van de succesverhalen van Maarten van der Weijden en André Kuipers? De focus tijdens deze keynote ligt op het vinden van de juiste balans, zodat je succesvol kunt zijn zonder op te branden.

Workshop ‘Ontdek je eigen geluk’ (1,5 – 2,5 uur)

Tijdens deze workshop ga je aan de bak! Aan de hand van de beste inzichten over geluk en succes voer je opdrachten uit en maak je de vertaalslag naar je eigen leven. Zo ontdek je wat geluk voor jou is en hoe je dit sneller en makkelijker kunt ervaren. Deze workshop is behalve heel leuk, ook heel waardevol. Aan de hand van humor, interactie en muziek zorgt Thijs ervoor dat de aandacht hoog blijft. Je gaat knallend van de energie naar huis. Succes gegarandeerd!

Thema’s lezingen:

  • Motivatie & inspiratie
  • Work-life balance
  • Persoonlijk leiderschap
  • Mindset (omgaan met verandering)
  • Zingeving

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Tijdens zijn keynotes benadert hij de thema’s geluk en succes vanuit verschillende invalshoeken. Hij deelt van elke invalshoek de beste inzichten en vertaalt dit naar concrete tips. Qua vorm onderscheidt hij zich door de hoge mate van entertainment. Reken op hilarische anekdotes, verrassende interactie en zelfs een muzikaal intermezzo.

Thijs Lindhout inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer videos

Beoordelingen

Gemeente Veere

"Zeer positieve ervaringen met Thijs Lindhout als spreker op een bijeenkomst over duurzaamheid bij de gemeente Veere. Verfrissend en inspirerend, fijn contact, goede voorbereiding en hij wist energie in de zaal te brengen én te houden."

Beschikbaarheid en informatie

Thijs Lindhout

Toegewijd advies team

Vrijblijvende offerte of advies binnen 24 uur

Sprekers binnen elk budget

8,9 op basis van +1200 reviews

Logo van De Spreker

© 2024 deSpreker.nl | Cookiebeleid | Privacybeleid