Op zoek naar een inspirerende spreker voor jouw (online) bijeenkomst?

Bewaar als favoriet

Thijs Lindhout

Tariefindicatie: 2000 - 3000 Euro

Thijs is de meest gevraagde spreker van Nederland over geluk & succes. Hij heeft meer dan 120 experts over dit onderwerp geïnterviewd. De beste inzichten uit deze hieruit deelt hij tijdens zijn humoristische keynotes.

Bewaar als favoriet
Ja, ik wil een vrijblijvende aanvraag doen

Of bekijk een video

Gemeente Veere

Zeer positieve ervaringen met Thijs Lindhout als spreker op een bijeenkomst over duurzaamheid bij de gemeente Veere. Verfrissend en inspirerend, fijn contact, goede voorbereiding en hij wist energie in de zaal te brengen én te houden.

Thijs Lindhout

Thijs Lindhout is de meest gevraagde spreker over geluk en succes. Hij doet al 10 jaar onderzoek naar wat mensen gelukkig maakt in het leven en op het werk. Waar vele andere inspiratie sprekers hun inzichten vooral uit boeken en onderzoeken halen, is Thijs de praktijk ingedoken. Zo heeft hij tientallen seminars over de hele wereld gevolgd. En heeft hij 120+ geluksexperts en ‘peak performers’ geïnterviewd. Van topsporters, BN’ers en miljonairs tot spiritueel leiders.

Deze interviews zijn te beluisteren in zijn 100% Inspiratie Podcast – al jaren lang de nr. 1 podcast van Nederland in de categorie zakelijk. De beste inzichten deelt hij tijdens zijn keynotes en zijn theatershow. Al zijn shows in 2018 waren volledig uitverkocht.

“Thijs heeft zijn inspirerende woorden en boodschap van nature.” – Guido Weijers, cabaretier

Door zijn onderscheidende aanpak komt Thijs met nieuwe en verrassende inzichten. Tijdens zijn keynote benadert hij de thema’s geluk en succes vanuit verschillende invalshoeken. Hij deelt van elke invalshoek de beste inzichten en vertaalt dit naar concrete tips. Hierdoor kun je na zijn keynote direct aan de slag. Dit creëert hij door veel interactie met het publiek aan te gaan en indrukwekkende verhalen te delen.

Qua inhoud onderscheidt Thijs zich door zijn benadering vanuit de praktijk. Qua vorm onderscheidt hij zich door de hoge mate van entertainment. Reken op hilarische anekdotes, verrassende interactie en zelfs een muzikaal intermezzo.

Keynote ‘Geluk’ (30-90 minuten)

Tijdens de keynote geluk neemt Thijs je mee langs drie thema’s die allesbepalend zijn voor een gelukkig leven. Actiegerichtheid, mindset en liefde & connectie. Hij geeft bijvoorbeeld antwoorden op vragen als: Is het leven maakbaar? Hoe kun je geluk ervaren ondanks je omstandigheden? Is geluk pas echt geluk als je het kun delen met anderen? Na de keynote weet je hoe je makkelijker geluk in je werk en privé leven kunt ervaren.

Keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ (30-90 minuten)

Wat is de definitie van ‘succes’? En hoe verhoudt zich dit tot een gelukkig leven? Dat is waar de keynote ‘8 Eigenschappen van Succes’ over gaat. Als rode draad neemt Thijs je mee langs de interviews die hij heeft gedaan met succesvolle Nederlanders. Wat kunnen we leren van de succesverhalen van Maarten van der Weijden en André Kuipers? De focus tijdens deze keynote ligt op het vinden van de juiste balans, zodat je succesvol kunt zijn zonder op te branden.

Workshop ‘Ontdek je eigen geluk’ (1,5-2,5 uur)

Tijdens deze workshop ga je aan de bak! Aan de hand van de beste inzichten over geluk en succes voer je opdrachten uit en maak je de vertaalslag naar je eigen leven. Zo ontdek je wat geluk voor jou is en hoe je dit sneller en makkelijker kunt ervaren. Deze workshop is behalve heel leuk, ook heel waardevol. Aan de hand van humor, interactie en muziek zorgt Thijs ervoor dat de aandacht hoog blijft. Je gaat knallend van de energie naar huis. Succes gegarandeerd!

Relevante thema’s:

  • Motivatie & inspiratie
  • Work-life balance
  • Persoonlijk leiderschap
  • Mindset (omgaan met verandering)
  • Zingeving

Thijs Lindhout inhuren of boeken voor een lezing of workshop?

Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 072 750 74 22.

Bewaar als favoriet

Meer video’s

Recensies

Gemeente Veere

Zeer positieve ervaringen met Thijs Lindhout als spreker op een bijeenkomst over duurzaamheid bij de gemeente Veere. Verfrissend en inspirerend, fijn contact, goede voorbereiding en hij wist energie in de zaal te brengen én te houden.Beschikbaarheid en informatie Thijs Lindhout

  • 8,9 op basis van +620 reviews
  • Vrijblijvende offerte binnen 1 werkdag
  • Corona annulering = kosteloos verzetten
  • Snel direct contact met deze spreker