Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Christian Kromme legt op een heldere, geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van digitale rekenkracht voor onvoorziene technologische, economische en culturele veranderingen gaat zorgen. Iedere organisatie met de ambitie om over vijf jaar nog relevant te zijn doet er goed aan zijn verhaal serieus te nemen.
Director Monnik

Sprekers Psychologie en het brein

HomeSprekers/Psychologie en het brein

Er wordt steeds meer tijd besteed aan de ontwikkeling van personeel. En dan niet alleen oppervlakkig. We gaan steeds meer de diepte in. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over psychologie en het brein.

105 Sprekers gevonden

Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Mark Mieras Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Wouter de Jong mindgym Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over psychologie en het brein

De psychologie van het brein is een interessant onderwerp. Er gebeurd heel veel in het brein, net als om ons heen. Werkdruk, veranderingen, samenwerken allemaal onderwerpen waar het brein zich ook mee bezighoudt. Maar hoe werkt het precies? Natuurlijk kom je veel te weten door artikelen en boeken te lezen. Maar door het te bespreken met elkaar en een deskundige, blijft het vaak beter hangen. De sprekers/trainers vertellen met veel enthousiasme over de psychologie van het brein. Door middel van voorbeelden en interactie blijven de aanwezigen betrokken. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de psychologie en het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.