Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Het contact met despreker.nl en Teun de Nooijer als spreker was erg prettig. Ook de extra checks of alles geregeld was, zijn echt top. Teun heeft echt een leuke en zeer geslaagde sessie gehouden. Hij heeft goed geluisterd en de inhoud van zijn verhaal weten af te stemmen op het publiek en het thema. Hij heeft zich ook erg flexibel opgesteld in zowel de indeling (2 keer een half uur) als in de invulling van het 2e deel. Hij zorgde ervoor dat er nauwelijks afstand was tussen hem en het publiek, wat zorgde voor een open en vrije sfeer, waarin ook vragen gesteld konden worden. Wat me vooral opviel was dat eigenlijk iedereen geboeid werd door het verhaal. Teun wist de aandacht van het publiek te winnen en te behouden. Dikke pluim!
RDW

Sprekers Psychologie en het brein

HomeSprekers/Psychologie en het brein

Er wordt steeds meer tijd besteed aan de ontwikkeling van personeel. En dan niet alleen oppervlakkig. We gaan steeds meer de diepte in. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over psychologie en het brein.

95 Sprekers gevonden

Paul Smit Bekijken
Bewaar als favoriet
Isabelle Feteris profielfoto spreker lezing Bekijken
Bewaar als favoriet
Ayca Szapora Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Thijs Launspach Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Wouter de Jong mindgym Bekijken
Bewaar als favoriet
Daan Jensen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over psychologie en het brein

De psychologie van het brein is een interessant onderwerp. Er gebeurd heel veel in het brein, net als om ons heen. Werkdruk, veranderingen, samenwerken allemaal onderwerpen waar het brein zich ook mee bezighoudt. Maar hoe werkt het precies? Natuurlijk kom je veel te weten door artikelen en boeken te lezen. Maar door het te bespreken met elkaar en een deskundige, blijft het vaak beter hangen. De sprekers/trainers vertellen met veel enthousiasme over de psychologie van het brein. Door middel van voorbeelden en interactie blijven de aanwezigen betrokken. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de psychologie en het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.