Toegewijd advies
Sprekers met een missie
Nr.1 online sprekersbureau
8.8 op basis van 615 klantreviews
Vrijblijvend advies
Filters

Spreker

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

“Phil is een man met een mening. Hij weet zijn boodschap écht te verkopen, omdat hij weet waar hij het over heeft, én er een duidelijk verhaal van maakt. Zijn blogs voor De Zaak, kennisplatform voor ondernemers, staan bol van enthousiasme en liefde voor het vak. Ze boeien van de eerste letter tot de laatste punt.”
Small Business Publishing B.V. - De Zaak

Sprekers Psychologie en het brein

HomeSpreker/Psychologie en het brein

Er wordt steeds meer tijd besteed aan de ontwikkeling van personeel. En dan niet alleen oppervlakkig. We gaan steeds meer de diepte in. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over psychologie en het brein.

55 Sprekers gevonden

Boek een lezing of een workshop over psychologie en het brein

De psychologie van het brein is een interessant onderwerp. Er gebeurd heel veel in het brein, net als om ons heen. Werkdruk, veranderingen, samenwerken allemaal onderwerpen waar het brein zich ook mee bezighoudt. Maar hoe werkt het precies? Natuurlijk kom je veel te weten door artikelen en boeken te lezen. Maar door het te bespreken met elkaar en een deskundige, blijft het vaak beter hangen. De sprekers/trainers vertellen met veel enthousiasme over de psychologie van het brein. Door middel van voorbeelden en interactie blijven de aanwezigen betrokken. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de psychologie en het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.