Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Frits ervaren als een inspirerende spreker die met humor een interessante verbinding legt tussen de lessen uit het verleden en de dilemma's in het heden. Yvonne van de Panne Voorzitter Vereniging Integraal Therapeuten
Vereniging van Integraal Therapeuten

Sprekers Psychologie en het brein

HomeSprekers/Psychologie en het brein

Er wordt steeds meer tijd besteed aan de ontwikkeling van personeel. En dan niet alleen oppervlakkig. We gaan steeds meer de diepte in. Laat onze sprekers en trainers je inspireren en meer leren over psychologie en het brein.

89 Sprekers gevonden

Herre Zonderland Bekijken
Bewaar als favoriet
Alice Vlottes Bekijken
Bewaar als favoriet
Margriet Sitskoorn spreker website Bekijken
Bewaar als favoriet
Houda Loukili Bekijken
Bewaar als favoriet
Erik Scherder Bekijken
Bewaar als favoriet
Martin van Kranenburg Bekijken
Bewaar als favoriet
Katja Staartjes Bekijken
Bewaar als favoriet
Patrick van Hees Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over psychologie en het brein

De psychologie van het brein is een interessant onderwerp. Er gebeurd heel veel in het brein, net als om ons heen. Werkdruk, veranderingen, samenwerken allemaal onderwerpen waar het brein zich ook mee bezighoudt. Maar hoe werkt het precies? Natuurlijk kom je veel te weten door artikelen en boeken te lezen. Maar door het te bespreken met elkaar en een deskundige, blijft het vaak beter hangen. De sprekers/trainers vertellen met veel enthousiasme over de psychologie van het brein. Door middel van voorbeelden en interactie blijven de aanwezigen betrokken. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over de psychologie en het brein op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.