Vrijblijvend advies
Filters

Sprekers

Tarief

Taal

Geslacht

Klanten vertellen:

Wij hebben Richard uitgenodigd om bij ons te spreken, omdat binnen Allseas veel (te veel) tijd besteed wordt aan het omgaan met e-mails. Richard laat op een energieke manier zien hoe wij energie kunnen besparen met een slimme methode om e-mails te processen. Binnen een bedrijf met veel techneuten zijn er op voorhand altijd vragen wat een spreker op dit gebied kan toevoegen, maar door zijn ervaring op IT gebied en z’n kennis van outlook geeft hij veel praktische, concrete tips die direct uitvoerbaar zijn. De reacties waren positief “Wat een goede presentatie! Het heeft wel iets losgemaakt, iedereen heeft het er over.” , “Mooie en nuttige presentatie, laat maar weer eens zien hoe weinig we eigenlijk van de ingebouwde functionaliteit gebruiken.” en “Heerlijk ik heb alles weg gegooid” Hij gaat diep in op het feit dat wij ons niet moeten laten afleiden door het E-mail verkeer en dat een e-mail nooit urgent kan zijn. Hij benoemt de waarschuwing van de ‘Reply All’-functie en de tip om elke email voor het zenden na te lezen voor en te checken of in het subject ‘80%’ van de inhoud van de e-mail wordt beschreven. Op het e-mail (wan)gedrag in het algemeen, het veranderen hiervan en hoe wij elkaar hierop moeten aanspreken, gaat hij verder niet op in. Wellicht komt dat terug in zijn workshop en misschien moet een gedragsverandering ook vanuit de organisatie zelf komen. Richard is een uitstekende spreker en door zijn Australische achtergrond vergelijkbaar met ‘een native English speaker’, dus erg geschikt voor een Internationaal bedrijf zoals Allseas.
Allseas

Sprekers Vergaderen

HomeSprekers/Communicatie en samenwerken/Vergaderen

Wanneer plan je een vergadering in en hoe voer je een vergadering uit? Iedereen kent het wel, het vergaderen voor het vergaderen. Maar wat is het doel? Leer meer over wanneer je een vergadering organiseert en hoe je dat doet. Onze sprekers inspireren je graag.

2 Sprekers gevonden

Webinar & 7 technieken voor psychologische veiligheid in meetings Bekijken
Bewaar als favoriet
Rob de Haas - Effectief en energiek digitaal vergaderen Bekijken
Bewaar als favoriet

Boek een lezing of een workshop over vergaderen

Vergaderen kan heel goed werken, zolang de juiste mensen en de juiste agenda aanwezig is. Het is goed om onderwerpen ter tafel te brengen, maar er moet aan het einde van de vergadering wel iets uitkomen. Het kan ook zijn dat privé en zakelijk door elkaar heen lopen. Hoe blijf je to the point en hoe kun je dat sturen? Dit zijn onderwerpen die allemaal besproken kunnen worden tijdens een lezing of training. Goede vergaderingen helpen de samenwerking te verbeteren. Op de juiste manier met elkaar communiceren zorg voor efficiency. Onze sprekers en trainers maken hun lezing over vergaderen op maat voor jouw team of organisatie. Zij houden zeker rekening met het kennisniveau en de informatiebehoefte van de groep. Meer weten? Neem dan nu contact op met het team van DeSpreker.nl of vul het formulier in voor een vrijblijvende offerte.